Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι όπως έκοψες τη φράση διαστρεβλώνεις το νόημα. Όχι ότι είναι και ιδιαίτερα όμορφο όπως γράφτηκε σα φράση, αλλά νομίζω πως η σημαντικότητα εστιαζόταν ως προς τις στυλιστικες απαιτήσεις του Πανεπιστημίου και όχι ως προς την ουσία του σαν Πανεπιστήμιο και την απομείωση αυτής.
Η σωστή φράση θα ήταν "Δεν έχει και τόσο σημαντικές στυλιστικές απαιτήσεις το Πανεπιστήμιο"....
...αλλά θέλω να νομίζω ότι το είχες καταλάβει και πριν κάνεις το ποστ αυτό.![]()
παλι καλα που εχω και εσενα ρε βαλντερ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Hmm not goodσκέψου ότι το πέλμα της έχει πάρει την κλίση του "ψηλού παπουτσιού"!!![]()

Θα περάσει μεγάααλο διάστημα ώσπου να αποφασίσω να φορέσω επιτέλους γόβες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fenia:)
Νεοφερμένο μέλος

το κακο ειναι οτι μ τν πεφτουν συχα κ προσφατα μ τν επεσε κ ενας καθηγητης.
αλλα οκ δ μ απωτρεπει ν τ φοραω συχνα
Orkisious
Νεοφερμένο μέλος

Τα τακούνια τα θεωρώ πολύ άβολα για να τα φοράω όλη μέρα...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έλεν Τσέρι
Νεοφερμένο μέλος

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποτέ δεν φόρεσα, πρώτον γιατί πρωί πρωί δεν μπορώ να είμαι με την τακούνα, και δεύτερον γιατί εκεί πας για να μορφωθείς και όχι για πασαρέλα. Πάντα ήθελα να είμαι άνετη και χαλαρή, φορώντας τις περισσότερες φορές φόρμες, αθλητικά και τζίν.
Οπως εσυ νιωθεις ανετα με φορμες,αθλητικα και τζιν δεν μπορει καποια να νιωθει ανετα με φουστα,καλσον και τακουνι;

ps εντάξει αν πάς με γόβες Δούκα θα είναι λίγο υπερβολικό xD
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Τακούνια μόνο και μόνο για να πάω στη σχολή δεν θα έβαζα ποτέ. Γενικά, δεν θα ντυνόμουν "καλά" (στην περίπτωση μου αυτό είναι το "αποδεκτά") για να πάω για μάθημα. Μόνο άμα είχα να πάω αλλού μετά (σε καμιά δουλειά ή με φίλους) ντρεπόμουν να είμαι σαν την γύφτισσα και φόραγα ρούχα χωρίς τρύπες, λουζόμουν αντί να πιάσω το λιδγομαλλί κότσο και έβαζα και λίγο πούδρα. Σε μένα ισχύει πάρα πολύ το "αν φτιάχνομαι υπερβολικά για τη δουλειά και είμαι στην τρίχα υποχρεωτικά, σε μέρη όπως οι σχολές, το σουπερμάρκετ, η τράπεζα, κλπ, πάω όπως να ναι και δε με νοιάζει κιόλας". Ισορροπία!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Εσάς ποια η γνώμη σας;

Chem2000
Διάσημο μέλος

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

dum dum boy
Διάσημο μέλος

Τι σημασία έχει τι παπούτσι φοράς στη τελική;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εχει σημασια μονο για τους ξομπλιαριδες!Τι σημασία έχει τι παπούτσι φοράς στη τελική;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Χαχ πόσο εγώ. Είμαστε η παρέα τριών ατόμων όπου ο ένας ντύνεται φουλ καλοντυμένα, ο άλλος μέτρια και εγώ σαν χωριαταραιος από άλλη εποχή και το έχουμε βγάλει για πλάκα, το άτομο της ευγενικής τάξης, ο αστός και ο πλεμπαιος ( εγώ ).Προσωπικά νιώθω ότι ντύνομαι σαν τον λέτσο για την σχολή (οπότε προφανώς και δεν φοράω τακούνια). Έχω δει όμως κάποιες τύπισες που φοράνε και φαίνονται ωραία.
Τι σημασία έχει τι παπούτσι φοράς στη τελική;
Σε πιο γενικό, έλεος με τον καθωσπρεπισμό στο ρουχισμό. Λες και όσοι/ες είτε ντύνονται υπερβολικά σαν να βγαίνουν έξω είτε ντύνονται τέρμα απλοϊκά έχουν λιγότερη νοητική ικανότητα ή αξίζουν λιγότερο. Πάντα να εκνευρίζετε τους wannabe σοβαρούς " επιστήμονες " που τους χαλάνε την αισθητική τα πάντα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- J.Cameron
- Ωρορα
- Eliza
- Kitana
- Ariana2018
- Φωτεινη Τζα.
- Libertus
- Thundergirl
- Unboxholics
- giannhs2001
- Theodora03
- snowy
- chester20080
- Mt73
- Mhtrogoal
- fmarulezkd
- Wonderkid
- charmander
- Αλκης Κ.
- Εχέμυθη
- Scandal
- Johnman97
- physicscrazy
- Panos_02
- Ace of Spades
- User2350
- constansn
- Citylights
- louminis
- harry akritas
- orchidea
- Luke.
- gademis
- fockos
- spring day
- eukleidhs1821
- American Economist
- jj!
- Johnny15
- Idontknoww
- Νηματολάγνος
- Niffler
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.