Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.276 μηνύματα σε 105.853 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 436 άτομα.
Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω.
Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξανάπες το.Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω.
Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά.![]()