Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 10:25 Η Luludaki έγραψε: #21 27-01-24 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Όντως αξιοσημείωτη παρατηρηση αυτό με τη ντουλάπα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να φανταστείς πως ένιωσα.. ποσο εκλαψα ... ήταν η μεταφορά μου για την σχέση που μόλις είχε τελειώσει.. του πόσο άβολα ζούσα.. Περίμενα να ενδιαφερθεί από αξιοπρέπεια φιλότιμο,δεν εγινε ποτέ, Έμαθα να εμπιστευομαι τις πράξεις όχι τα λόγια.. Οπότε όταν σταματάνε τα λόγια να υποστηρίζουν αυτό που δείχνουν οι πράξεις εκεί υπάρχει σοβαρή συζήτηση. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιανουαρίου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 10:33 Η amarelia έγραψε: #22 27-01-24 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αλλά είναι κάπως αυτό το θέμα καλώς ή κακώς.. μου θυμίζει την συζήτηση σχετικά με την σεξουαλικη υγεία του άλλου...αν έχει κάνει ποτέ τεστ καθε ποτε κλπ... αβολες μα κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το οικονομικό. Προφανώς και θα ρωτήσεις τέτοια θέματα κι αν δεν σε ρωτήσει αυτός για σένα είναι και ύποπτο επειδή σημαίνει πως το standard practice του/της είναι το ίδιο yolo Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 11:45 Η Aura έγραψε: #23 27-01-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Για αυτό αυτά τα ξεκαθαρίζει εξαρχής. Αν είναι γκολντιγκερου η άλλη κ θέλει ο άντρας ο αφέντης να είναι το πορτοφολι να μας το πει να το ξέρουμε αν και θα το δουμε.... Πχ τρίτο ραντεβου και να μην έχει βάλει καν το χέρι σαν κίνηση στη τσέπη εεεε το λες και πρωιμο σημάδι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Είναι άβολο θέμα για τα πρώτα ραντεβού.. το οικονομικό, δεν θα είχα θέμα αν οι άνθρωποι το συζητούσαν από την αρχή ότι πχ.. θεωρώ δίκαιο το αναλογικό... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται ότι δεν συζητιέται , το καταλαβαίνεις στην πορεία της σχέσης από τα κεράσματα που λέει ο devil ή και από αλλού. Πως να το ''συζητήσεις'' περίεργο μου φαίνεται . Εκτός αν συζητάς περί ανέμων και υδάτων για τέτοιες σχέσεις, για εκμετάλλευση, πατριαρχία και ότι κολλάει σε αυτό το ζήτημα να δεις τις πεποιθήσεις του γενικά. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dreamer!! Luludaki Kate1914 Memetchi Paragontas7000 taketrance iew charmander Μήτσος10 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Όντως αξιοσημείωτη παρατηρηση αυτό με τη ντουλάπα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να φανταστείς πως ένιωσα.. ποσο εκλαψα ... ήταν η μεταφορά μου για την σχέση που μόλις είχε τελειώσει.. του πόσο άβολα ζούσα.. Περίμενα να ενδιαφερθεί από αξιοπρέπεια φιλότιμο,δεν εγινε ποτέ, Έμαθα να εμπιστευομαι τις πράξεις όχι τα λόγια.. Οπότε όταν σταματάνε τα λόγια να υποστηρίζουν αυτό που δείχνουν οι πράξεις εκεί υπάρχει σοβαρή συζήτηση.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 10:33 Η amarelia έγραψε: #22 27-01-24 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αλλά είναι κάπως αυτό το θέμα καλώς ή κακώς.. μου θυμίζει την συζήτηση σχετικά με την σεξουαλικη υγεία του άλλου...αν έχει κάνει ποτέ τεστ καθε ποτε κλπ... αβολες μα κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το οικονομικό. Προφανώς και θα ρωτήσεις τέτοια θέματα κι αν δεν σε ρωτήσει αυτός για σένα είναι και ύποπτο επειδή σημαίνει πως το standard practice του/της είναι το ίδιο yolo Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 11:45 Η Aura έγραψε: #23 27-01-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Για αυτό αυτά τα ξεκαθαρίζει εξαρχής. Αν είναι γκολντιγκερου η άλλη κ θέλει ο άντρας ο αφέντης να είναι το πορτοφολι να μας το πει να το ξέρουμε αν και θα το δουμε.... Πχ τρίτο ραντεβου και να μην έχει βάλει καν το χέρι σαν κίνηση στη τσέπη εεεε το λες και πρωιμο σημάδι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Είναι άβολο θέμα για τα πρώτα ραντεβού.. το οικονομικό, δεν θα είχα θέμα αν οι άνθρωποι το συζητούσαν από την αρχή ότι πχ.. θεωρώ δίκαιο το αναλογικό... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται ότι δεν συζητιέται , το καταλαβαίνεις στην πορεία της σχέσης από τα κεράσματα που λέει ο devil ή και από αλλού. Πως να το ''συζητήσεις'' περίεργο μου φαίνεται . Εκτός αν συζητάς περί ανέμων και υδάτων για τέτοιες σχέσεις, για εκμετάλλευση, πατριαρχία και ότι κολλάει σε αυτό το ζήτημα να δεις τις πεποιθήσεις του γενικά. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αλλά είναι κάπως αυτό το θέμα καλώς ή κακώς.. μου θυμίζει την συζήτηση σχετικά με την σεξουαλικη υγεία του άλλου...αν έχει κάνει ποτέ τεστ καθε ποτε κλπ... αβολες μα κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το οικονομικό. Προφανώς και θα ρωτήσεις τέτοια θέματα κι αν δεν σε ρωτήσει αυτός για σένα είναι και ύποπτο επειδή σημαίνει πως το standard practice του/της είναι το ίδιο yolo
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 11:45 Η Aura έγραψε: #23 27-01-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Για αυτό αυτά τα ξεκαθαρίζει εξαρχής. Αν είναι γκολντιγκερου η άλλη κ θέλει ο άντρας ο αφέντης να είναι το πορτοφολι να μας το πει να το ξέρουμε αν και θα το δουμε.... Πχ τρίτο ραντεβου και να μην έχει βάλει καν το χέρι σαν κίνηση στη τσέπη εεεε το λες και πρωιμο σημάδι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Είναι άβολο θέμα για τα πρώτα ραντεβού.. το οικονομικό, δεν θα είχα θέμα αν οι άνθρωποι το συζητούσαν από την αρχή ότι πχ.. θεωρώ δίκαιο το αναλογικό... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται ότι δεν συζητιέται , το καταλαβαίνεις στην πορεία της σχέσης από τα κεράσματα που λέει ο devil ή και από αλλού. Πως να το ''συζητήσεις'' περίεργο μου φαίνεται . Εκτός αν συζητάς περί ανέμων και υδάτων για τέτοιες σχέσεις, για εκμετάλλευση, πατριαρχία και ότι κολλάει σε αυτό το ζήτημα να δεις τις πεποιθήσεις του γενικά.
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Για αυτό αυτά τα ξεκαθαρίζει εξαρχής. Αν είναι γκολντιγκερου η άλλη κ θέλει ο άντρας ο αφέντης να είναι το πορτοφολι να μας το πει να το ξέρουμε αν και θα το δουμε.... Πχ τρίτο ραντεβου και να μην έχει βάλει καν το χέρι σαν κίνηση στη τσέπη εεεε το λες και πρωιμο σημάδι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Είναι άβολο θέμα για τα πρώτα ραντεβού.. το οικονομικό, δεν θα είχα θέμα αν οι άνθρωποι το συζητούσαν από την αρχή ότι πχ.. θεωρώ δίκαιο το αναλογικό... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται ότι δεν συζητιέται , το καταλαβαίνεις στην πορεία της σχέσης από τα κεράσματα που λέει ο devil ή και από αλλού. Πως να το ''συζητήσεις'' περίεργο μου φαίνεται . Εκτός αν συζητάς περί ανέμων και υδάτων για τέτοιες σχέσεις, για εκμετάλλευση, πατριαρχία και ότι κολλάει σε αυτό το ζήτημα να δεις τις πεποιθήσεις του γενικά.