Ταφικό έθιμο των Ποντίων, γνωστό και ως «του Θωμά σα ταφία»

Και τί είστε ; Μικρά παιδιά που βλέπουν ένα ποίμνιο στην εκκλησία και θεωρούν "όλα καλά" ; Υπάρχει το καλό και το κακό και εκεί μέσα...

Η λειτουργία δεν είναι σοβαροφανής. Οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν μπορεί να είναι...
ΟΚ μιλας απλα για να μιλησεις.Δυστυχως δεν μπορεις να αντιληθεις τι λεω.Αλλο ειναι το ποιντ μου..αλλα λες.
Αυτο σας κανει η θρησκεια.ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΞΞΓΕΙΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ
Περαστικα σου.

ΟΚ μιλας απλα για να μιλησεις.Δυστυχως δεν μπορεις να αντιληθεις τι λεω.Αλλο ειναι το ποιντ μου..αλλα λες.
Αυτο σας κανει η θρησκεια.ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ.
Δεν ισχύει.

Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στη σοβαροφάνεια και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ.

Δεν ισχύει.

Απλά μου έκανε εντύπωση το πως από ένα έθιμο πήγες στα ποίμνια, στην εκκλησία και το κουτσομπολιό. Κατάφερες να τα συσχετίσεις. Οκ.
Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν.

Διοτι συσχετιζονται.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ.Αν δεν το καταλαβαινεις..αν δεν καταλαβαινεις την σοβαροφανεια και την υποκρισια και το δηθεν με το μια απλη εικονα με αγνα αθωα φαγητα...εχεις θεμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το ποιντ μου ειναι οτι καποιοι ενοχληστε με την θεα φαγητων σε ταφους..ενω αυτο δεν ειναι κατι κακο.Κακο ειναι τα κουτσομπολια στους ναους,στις κηδειες..ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ.Τα φαγητα σας πειραξαν.
Ρε συ χαλάρωσε, πραγματικά. Τρώγεσαι, μερικές φορές. Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος.

"Άνοιξε" ένα θέμα η Χιμέλα και σχολιάσαμε. Τόσο απλό. Σε κάποιους άρεσε όλο αυτό και κάποιοι το θεωρήσαμε κάπως πιο ιδιαίτερο να το πω...Ούτε ενόχληση, ούτε κακό, ούτε μας πείραξε, ούτε τίποτα άλλο. Έθιμό τους είναι και είναι απόλυτα σεβαστό. Από πού τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ;

Τώρα πήγες και στα...ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ; Συνέχισε, οκ...Έχεις όρεξη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back