evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 17 Μαΐου 2007 στις 14:16 Η evouli έγραψε: #41 17-05-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω. Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά. Click για ανάπτυξη... αβυσσος η ψυχη του μπατσου τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 17 Μαΐου 2007 στις 14:38 Η Nana έγραψε: #42 17-05-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αβυσσος η ψυχη του μπατσου τελικα... Click για ανάπτυξη... χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:01 Ο Demelene έγραψε: #43 18-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω. Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά. Click για ανάπτυξη... Ξανάπες το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr grtt Wonderkid globglogabgalab Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nana: Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω. Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά. Click για ανάπτυξη... αβυσσος η ψυχη του μπατσου τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 17 Μαΐου 2007 στις 14:38 Η Nana έγραψε: #42 17-05-07 14:38 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αβυσσος η ψυχη του μπατσου τελικα... Click για ανάπτυξη... χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:01 Ο Demelene έγραψε: #43 18-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω. Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά. Click για ανάπτυξη... Ξανάπες το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evouli: αβυσσος η ψυχη του μπατσου τελικα... Click για ανάπτυξη... χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:01 Ο Demelene έγραψε: #43 18-05-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω. Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά. Click για ανάπτυξη... Ξανάπες το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nana: Τι να σου πω, εγώ από ό,τι έχω καταλάβει σε κάθε τμήμα κάνουν τα δικά τους. Για να αλλάξουν του φίλου μου πήγα ως μάρτυρας. Και μας είπαν ότι δε χρειαζόταν να πάω. Για να αλλάξω τη δική μου ήρθε ο πατέρας μου ως μάρτυρας και υπέγραψε κανονικά. Click για ανάπτυξη... Ξανάπες το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.