Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #321 24-03-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ο πατέρας μου δεν ήταν για να γίνει γονιός ποτέ Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου. Μόνο οικονομική υποστήριξη έδωσε στην οικογένειά του. Δεν μας κακοποιούσε, και στην ουσία χωρίς πατέρα μεγαλώσαμε. Τουλάχιστον εγώ. Για χρόνια τον έψαχνα τον πατέρα μου στους φίλους μου. Ό,τι απωθημένο είχα από τους γονείς μου (ιδίως από τον πατέρα μου) το έψαχνα σε τρίτους. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2025 στις 19:55 Η rafaela11: #322 24-03-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μόνο οικονομική υποστήριξη έδωσε στην οικογένειά του. Click για ανάπτυξη... Εμάς ούτε αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Azur: το έψαχνα σε τρίτους. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι να έχεις αγκαλιάσει το παιδί μέσα σου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ο πατέρας μου δεν ήταν για να γίνει γονιός ποτέ Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου. Μόνο οικονομική υποστήριξη έδωσε στην οικογένειά του. Δεν μας κακοποιούσε, και στην ουσία χωρίς πατέρα μεγαλώσαμε. Τουλάχιστον εγώ. Για χρόνια τον έψαχνα τον πατέρα μου στους φίλους μου. Ό,τι απωθημένο είχα από τους γονείς μου (ιδίως από τον πατέρα μου) το έψαχνα σε τρίτους.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2025 στις 19:55 Η rafaela11: #322 24-03-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μόνο οικονομική υποστήριξη έδωσε στην οικογένειά του. Click για ανάπτυξη... Εμάς ούτε αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Azur: το έψαχνα σε τρίτους. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι να έχεις αγκαλιάσει το παιδί μέσα σου
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μόνο οικονομική υποστήριξη έδωσε στην οικογένειά του. Click για ανάπτυξη... Εμάς ούτε αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Azur: το έψαχνα σε τρίτους. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι να έχεις αγκαλιάσει το παιδί μέσα σου