Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Νοεμβρίου 2020 στις 16:10 Ο Guest 875331: #41 10-11-20 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Forgetit: Θεωρώ χρήσιμη τη συναναστροφή μας με μέλη διαφορετικής κοινωνικής ή πνευματικής τάξης μόνο εφόσον δεν υπάρχει φόβος για τη διαφορετικότητα. Click για ανάπτυξη... 'Οταν διάβασα "πνευματικής τάξης" δεν ήξερα τι να υποθέσω και έτσι κοίταξα το άβαταρ σου και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως εννοείς ξωτικά. Δεν το λέω για κακό, εγώ σίγουρα μπορώ να κάνω παρέα με τέτοιες ευγενείς ράτσες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Νοεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ο κανόνας είναι κανόνας στις προτιμήσεις προς το ίσο, αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις που μπορεί να τα βρουν μεταξύ τους . Δεν θα καταδικάσω όλα τα άνισα ζευγάρια, ούτε τον 25χρονο φτωχό θα τον καταδικάσω σε μοναξιά. Click για ανάπτυξη... Μα ούτε σου είπα εγώ και ούτε καλείσαι από οποιονδήποτε ως γυναίκα να κρίνεις κάποιον για όλη του τη ζωή. Καλείσαι αυτή τη στιγμή να επιλέξεις κατάλληλο σύντροφο και σίγουρα δεν είναι φρόνιμο να ποντάρεις σε κάποιον που φαίνεται να μην έχει στον ήλιο μοίρα όπως είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Forgetit Νεοφερμένο μέλος Η Forgetit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 11:54 Η Forgetit έγραψε: #42 11-11-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Οταν διάβασα "πνευματικής τάξης" δεν ήξερα τι να υποθέσω και έτσι κοίταξα το άβαταρ σου και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως εννοείς ξωτικά. Δεν το λέω για κακό, εγώ σίγουρα μπορώ να κάνω παρέα με τέτοιες ευγενείς ράτσες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Νοεμβρίου 2020 εξω-τικα δεν είναι όλα με κίτρινα μάτια,ουρές και σουβλερα δόντια. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Forgetit: Θεωρώ χρήσιμη τη συναναστροφή μας με μέλη διαφορετικής κοινωνικής ή πνευματικής τάξης μόνο εφόσον δεν υπάρχει φόβος για τη διαφορετικότητα. Click για ανάπτυξη... 'Οταν διάβασα "πνευματικής τάξης" δεν ήξερα τι να υποθέσω και έτσι κοίταξα το άβαταρ σου και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως εννοείς ξωτικά. Δεν το λέω για κακό, εγώ σίγουρα μπορώ να κάνω παρέα με τέτοιες ευγενείς ράτσες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Νοεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ο κανόνας είναι κανόνας στις προτιμήσεις προς το ίσο, αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις που μπορεί να τα βρουν μεταξύ τους . Δεν θα καταδικάσω όλα τα άνισα ζευγάρια, ούτε τον 25χρονο φτωχό θα τον καταδικάσω σε μοναξιά. Click για ανάπτυξη... Μα ούτε σου είπα εγώ και ούτε καλείσαι από οποιονδήποτε ως γυναίκα να κρίνεις κάποιον για όλη του τη ζωή. Καλείσαι αυτή τη στιγμή να επιλέξεις κατάλληλο σύντροφο και σίγουρα δεν είναι φρόνιμο να ποντάρεις σε κάποιον που φαίνεται να μην έχει στον ήλιο μοίρα όπως είπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Forgetit Νεοφερμένο μέλος Η Forgetit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 11:54 Η Forgetit έγραψε: #42 11-11-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Οταν διάβασα "πνευματικής τάξης" δεν ήξερα τι να υποθέσω και έτσι κοίταξα το άβαταρ σου και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως εννοείς ξωτικά. Δεν το λέω για κακό, εγώ σίγουρα μπορώ να κάνω παρέα με τέτοιες ευγενείς ράτσες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Νοεμβρίου 2020 εξω-τικα δεν είναι όλα με κίτρινα μάτια,ουρές και σουβλερα δόντια. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Οταν διάβασα "πνευματικής τάξης" δεν ήξερα τι να υποθέσω και έτσι κοίταξα το άβαταρ σου και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως εννοείς ξωτικά. Δεν το λέω για κακό, εγώ σίγουρα μπορώ να κάνω παρέα με τέτοιες ευγενείς ράτσες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Νοεμβρίου 2020 εξω-τικα δεν είναι όλα με κίτρινα μάτια,ουρές και σουβλερα δόντια. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.