io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nana
Δραστήριο μέλος

Αν ειναι να πας σε μια Ευρωπαικη πολη, πρεπει να εχεις καταληξει τι θες να δεις και να κανεις, και μετα να διαλεξεις.
Κοίτα, πιστεύω ότι σχεδόν όπου και να πας στην Ευρώπη, θα είναι ωραία και θα δεις κάτι πολύ καλό.
Απλώς, π.χ.το Παρίσι που πήγα, το διάλεξα γιατί είχα ακούσει πάρα πολλά καλά λόγια και πάρα πολλά μέρη που μπορείς να πας να δεις. Είχα ακούσει για το πόσο όμορφα είναι τα πάρκα, οι πλατείες, οπότε το διάλεξα με κλειστά τα μάτια.
Για άλλες πόλεις δεν έχω πολλές πληροφορίες. Αυτό που ακούω είναι ότι είναι ωραίες, π.χ. Λονδίνο, Πράγα, Βερολίνο.
Γι'αυτούς τους λόγους και η ερώτησή μου. Τώρα, εγώ είχα στο νου μου Λονδίνο και Αμστερνταμ, αλλά ο φίλος μου δεν πολυκαίγεται για αυτά τα μέρη. Οπότε ψάχνουμε για άλλα.

Κι εγώ πήγα Παρίσι, αλλά χωρίς κάτι τιπς, δε θα είχα ενθουσιαστεί τόσο.

Και Λονδινο και Αμστερνταμ ειναι καλοι προορισμοι παντως, αλλα αφου αποκλειστηκαν...
Για ποσες μερες μιλαμε ; Γιατι καποια μερη ειναι ωραια μεν, αλλα μπορει σε 2-3 μερες να τα χεις κανει ολα και να βαρεθεις.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

EINAI ΘΕΟΣTο αεροπλάνο...
zanin
Διάσημο μέλος

φεύγουμε σε 12 μέρες

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

www.travelforall.gr αυτο ειναι το σωστο
dooo
Διακεκριμένο μέλος

βαρκελώνη: μοχίτος το βράδυ στα αμέτρητα μπαράκια, βόλτα το απόγευμα στη la ramblas (κάπως έτσι), και ΜΗΝ φάτε πίτσα (είναι άθλιες

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

θα παω γυρω στο μαρτη απριλη καπου εκει...κανει πολυ κρυο εκεινη την εποχη;
πεστε πληροφοριες αν ξερετε...οποιος εχει παει ας μου πει.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

να μείνετε στην περιοχή Οπερά, πολύ ρομαντική...γενικά έχει πολλά να κάνεις και να δεις, θα το ευχαριστηθείτε στα σίγουρα!!!
zanin
Διάσημο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

-να έχετε χάρτη του μετρο
-να πάτε νωρίς στον πύργο του eiffel δλδ κατά τις 9+30 για να ανεβείτε αμέσως..... εισιτήριο περίπου 11Ε για πάνω- πάνω, μην τσιγκουνευόσαστε, αξίζει
- μην φάτε κρέπα από τον 1ή 2 όροφο του πύργου σε ένα μαγαζί στυλ everest...είναι απαίσια
- να πάτε στην μονμάρτη σχετικά νωρίς και όχι μετά τις 6 γιατί θα πρέπει να ανεβείτε με τα πόδια και δεν θα δείτε ζωγράφους
- παραμονή χριστουγέννων τα μαγαζιά είναι κλείστα... ψωνίστε νωρίτερα
- αν θέλετε να πάτε disneyland paris να πάτε χριστούγεννα που έχει λιγότερο κόσμο, και να βγάζετε πιο νωρίς τα εισιτηρια για τα παιχνίδια
είσοδος για το 1 πάρκο 45ε
για τα 2--> 55$
- καλό είναι να βγάλετε για το ένα πάρκο, καθώς δεν προλαβαίνεται να δείτε και τα δύο
-το μουσείο του λούβρου θέλει οπωσδήποτε ξεναγό..... είσοδος 8,5 $
αν και γενικά θέλει πολλές μέρες για να το δεις
- στο μετρό συμφέρει να βγάλετε πακέτο 10 εισιτηρίων
όποια εποχή και να πας είναι τέλεια..... πάντως εμένα για χριστούγεννα δεν μου έκανε διαφορά... σε αντίθεση με την πράγα που είναι τέλεια τα χριστούγεννα
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

τέτοια εποχή πήγα τη πρώτη φορά!! λίίίγο κρύο, βροχές, αλλά μη πτοείσαι!!! η βόλτα στο σηκουάνα τέτοια εποχή, είναι απίστευτη!!!
να μείνετε στην περιοχή Οπερά, πολύ ρομαντική...γενικά έχει πολλά να κάνεις και να δεις, θα το ευχαριστηθείτε στα σίγουρα!!!
με γκρουπ θα παμε ντουλινα. και οσο για το ρομαντικα δεν θα το συνιστουσα

zanin
Διάσημο μέλος

πολύ φαγητό ...πολλά εστιατόρια, αν και λίγο ακριβά...με γκρουπ θα παμε ντουλινα. και οσο για το ρομαντικα δεν θα το συνιστουσαγιατι δε θα παω με τον αντρα παρισι(δεν ανεβαινει σε αεροπλανα και πλοια φοβαται
) με μια φιλη μου θα παω. απο φαγητο τι λεει εκει; θα μπορω να φαω τπτ εγω επειδη παιρνω κορτιζονη η να κουβαλησω ταπερακια απο ελλαδα;
![]()
εμείς είχαμε φαει σε ένα roman bistro, που υπάρχει σε αρκετά σημεία...
ένα άλλο ωραίο εστιατόριο πυ δεν θυμάμαι όνομα είναι τέλειο... θα σε ενημερώσω αργότερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μαρια43
- johnsala
- taketrance
- Fernando_A
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- camil
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- ROM32
- Μήτσος10
- Unboxholics
- Alessandra Eliza
- giannhs2001
- grtt
- touvlo
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- nicks1999
- User2350
- Ωρορα
- tslef8
- Mt73
- charmander
- Viedo
- igeorgeoikonomo
- Αλκης Κ.
- iminspain
- gwgw_5
- sunsetpp
- harry akritas
- ManosC4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.