Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.127 μηνύματα. Χθες στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #21 Χθες στις 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και τί είστε ; Μικρά παιδιά που βλέπουν ένα ποίμνιο στην εκκλησία και θεωρούν "όλα καλά" ; Υπάρχει το καλό και το κακό και εκεί μέσα... Η λειτουργία δεν είναι σοβαροφανής. Οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν μπορεί να είναι... Click για ανάπτυξη... ΟΚ μιλας απλα για να μιλησεις.Δυστυχως δεν μπορεις να αντιληθεις τι λεω.Αλλο ειναι το ποιντ μου..αλλα λες. Αυτο σας κανει η θρησκεια.ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΞΞΓΕΙΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ Περαστικα σου. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.020 μηνύματα. Χθες στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #22 Χθες στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΚ μιλας απλα για να μιλησεις.Δυστυχως δεν μπορεις να αντιληθεις τι λεω.Αλλο ειναι το ποιντ μου..αλλα λες. Αυτο σας κανει η θρησκεια.ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στη σοβαροφάνεια και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.127 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η Πουπουλίνα: #23 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στην εκκλησία και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ. Click για ανάπτυξη... Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.020 μηνύματα. Χθες στις 21:21 Η Υδροχόος έγραψε: #24 Χθες στις 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Click για ανάπτυξη... Ρε συ χαλάρωσε, πραγματικά. Τρώγεσαι, μερικές φορές. Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος. "Άνοιξε" ένα θέμα η Χιμέλα και σχολιάσαμε. Τόσο απλό. Σε κάποιους άρεσε όλο αυτό και κάποιοι το θεωρήσαμε κάπως πιο ιδιαίτερο να το πω...Ούτε ενόχληση, ούτε κακό, ούτε μας πείραξε, ούτε τίποτα άλλο. Έθιμό τους είναι και είναι απόλυτα σεβαστό. Από πού τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ; Τώρα πήγες και στα...ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ; Συνέχισε, οκ...Έχεις όρεξη... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander camil Scandal Memetchi Angelikaaa touvlo Kate1914 rafaela11 Wonderkid Paragontas7000 chester20080 giannhs2001 Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και τί είστε ; Μικρά παιδιά που βλέπουν ένα ποίμνιο στην εκκλησία και θεωρούν "όλα καλά" ; Υπάρχει το καλό και το κακό και εκεί μέσα... Η λειτουργία δεν είναι σοβαροφανής. Οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν μπορεί να είναι... Click για ανάπτυξη... ΟΚ μιλας απλα για να μιλησεις.Δυστυχως δεν μπορεις να αντιληθεις τι λεω.Αλλο ειναι το ποιντ μου..αλλα λες. Αυτο σας κανει η θρησκεια.ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΞΞΓΕΙΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ Περαστικα σου.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.020 μηνύματα. Χθες στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #22 Χθες στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΚ μιλας απλα για να μιλησεις.Δυστυχως δεν μπορεις να αντιληθεις τι λεω.Αλλο ειναι το ποιντ μου..αλλα λες. Αυτο σας κανει η θρησκεια.ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στη σοβαροφάνεια και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.127 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η Πουπουλίνα: #23 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στην εκκλησία και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ. Click για ανάπτυξη... Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.020 μηνύματα. Χθες στις 21:21 Η Υδροχόος έγραψε: #24 Χθες στις 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Click για ανάπτυξη... Ρε συ χαλάρωσε, πραγματικά. Τρώγεσαι, μερικές φορές. Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος. "Άνοιξε" ένα θέμα η Χιμέλα και σχολιάσαμε. Τόσο απλό. Σε κάποιους άρεσε όλο αυτό και κάποιοι το θεωρήσαμε κάπως πιο ιδιαίτερο να το πω...Ούτε ενόχληση, ούτε κακό, ούτε μας πείραξε, ούτε τίποτα άλλο. Έθιμό τους είναι και είναι απόλυτα σεβαστό. Από πού τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ; Τώρα πήγες και στα...ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ; Συνέχισε, οκ...Έχεις όρεξη... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander camil Scandal Memetchi Angelikaaa touvlo Kate1914 rafaela11 Wonderkid Paragontas7000 chester20080 giannhs2001 Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: ΟΚ μιλας απλα για να μιλησεις.Δυστυχως δεν μπορεις να αντιληθεις τι λεω.Αλλο ειναι το ποιντ μου..αλλα λες. Αυτο σας κανει η θρησκεια.ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στη σοβαροφάνεια και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.127 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η Πουπουλίνα: #23 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στην εκκλησία και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ. Click για ανάπτυξη... Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.020 μηνύματα. Χθες στις 21:21 Η Υδροχόος έγραψε: #24 Χθες στις 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Click για ανάπτυξη... Ρε συ χαλάρωσε, πραγματικά. Τρώγεσαι, μερικές φορές. Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος. "Άνοιξε" ένα θέμα η Χιμέλα και σχολιάσαμε. Τόσο απλό. Σε κάποιους άρεσε όλο αυτό και κάποιοι το θεωρήσαμε κάπως πιο ιδιαίτερο να το πω...Ούτε ενόχληση, ούτε κακό, ούτε μας πείραξε, ούτε τίποτα άλλο. Έθιμό τους είναι και είναι απόλυτα σεβαστό. Από πού τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ; Τώρα πήγες και στα...ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ; Συνέχισε, οκ...Έχεις όρεξη... Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στην εκκλησία και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ. Click για ανάπτυξη... Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.020 μηνύματα. Χθες στις 21:21 Η Υδροχόος έγραψε: #24 Χθες στις 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Click για ανάπτυξη... Ρε συ χαλάρωσε, πραγματικά. Τρώγεσαι, μερικές φορές. Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος. "Άνοιξε" ένα θέμα η Χιμέλα και σχολιάσαμε. Τόσο απλό. Σε κάποιους άρεσε όλο αυτό και κάποιοι το θεωρήσαμε κάπως πιο ιδιαίτερο να το πω...Ούτε ενόχληση, ούτε κακό, ούτε μας πείραξε, ούτε τίποτα άλλο. Έθιμό τους είναι και είναι απόλυτα σεβαστό. Από πού τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ; Τώρα πήγες και στα...ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ; Συνέχισε, οκ...Έχεις όρεξη...
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:16 Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν. Click για ανάπτυξη... Ρε συ χαλάρωσε, πραγματικά. Τρώγεσαι, μερικές φορές. Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος. "Άνοιξε" ένα θέμα η Χιμέλα και σχολιάσαμε. Τόσο απλό. Σε κάποιους άρεσε όλο αυτό και κάποιοι το θεωρήσαμε κάπως πιο ιδιαίτερο να το πω...Ούτε ενόχληση, ούτε κακό, ούτε μας πείραξε, ούτε τίποτα άλλο. Έθιμό τους είναι και είναι απόλυτα σεβαστό. Από πού τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ; Τώρα πήγες και στα...ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ; Συνέχισε, οκ...Έχεις όρεξη...