Ναι, πήγα Αγία Πετρούπολη. Δεν εντυπωσιαστηκα η αλήθεια είναι, πήγα δεν πήγα το ίδιο μου κάνει
Στα μέρη που λες δεν πήγα αν και το Ταμπερε το είχα ακουστά, πρέπει να ήταν ωραία κι εκεί.
Επίσης το Lapland θα άξιζε οπωσδήποτε να το επισκεφτείς! Είναι πάντα χιονισμένο και το χωριό του Άη Βασίλη δέχεται επισκέπτες ανεξαρτήτως εποχής. Την επόμενη φορά μην το αμελήσεις, είναι σαν καρτ ποστάλ![]()
Ζηλευω πολυ για το Lapland και το χωριο του Αη Βασιλη να ξερεις.Παλι καλα ημουν με προγραμμα γιατι ωραια η Φινλαδια αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!Οποτε την επομενη φορα ή χρηματα θα εχω μπολικα ή θα πρεπει να εχω βρει δουλεια εκει

Το Τεμπερε ναι ειναι πολυ ομορφη πολη , οχι κατι φοβερο ομως. Προσωπικα πιο πολυ απολαυσα κατι πεζοποριες που καναμε στα δαση και την επαρχια παρα τις δραστηριοτητες στις πολεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Για να είμαστε και ειλικρινείς, η Φινλανδία δεν φημίζεται και για τις πόλεις της. Και το Ελσίνκι δηλαδή δεν έχει κάτι το αξιοθαύμαστο. Για την φύση της αξίζει να πας όμωςΖηλευω πολυ για το Lapland και το χωριο του Αη Βασιλη να ξερεις.Παλι καλα ημουν με προγραμμα γιατι ωραια η Φινλαδια αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!Οποτε την επομενη φορα ή χρηματα θα εχω μπολικα ή θα πρεπει να εχω βρει δουλεια εκει
Το Τεμπερε ναι ειναι πολυ ομορφη πολη , οχι κατι φοβερο ομως. Προσωπικα πιο πολυ απολαυσα κατι πεζοποριες που καναμε στα δαση και την επαρχια παρα τις δραστηριοτητες στις πολεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Καθε χρονο διοργανωνεται ενα μουσικο φεστιβαλ στο Ρεικιαβικ και ζητανε εθελοντες για βοηθεια, ηθελα να στειλω περσι αλλα δενεκατσεΕγώ το ψήνω , θα έχουμε και local guide τη φίλη μου ! Επίσης και για εργασία θα το έψηνα για λίγο καιρο εκει πχ σε τουριστικά θέρετρα

Αχ ωραια εμπειρια.. τουλαχιστον ειδες πολλη φυση οπως λες, ακομα και αν δεν υπηρχαν αλλα πραγματα να κανεις. Παντως σε νιωθω, και εμεις στην Πολωνια οταν βλεπαμε οτι η θερμοκρασια ηταν πανω απο 0 βαθμους, καναμε παρτυΣτο Γιοενσου ήμουν, μια μικρή πόλη 4 ώρες από το Ελσίνκι. Βέβαια είχα την ευκαιρία να πάω και στην πρωτεύουσα και στην Λαπωνία προς το τέλος του εράσμους
Μερικές φορές μου λείπει αυτή η περίοδος γιατί κατ' ουσίαν το μόνο που μας απασχολούσε ήταν αν η θερμοκρασία θα έπεφτε κάτω από το 0 (και συνήθως υπό του 0 ήταν) κι αν θα είχε αρκετά καθαρό ουρανό για να δούμε το βόρειο σέλλας (λίγο σπάνιο για το Γιοενσου γιατί ήταν αρκετά νότια).
Πάντως και το καλοκαίρι πρέπει να είναι ωραία η Φινλανδία, έχει πολλά μουσικά φεστιβάλ από ότι μας έλεγαν (ακόμη και στην μικρή ξεχασμένη πόλη που ήμουν εγώ)

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

2. Πάτε στο προάστιο Köpenick
3. Παρακολουθείτε αγώνα της FC Union Berlin
4. Ευχαριστείτε τον Βουνό που σας άνοιξε τα μάτια
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

TasosVidas
Νεοφερμένο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Έχω κλείσει να πάω μέσα στον Μάϊο, με την κοπέλα μου στην Δανία και συγκεκριμένα στην Κοπενχάγη. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
Αν θέλετε να μείνετε σε χοστελ, έχω να προτείνω ένα εξαιρετικό στην καρδιά της Κοπεγχάγης συν διάφορα free walking tours (το free κατ' επίφαση γιατί λειτουργούν με τιπς αλλά συμφέρουν περισσότερο από το να πληρώσεις εκ των προτέρων ένα συγκεκριμένο ποσό)

TasosVidas
Νεοφερμένο μέλος

Τελικά κλείσαμε να μείνουμε στο CPH Studio Hotel.Αν θέλετε να μείνετε σε χοστελ, έχω να προτείνω ένα εξαιρετικό στην καρδιά της Κοπεγχάγης συν διάφορα free walking tours (το free κατ' επίφαση γιατί λειτουργούν με τιπς αλλά συμφέρουν περισσότερο από το να πληρώσεις εκ των προτέρων ένα συγκεκριμένο ποσό)![]()

American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Έχετε να προτείνετε ορισμένα tips ? όπως εισιτήρια, μουσεία, εστιατόρια,διαμονή ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Πρόκειται να κάνω ένα μικρό ταξίδι 1,5 μέρας στο Άμστερνταμ.
Έχετε να προτείνετε ορισμένα tips ? όπως εισιτήρια, μουσεία, εστιατόρια,διαμονή ;
Σίγουρα αξίζει να πας.
Red light district,Σπίτι Άννα Φρανκ,Μουσείο βαν Γκόγκ, Vondelpark (οπωσδήποτε για εμένα).
Lancelot
Περιβόητο μέλος

paskmak
Διάσημο μέλος

Έκλεισα με τη συγκατοίκο μου να πάμε Nis, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας καί βρήκαμε αστεία φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με τη Ryanair και διαμονή(3 βράδια). Μας περίσσευαν και κάτι μέρες άδειας, είναι και οικονομική η Σερβία. Το θέμα είναι ότι χμμμμ πέραν από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και μία λουτρόπολη εκεί δίπλα δεν έχω βρει κάτι φοβερά ενδιαφέρον να κάνουμε εκεί δίπλα και αναρωτιέμαι αν έχει πάει κανείς και έχει καμιά πρόταση, ακόμα και για φαγητό κλπ. Ευχαριστώ![]()
Κει γύρω έχει πολλα αρχαιολογικά, αν σ ενδιαφερει αυτο.
Μεσα δεν έχω μπει, αλλά αν ειναι να πας Σερβία , πας Βελιγράδι.

Κει γύρω έχει πολλα αρχαιολογικά, αν σ ενδιαφερει αυτο.
Μεσα δεν έχω μπει, αλλά αν ειναι να πας Σερβία , πας Βελιγράδι.
Κατι ειδα , και ενα ωραιο εθνικο παρκο για πεζοπορια ειδα οτι εχει αλλα αρχες Δεκεμβρη δε νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ιδεα.
Για Βελιγραδι και Νοβισαντ εχω ακουσει τα καλυτερα , ωστοσο το πρωτο απεχει 3-4 ωρες και ξερεις θελαμε ενα ταξιδι λιγο πιο χαλαρο και οικονομικο

harry akritas
Διάσημο μέλος

Έκλεισα με τη συγκατοίκο μου να πάμε Nis, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας καί βρήκαμε αστεία φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με τη Ryanair και διαμονή(3 βράδια). Μας περίσσευαν και κάτι μέρες άδειας, είναι και οικονομική η Σερβία. Το θέμα είναι ότι χμμμμ πέραν από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και μία λουτρόπολη εκεί δίπλα δεν έχω βρει κάτι φοβερά ενδιαφέρον να κάνουμε εκεί δίπλα και αναρωτιέμαι αν έχει πάει κανείς και έχει καμιά πρόταση, ακόμα και για φαγητό κλπ. Ευχαριστώ![]()
Στη Νις έχω πάει στο πιο γνωστό τους ίσως αξιοθέατο τον Πύργο των κρανίων και έχει κι ένα άγαλμα με τους απελευθερωτές τους εκεί δίπλα. Έχει κι ένα πολύ ωραίο πάρκο γύρω από ένα φρούριο που έχει πολλές καφετέριες και μνημεία γύρω γύρω, αλλά λόγω βροχής και κρύου όταν πήγα εγώ δεν έκατσα σχεδόν καθόλου, παρότι φαίνεται ίσως ό,τι καλύτερο μπορείς να δεις εκεί. Γενικά το Βελιγράδι είναι απείρως πιο ενδιαφέρον και με ποικιλία, στο Νις έκατσα μια μέρα και δεν πρόλαβα να δω και πολλά.

Μωρέ το ξέρω κι εγώ Βελιγράδι ήθελα να πάω αλλά αυτό το μήνα έκανα τρία ταξίδια οπότε με το που βρήκα εισητηρια 9 ευρώ είπα ωραία. Καί αυτό που είπες τό έχω δει και επίσης τό σκέφτομαι. Τώρα 4 μέρες Νις λογικά παραειναι πολλές και γι αυτό θέλω να βρω πράγματα τριγύρω να κάνουμεΣτη Νις έχω πάει στο πιο γνωστό τους ίσως αξιοθέατο τον Πύργο των κρανίων και έχει κι ένα άγαλμα με τους απελευθερωτές τους εκεί δίπλα. Έχει κι ένα πολύ ωραίο πάρκο γύρω από ένα φρούριο που έχει πολλές καφετέριες και μνημεία γύρω γύρω, αλλά λόγω βροχής και κρύου όταν πήγα εγώ δεν έκατσα σχεδόν καθόλου, παρότι φαίνεται ίσως ό,τι καλύτερο μπορείς να δεις εκεί. Γενικά το Βελιγράδι είναι απείρως πιο ενδιαφέρον και με ποικιλία, στο Νις έκατσα μια μέρα και δεν πρόλαβα να δω και πολλά.
ManosC4
Νεοφερμένο μέλος

Θέλεις να περάσεις καλά με φίλους;
Θες να πας με την κοπέλα σου;
Σε νοιάζει η ιστορία;
Θες να είναι οικονομικά;
Θες περιπέτεια;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μαρια43
- johnsala
- taketrance
- Fernando_A
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- camil
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- ROM32
- Μήτσος10
- Unboxholics
- Alessandra Eliza
- giannhs2001
- grtt
- touvlo
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- nicks1999
- User2350
- Ωρορα
- tslef8
- Mt73
- charmander
- Viedo
- igeorgeoikonomo
- Αλκης Κ.
- iminspain
- gwgw_5
- sunsetpp
- harry akritas
- ManosC4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.