Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μ ολα αυτα που διαβασα μου ανοιξατε την όρεξη για ταξίδια......το κακο ειναι οτι δεν εχω χρόνο αυτη την εποχη !!!
Για να είμαι ειλικρινής εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι αυτή την εποχή δεν έχω λεφτά.

Δεν πειράζει, διαβάζω τα ποστ με τις περιγραφές και παρηγοριέμαι. ^^

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να είμαι ειλικρινής εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι αυτή την εποχή δεν έχω λεφτά.
Δεν πειράζει, διαβάζω τα ποστ με τις περιγραφές και παρηγοριέμαι. ^^![]()
Το θέμα ειναι οτι οταν έχεις χρόνο δεν εχεις λεφτα...και οταν εχεις λεφτά δεν έχεις χρόνο....

οπότε το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο μένεις στ αυγά σου....
Ας παρηγορηθουμε με τα πόστ μεχρι νεωτέρας...

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Monaco, Nice, Antibes, Cannes
Monaco: Μια πόλη που ο πλούτος φαίνεται κάθε στιγμή. Από αξιοθέατα είναι το παλάτι του Ρενιέ, το καζίνο του Μοντε Κάρλο, τα εμπορικά κέντρα (όπου παθαίνεις πλάκα με τις τιμές), η μαρίνα με τα κότερα, τα πανάκριβα αυτοκίνητα που τα βλέπεις να κυκλοφορούν παντού και γενικότερα η πόλη με την ιδιόμορφη χωροταξία της.

Το ωκεανογραφικό μουσείο του Κουστώ, πραγματικά θα μπορούσε να ήταν και από μόνο του ένας σοβαρός λόγος για να πάει κάποιος στο Μονακό. Πέρα από τα αμέτρητα είδη ψαριών και λοιπών θαλασσινών ειδών που υπάρχουν εκεί, το μουσείο περιλαμβάνει και ομοιώματα καραβιών, κέρινα ομοιώματα μεγάλων εξερευνητών και διάφορα άλλα.
Nice: Η πόλη που ίδρυσαν Έλληνες της αρχαιότητας. Μια βόλτα στην Promenade de Anglais, επίσκεψη στο κάστρο όπου υπάρχουν ελληνικά ψηφιδωτά, περπάτημα στα στενά σοκάκια της Παλιάς Πόλης, είναι από τα πράγματα που πρέπει να κάνει όποιος επισκεφτεί αυτή την πόλη
Antibes: Ένα μικρό παλιό ψαροχώρι, το λιμάνι του οποίου γεμίζει από τα κότερά όσων δεν βρουν θέση(ή χρήματα) για να τα αράξουν στην μαρίνα του Μονακό.

Cannes: Η πόλη που είναι συνδεδεμένη με το φεστιβάλ. Η επίσκεψη στο Palais des Festivals επιβάλλεται (αν δεν είναι αυτοσκοπός). Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πλάκες έξω από το κτίριο με τα αποτυπώματα καλλιτεχνών.
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Έχω ταξιδέψει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, δεδομένου ότι πρόκειται για low cost εταιρία!

Μα καλά κανένας δεν έχει πάει Ισπανία να με πει 5 πράγματα;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Λοιποοοον. Οι γονεις ειχαν παει πριν μερικα χρονια στην Ισπανια (Μαδριτη) λοιπον εγω εχω να σου πω το εξης η μαμα μου τη θεωρει την πιο ωραια πολη που εχει ως τωρα επισκεφτει...Είχα γράψει και πριν λίγο καιρό σε αυτό το θέμα.
Μα καλά κανένας δεν έχει πάει Ισπανία να με πει 5 πράγματα;![]()

γ)Βουδαπεστη
δ)Δρεσδη.Μικρη πολη την εξερευνεις αρκετα ευκολα και με ιστορια σχεδον σαν παραμυθι

Λοιποοοον. Οι γονεις ειχαν παει πριν μερικα χρονια στην Ισπανια (Μαδριτη) λοιπον εγω εχω να σου πω το εξης η μαμα μου τη θεωρει την πιο ωραια πολη που εχει ως τωρα επισκεφτει...

Γρανάδα θα είμαι εγώ

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Όπως και σε κάθε άλλη αεροπορική, αγοράζεις τα εισιτήρια μέσω διαδικτύου με πιστωτική/προπληρωμένη/χρεωστικη κτλ...
Έχω ταξιδέψει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, δεδομένου ότι πρόκειται για low cost εταιρία!![]()
Πραγματι ειναι πολυ φθηνη κ την ηξερα απο αλλους αλλα δεν ειχε τυχει ποτε να ταξιδεψω με αυτη. Για ΒΕρολινο που κοιταζω ειναι εξαιρετικα πιο οικονομικη απο αλλες οποτε το σκεφτομαι να τα κλεισω απο εκει, ομως δεν ξερω τη διαδικασια. Δεν εχω κανει ποτε ιντερνετικεσ αγορεσ. Δεν ετυχε...φαντασου οτι παντα απευθυνομαι σε τουριστικα για ναποφευγω το ψαξιμο... Αυτη Μου ζητα καποιον αριθμο καρτας; Που ειναι αυτος; Πανω στην καρτα δεν το γραφει; Το οτι μου Ζητα ολα τα στοιχεια μου δεν ειναι επιφοβο;Επειτα, πως παραλαμβανω τα εισιτηρια, απο που; thanx
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειτα, πως παραλαμβανω τα εισιτηρια, απο που; thanx
Δεν τα παραλαμβάνεις, εκτυπώνεις την απόδειξη που σου έρχεται στο email και πας με αυτήν και την ταυτότητα σου στο αεροδρόμιο. Η θέση σου είναι κλεισμένη ηλεκτρονικά. Όπως θα ήταν και αν απευθυνόσουν σε τουριστικό γραφείο. Απλά το εισητήριο σου θα το πάρεις εκείνη την ώρα από το αεροδρόμιο
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Παιδια, ξερει κανεις πως δουλευει η easy jet? Ποια ειναι η διαδικασια δηλαδη να βγαλω εισιτηρια. Πρεπει να εχω πιστωτικη ή μια χρεωστικη αρκει? Η πρεπει να να βγαλω προπληρωμενη? Εχετε ταξιδεψει με αυτην, κι αν ναι, ολα οκ?
Τσέκαρε και την RyanAir συνήθως είναι πιο φθηνή. Έμεις όσες φορές έχουμε κλείσει εισητήρια μέσω ιντερνετ πάντα χρησιμοποιήσα προπληρωμένη. Όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι την εταιρία αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να παρακολουθεί είτε το pc σου είτε την ιστοσελίδα.
Πραγματι ειναι πολυ φθηνη κ την ηξερα απο αλλους αλλα δεν ειχε τυχει ποτε να ταξιδεψω με αυτη. Για ΒΕρολινο που κοιταζω ειναι εξαιρετικα πιο οικονομικη απο αλλες οποτε το σκεφτομαι να τα κλεισω απο εκει, ομως δεν ξερω τη διαδικασια. Δεν εχω κανει ποτε ιντερνετικεσ αγορεσ. Δεν ετυχε...φαντασου οτι παντα απευθυνομαι σε τουριστικα για ναποφευγω το ψαξιμο... Αυτη Μου ζητα καποιον αριθμο καρτας; Που ειναι αυτος; Πανω στην καρτα δεν το γραφει; Το οτι μου Ζητα ολα τα στοιχεια μου δεν ειναι επιφοβο;Επειτα, πως παραλαμβανω τα εισιτηρια, απο που; thanx
Αν δεν ξέρεις την διαδικασία καλό είναι να φωνάξεις κάποιον που ξέρει να σου δείξει ,γιατί ασπούμε η RyanAir σου προτείνει να κλείσεις και αυτοκίνητο και ξενοδοχείο, να ενοικιάσεις εξοπλισμό κ.α. οπότε μπορεί να μπερδευτείς. Επίσης να έχεις υπόψει σου ότι για να βάλεις μέσα βαλίτσα πληρώνεις. Σχετικά με τα στοιχεία σου είναι απόλητα φυσιολογικά αυτά που ρωτάνε, μιας και τα ίδια θα έδινες και στη τουριστική εταιρεία. Τα εισιτήρια τα παραλαμβάνεις στο αεροδρόμιο με την απόδειξη που θα σου στείλουν στο e-mail σου.
mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

eluveitie93
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

mara20
Νεοφερμένο μέλος

nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.visitflam.com/flam-railway/
https://en.wikipedia.org/wiki/Flåm_Line
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μαρια43
- johnsala
- taketrance
- Fernando_A
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- camil
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- ROM32
- Μήτσος10
- Unboxholics
- Alessandra Eliza
- giannhs2001
- grtt
- touvlo
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- nicks1999
- User2350
- Ωρορα
- tslef8
- Mt73
- charmander
- Viedo
- igeorgeoikonomo
- Αλκης Κ.
- iminspain
- gwgw_5
- sunsetpp
- harry akritas
- ManosC4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.