American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:30 Ο American Economist: #401 29-12-18 19:30 Αθήνα.Απλα δεν είναι ανάποδα να πηγαίνω πρώτα Dubai? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:54 Η Zilda έγραψε: #402 29-12-18 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αθήνα.Απλα δεν είναι ανάποδα να πηγαίνω πρώτα Dubai? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι. Έχεις δίκιο. Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για Turkish. Βολεύει μόνο αν θέλεις να ταξιδέψεις Ασία αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:13 Ο American Economist: #403 29-12-18 21:13 Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:33 Η Zilda έγραψε: #404 29-12-18 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #405 29-12-18 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Βλεπετε τι σας συμφερει αναλογα με τους προορισμους που σας ενδιαφερουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #406 30-12-18 22:53 Μιας και μιλάτε για αεροπορικες, θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου . Αρχικά, η air Serbia είναι νομίζω ανταξια της Lufthansa τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση και τα ... Σαντουιτσακια . Μη σας πω ότι της πρώτης ήταν καλύτερα. Επίσης η air Baltic είναι η ακριβη μορφή της Ryanair ? Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χειρότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Ο American Economist: #407 30-12-18 22:57 Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αθήνα.Απλα δεν είναι ανάποδα να πηγαίνω πρώτα Dubai? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:54 Η Zilda έγραψε: #402 29-12-18 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αθήνα.Απλα δεν είναι ανάποδα να πηγαίνω πρώτα Dubai? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι. Έχεις δίκιο. Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για Turkish. Βολεύει μόνο αν θέλεις να ταξιδέψεις Ασία αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:13 Ο American Economist: #403 29-12-18 21:13 Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:33 Η Zilda έγραψε: #404 29-12-18 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #405 29-12-18 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Βλεπετε τι σας συμφερει αναλογα με τους προορισμους που σας ενδιαφερουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #406 30-12-18 22:53 Μιας και μιλάτε για αεροπορικες, θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου . Αρχικά, η air Serbia είναι νομίζω ανταξια της Lufthansa τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση και τα ... Σαντουιτσακια . Μη σας πω ότι της πρώτης ήταν καλύτερα. Επίσης η air Baltic είναι η ακριβη μορφή της Ryanair ? Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χειρότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Ο American Economist: #407 30-12-18 22:57 Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αθήνα.Απλα δεν είναι ανάποδα να πηγαίνω πρώτα Dubai? Click για ανάπτυξη... Ναι είναι. Έχεις δίκιο. Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για Turkish. Βολεύει μόνο αν θέλεις να ταξιδέψεις Ασία αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:13 Ο American Economist: #403 29-12-18 21:13 Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:33 Η Zilda έγραψε: #404 29-12-18 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #405 29-12-18 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Βλεπετε τι σας συμφερει αναλογα με τους προορισμους που σας ενδιαφερουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #406 30-12-18 22:53 Μιας και μιλάτε για αεροπορικες, θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου . Αρχικά, η air Serbia είναι νομίζω ανταξια της Lufthansa τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση και τα ... Σαντουιτσακια . Μη σας πω ότι της πρώτης ήταν καλύτερα. Επίσης η air Baltic είναι η ακριβη μορφή της Ryanair ? Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χειρότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Ο American Economist: #407 30-12-18 22:57 Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:33 Η Zilda έγραψε: #404 29-12-18 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #405 29-12-18 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Βλεπετε τι σας συμφερει αναλογα με τους προορισμους που σας ενδιαφερουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #406 30-12-18 22:53 Μιας και μιλάτε για αεροπορικες, θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου . Αρχικά, η air Serbia είναι νομίζω ανταξια της Lufthansa τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση και τα ... Σαντουιτσακια . Μη σας πω ότι της πρώτης ήταν καλύτερα. Επίσης η air Baltic είναι η ακριβη μορφή της Ryanair ? Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χειρότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Ο American Economist: #407 30-12-18 22:57 Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κοιτά η Turkish δεν είναι γιατί είναι 1.5 ώρα ενώ το Dubai είναι 4.20 λεπτά δηλαδή ταξίδι ολόκληρο. Εσύ τι προτεινεις σε ποια από τις 3 να βγάλω; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #405 29-12-18 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Βλεπετε τι σας συμφερει αναλογα με τους προορισμους που σας ενδιαφερουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #406 30-12-18 22:53 Μιας και μιλάτε για αεροπορικες, θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου . Αρχικά, η air Serbia είναι νομίζω ανταξια της Lufthansa τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση και τα ... Σαντουιτσακια . Μη σας πω ότι της πρώτης ήταν καλύτερα. Επίσης η air Baltic είναι η ακριβη μορφή της Ryanair ? Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χειρότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Ο American Economist: #407 30-12-18 22:57 Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Εξαρτάται από τη συχνότητα των ταξιδιών σου καθώς και τους μελλοντικούς προορισμούς που θέλεις να ταξιδέψεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα διάλεγα ή Lufthansa ή Turkish λόγω ότι η βάση σου είναι η Αθήνα όποτε και οι δυο βολεύουν. Η Emirates σίγουρα είναι μια εταιρία που και εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω αλλά έχει τόσο μακρινή βάση που οι ανταποκρίσεις είναι σκέτο χάσιμο χρόνου. Βασικά, δεν σε εμποδίζει κάτι. Μπορείς και στις 3 έτσι δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι θα έχεις τα μίλια σου μοιρασμένα αποτελεί πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Βλεπετε τι σας συμφερει αναλογα με τους προορισμους που σας ενδιαφερουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #406 30-12-18 22:53 Μιας και μιλάτε για αεροπορικες, θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου . Αρχικά, η air Serbia είναι νομίζω ανταξια της Lufthansa τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση και τα ... Σαντουιτσακια . Μη σας πω ότι της πρώτης ήταν καλύτερα. Επίσης η air Baltic είναι η ακριβη μορφή της Ryanair ? Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χειρότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Ο American Economist: #407 30-12-18 22:57 Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και μιλάτε για αεροπορικες, θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου . Αρχικά, η air Serbia είναι νομίζω ανταξια της Lufthansa τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση και τα ... Σαντουιτσακια . Μη σας πω ότι της πρώτης ήταν καλύτερα. Επίσης η air Baltic είναι η ακριβη μορφή της Ryanair ? Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χειρότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 22:57 Ο American Economist: #407 30-12-18 22:57 Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:37 Η Εχέμυθη έγραψε: #408 30-12-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Lufthansa είναι αεροπορική 5 αστέρων! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι εξαιρετικη , ωστοσο και η airSerbia που ειναι λιγοτερο αναγνωρισμενη θεωρω οτι ειναι επισης παρα πολυ καλη. Τωρα για το φαγητο, υποκειμενικη ηταν η αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:42 Ο American Economist: #409 30-12-18 23:42 Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την Turkish τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:47 Η Εχέμυθη έγραψε: #410 30-12-18 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Για την Turkish τι λες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν εχει τυχει να ταξιδεψω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομα που σχολιασαν εδω και απο φιλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 23:54 Ο American Economist: #411 30-12-18 23:54 Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Lufthansa σου έχει αφήσει κάπες εντυπώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #412 31-12-18 00:27 Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγουρα ειναι καλη εταιρεια , παρα πολυ καλη , αλλα πχ η Aegean σου δινει μια αισθηση ζεστασιας. Η Lfthansa μου φανηκε απλα πιο τυπικη . Δε ξερω , οι αλλοι τι λετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:28 Ο American Economist: #413 31-12-18 00:28 Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρα!Μην ξεχνας ότι είναι Γερμανική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.961 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 00:54 Ο Dreamweaver: #414 31-12-18 00:54 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Emirates για ταξιδια προς Κινα, Ιαπωνια, Αφρικη, χωρες του κόλπου, εξωτικα νησια κτλ. Turkish για τα υπολοιπα, Ουζμπεκισταν, Καζακσταν κτλ Click για ανάπτυξη... Να προσθεσω κυριως την Airfrance και την Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:06 Ο American Economist: #415 31-12-18 11:06 Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουτε την βαλιτσα μου με Air france τα περισσοτερα ατυχηματα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:38 Η Zilda έγραψε: #416 31-12-18 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Aeroflot για ταξιδια προς Ασια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:15 Ο American Economist: #417 31-12-18 12:15 Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι top εταιριες ειναι οι εξης: lufthansa Emirates Turkish Qatar singapore Swiss Aegean ( για Ευρωπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:37 Ο American Economist: #418 31-12-18 21:37 Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 thenutritionist Μαρια43 johnsala taketrance Fernando_A American Economist Kate1914 rafaela11 camil Jack of Spades fmarulezkd ROM32 Μήτσος10 Unboxholics Alessandra Eliza giannhs2001 grtt touvlo Maria_Xagorari Εχέμυθη nicks1999 User2350 Ωρορα tslef8 Mt73 charmander Viedo igeorgeoikonomo Αλκης Κ. iminspain gwgw_5 sunsetpp harry akritas ManosC4 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Turkish στις 9 του μήνα ξεκινά νέα δρομολόγια από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Μοναχο,Φρανκφουρτη,παρισι,Γεωργία και Gatwick(Λονδίνο).Στις 3/3/2019 το Atatürk σταματά τις λειτουργείς του.Η Aegean μάλλον θα μεταφερθεί στο νέο αεροδρόμιο τον Φεβρουάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17:34 Ο American Economist: #419 05-01-19 17:34 Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2019 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 24 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εκανα σήμερα αίτηση στο Miles and more της Lufthansa θα μου στείλουν την κάρτα στο σπίτι.Ο λόγος είναι γιατί το Hub(βάση) της Lufthansa στο Μοναχο με βολεύει παρά πολύ γιατί πάει παντού η Lufthansa από το Μοναχο. Συν ότι στο Μοναχο η Lufthansa εχει βάση με Α350 και Α380. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2019 στις 22:07 Η meetmeinmontauk: #420 20-01-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Γενικά το Λονδίνο είναι κατ' εμέ από τα must της Ευρώπης. Το μόνο που με χάλασε ήταν η συχνά απότομη αλλαγή του καιρού- από απόλυτη ηλιοφάνεια σε παροδική, αλλά ισχυρή, μπόρα. Click για ανάπτυξη... Το Λονδίνο είναι must γενικώς. Έχοντας περάσει μέχρι στιγμής 1 εβδομάδα και κάτι εδώ, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στην οποία έχω βρεθεί ως τώρα (ξεπερνά και τη Νέα Υόρκη η οποία φαντάζει κιτς χωριό μπροστά της). Στο απίθανο σενάριο που μετακόμιζαν η οικογένεια και οι φίλοι μου εδώ, θα έφευγα από Αθήνα χθες Όσο για τον καιρό, μέχρι στιγμής έχει βρέξει μόνο μια φορά και συχνά έχει λιακάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.