drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Νεοφερμένος
Λεω τωρα εγω.... δεν ειμαι και ειδικη στο θεμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το συστημα που ακολουθουμε ειναι να μαζευουμε τα ονοματα και τα ποσα που δινει ο καθενας με πμ και οταν ολοκληρωθει το θεμα δημοσιευουμε μονο τα ονοματα.
Απλα πρεπει να κρατιεται ενα καλο αρχειο με το τι δινει ο καθενας απο τον υπευθυνο καθε περιστατικού.
Havana
Νεοφερμένος
καλημεραααα
drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Νεοφερμένος
Τι μου θύμισες τώρα...ιστορία δέσμης...δρουσίλια το χεις το χεις με τα οικονομικα του αγωνα
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ, τι νυχτερινός οίστρος ήταν αυτός;
Έχει συζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν αυτό το θέμα, έχει σίγουρα τα θετικά της η προοπτική ενός λογαριασμού για τα αδέσποτα, έχει όμως και τα αρνητικά της.
Το σίγουρο είναι (και χαίρομαι που ήδη υπάρχει συμφωνία ως προς αυτό) ότι αν ανοιχτεί κάποιος λογαριασμός δεν θα έχει καμία "επίσημη" σχέση με το mycat, αλλά με 2-3 φυσικά πρόσωπα που θα δεχτούν να επωμιστούν τις ευθύνες, το τρέξιμο και την αναπόφευκτη γκρίνια που συνεπάγονται οι οικονομικές δοσοληψίες.
Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι πρέπει εξαρχής να διευκρινιστεί με σαφήνεια ο σκοπός του λογαριασμού και οι δράσεις που θα χρηματοδοτεί. Το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι ορισμένοι αντιτίθενται π.χ. στις στειρώσεις. Ποιος θα αποφασίζει αν η χ, y περίπτωση πρέπει ή όχι να χρηματοδοτηθεί;
- Έστω ότι βρίσκουμε μια έγκυο αδέσποτη γάτα. Κάποιοι θα πουν να στειρωθεί, κάποιοι άλλοι όχι, είναι κρίμα για τα αγέννητα γατάκια κ.λπ. Τι κάνουμε;
- Έστω ότι εμφανίζεται ένα νέο μέλος που δηλώνει ότι έχει αδέσποτο γατί για στείρωση ή χτυπημένο για περίθαλψη. Το χρηματοδοτούμε; Ξέρουμε αν είναι όντως αδέσποτο; Κάποιοι θα είναι πιο εύπιστοι, κάποιοι άλλοι πιο καχύποπτοι.
- Έστω ότι αποφασίζουμε να περιθάλψουμε/στειρώσουμε κάποιο γατί. Σε ποιο κτηνιατρείο θα γίνει η περίθαλψη; Κι αν κάποιοι θεωρήσουν ότι προτιμάται ή "πριμοδοτείται" το χ, y κτηνιατρείο για διάφορους λόγους; Ποιος θα παίρνει τις αποφάσεις;
NiaR
Νεοφερμένος
ίσως να συσταθει κατι σαν ενα ειδος καταστατικου που να προβλέπει τι θα γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις και ποιος θα αποφασιζει για καποιες εκτακτες περιπτωσεις που δεν εχουν προβλεφθει...
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Νεοφερμένος
η πιο απλή και ανώδυνη λύση είναι να υπάρχει ένας λογαριασμός με 2-3 δικαιούχους. και να μην δίνονται χρήματα από τα μέλη του site σε μόνιμη βάση αλλα κατα περίπτωση.(βλεπετε οι περιπτώσεις που συγκινούν τον καθένα μας ίσως ειναι διαφορετικές) και επίσης κρίνοντας και βλέποντας ότι η κατάσταση που έχει προκύψει τον καλύπτει για να δώσει χρήματα. Οπως δηλαδή λειτουργεί τώρα αλλα με ένα λογαριασμό που να παρακολουθείται από 3 άτομα. Μόνο αυτό θεωρώ εφικτό αυτή τη στιγμή.
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά αν συσταθεί καταστατικό δεν θα απεχουμε και πολυ απο σωματείο...
η πιο απλή και ανώδυνη λύση είναι να υπάρχει ένας λογαριασμός με 2-3 δικαιούχους. και να μην δίνονται χρήματα από τα μέλη του site σε μόνιμη βάση αλλα κατα περίπτωση.(βλεπετε οι περιπτώσεις που συγκινούν τον καθένα μας ίσως ειναι διαφορετικές) και επίσης κρίνοντας και βλέποντας ότι η κατάσταση που έχει προκύψει τον καλύπτει για να δώσει χρήματα. Οπως δηλαδή λειτουργεί τώρα αλλα με ένα λογαριασμό που να παρακολουθείται από 3 άτομα. Μόνο αυτό θεωρώ εφικτό αυτή τη στιγμή.
Ακριβώς αυτό είπα και γω στην αρχή, συμφωνώ....
drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά αν συσταθεί καταστατικό δεν θα απεχουμε και πολυ απο σωματείο...
Καπως ετσι το σκεφτομουν εγω. οπως γινεται μεχρι τωρα. Απλα να υπαρχει ενας λογαριασμος
RedCat
Νεοφερμένος
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να προτείνω και τη Τζούλια για τη διαχείριση του λογαριασμού, μια που ήδη τρέχει γι' αυτά τα θέματα; Αν θέλει κι η ίδια βέβαια...
Havana
Νεοφερμένος
ελα ρε τα καταφεραμε για ομοφωνοια??? δε μας πιστευω!!!!!!!!!
julia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά απο πολύ διάβασμα εγώ είμαι ΟΚ.
Αλίκη respect .... γιά αλλη μια φορά...!
Στο λίγο διάστημα που είμαι μαζί σας... έχω δεί πολλά "κουφά" και "κουλά" για να είμαι ευγενική... πράγμα που με θλίβει...
Anyway,
Θα μπορούσαμε στο σταδιο της ανάθεσης διαχειρηστών, να γίνει και κάποιο δημοψήφισμα να υπάρχει σε εμφανές σημείο, ωστε να το δουν όλοι, και άτομα που δεν μπαίνουν καθημερινώς... ωστε οι διαχειρηστές να βγούν με κοινή αποδοχή.
Αν πάλι γίνει απευθείας ανάθεση, εγώ πάλι απο την μεριά μου είμαι ΟΚ.
Αυτά.
ladycat
Δραστήριο μέλος
γιασμιν εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να ανακατευτω με χρηματα κ με ταμειαΙσως ειναι καλο κατι τετοιο αλλα θα πρεπει να δειτε τι λενε η Μισελ και η λαιντυκατ πχ αλλιως μηπως τα ατομα που μαζευουν ηδη η κλειαννα η ντρουσιλια και η Νοτα μπορουν?
Ισως ειναι εξίσου χρήσιμο να δινει κανεις κατι οταν μπορει αλλα να υπαρχει και η δυνατοτητα μιας στανταρ συμμετοχης πχ 30 η 20 καθε τοσο για οσους αυτο βολευει καλύτερα.
Η αλλη ιδέα ειναι να λειτουργει ανα πρότζεκτ.. πχ : Προτζεκτ αρια υπευθυνη η ταδε: ... Προτζεκτ Μιμουλης : υπευθυνος ο δεινα:... ( το μιμουλης ηταν αυθόρμητο)...
Νατάσα
Νεοφερμένος
stellak
Νεοφερμένος
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω και με το δημοψηφισμα
πχ αν ειναι ξεκαθαροι οι λογαριασμοι "εχουμε τοσα" μπορει να λεμε σε καθε περίπτωση : με την ταδε περιπτωση τι θελετε να κανουμε? αυτο η αυτο? και τα χρηματα θα πηγαινουν στο "αυτο" που θελουν οι περισσοτεροι ( η πραγματικοτητα εχει το χαρισμα να μας κατευθύνει πολλες φορες)
Και για να αρχισουμε βαζοντας καποιο μπούσουλα.
- Συμφωνειτε να δινονται χρηματα για περιθαλψεις και στειρωσεις ολοι καταρχας?
- Συμφωνειτε στους νεουςπου δεν ξερουμε να γινεται ενας ελενχος για να μαστε σιγουροι που πανε τα χρήματα?
- Δευτερον συμφωνειτε ολοι να κανουμε μια προταση σε αιλουρο η αλλο γιατρο ( κεντρο γατας πχ) για καλες τιμες ( οχι τσιμπημενες ) αν εχουμε πολλα ζωα? Η μια δυσκολη περιπτωση?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.