Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα που "μεγάλωσε",έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Καμία σχέση με παλιότερα.
Είναι από τα λίγα άτομα που εμπιστεύομαι πλήρως σε οτιδήποτε.
Ξέρω ότι θα με στηρίξει,θα με "καλύψει",θα με κάνει να περάσω καλά.
Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι έχει διαμορφώσει έναν δυναμικό και διεκδικητικό χαρακτήρα,
που παρ'όλο που είμαστε αρκετά όμοιες οπτικά,διαφέρουμε σε αρκετά σημεία,
"συμπληρώνοντας" η μια την άλλη!

Θέλω να πηγαίνει καλά σε ότι και αν κάνει.
Όσο μπορώ θα την βοηθάω σε οτιδήποτε και αν θέλει.
Όποτε ζητάει την συμβουλή μου,θα την έχει και θα την στηρίζω ότι και να γίνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τώρα που "μεγάλωσε",έχουμε πάρα πολύ κακές σχέσεις. Καμία σχέση με παλιότερα. Που ήταν απλά κακές.
Είναι από τα λίγα άτομα που δεν εμπιστεύομαι για τίποτα.
Ξέρω ότι θα δεν θα με στηρίξει, δεν θα με "καλύψει", δεν θα με κάνει να περάσω καλά.
Δεν μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι έχει διαμορφώσει έναν δυναμικό και διεκδικητικό χαρακτήρα,
που παρ'όλο που είμαστε αρκετά διαφορετικοί οπτικά, μοιάζουμε σε αρκετά σημεία,
"ανταγωνιζόμενοι" ο ενας με τον άλλο!

Θέλω να τα πηγαίνει σκ..., εχμ, καλά σε ότι και αν κάνει.
Μπορώ και τον βοηθάω σε οτιδήποτε και αν θέλει, με λογικό αντίτιμο βέβαια.
Όποτε ζητάει την συμβουλή μου, θα την έχει λάθος, και θα τον στηρίζω μέχρι να φάει τα μούτρα του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

αμα μου φερει κανεναν μαντραχαλα θα τον φαω με την κουμπουρα!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Γιατί εσείς οι νέοι άνθρωποι θέλετε να διαιωνίζετε τις αναχρονιστικές αντιλήψεις του '60 που η δική μου γενιά έβλεπε στις Ελληνικές Ταινίες, είναι μυστήριο για μένααν και τωρα που λειπω και μπαινει στην εφηβεια με πιανει το συνδρομο του μεγαλου αδερφου!
αμα μου φερει κανεναν μαντραχαλα θα τον φαω με την κουμπουρα!![]()

Ν' αφήσεις την κουμπούρα ήσυχη και να δώσεις στην αδερφή σου να καταλάβει πως αν χρειαστεί κάτι μπορεί μεν να βασιστεί επάνω σου, αλλά δεν πρόκειται να της κάτσεις και στον σβέρκο. Ε;

Η αδερφή σου, όπως κι εσύ έχει δική της κρίση

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Γιατί εσείς οι νέοι άνθρωποι θέλετε να διαιωνίζετε τις αναχρονιστικές αντιλήψεις του '60 που η δική μου γενιά έβλεπε στις Ελληνικές Ταινίες, είναι μυστήριο για μένα![]()
Ν' αφήσεις την κουμπούρα ήσυχη και να δώσεις στην αδερφή σου να καταλάβει πως αν χρειαστεί κάτι μπορεί μεν να βασιστεί επάνω σου, αλλά δεν πρόκειται να της κάτσεις και στον σβέρκο. Ε;![]()
Η αδερφή σου, όπως κι εσύ έχει δική της κρίση![]()
πλακιτσα κανω καλε

ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Τι να πω; Οτι και να πω λίγο θα 'ναι.
Είναι πανηλίθιος!!!
Ώρες, ώρες με εκνευρίζει τόσο που είμαι ενα βήμα πρίν το εγκεφαλικό.
ΑΛΛΆ ΤΟΝ ΑΓΑΠΆΩ ΌΣΟ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Επειδη ειμαι η μεσαια τα παω μια χαρα και με τις 2 πλεον...

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Έχω έναν αδερφό, 8 χρόνια μικρότερο. Οι σχέσεις μας είναι παράξενες μιας και έχει σύνδρομο Άσπεργκερ. Πρέπει να έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό κάπου εδώ μέσα. Το αγαπώ πολύ αυτό το παράξενο πλασματάκι.![]()
Να το χαίρεσαι

Στο θέμα τώρα,έχω 2 αδερφές.Μικρότερες απο μένα,23 και 9 αντίστοιχα.Και οι δύο είναι κόπια της μάνας μας,και ειδικότερα η μικρή είναι σαν να βλέπω την μεγαλύτερη ξανά απο την αρχή.Απίστευτη ομοιότητα σε χαρακτήρα και εμφάνιση.
Εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο απο αυτές.
Σκοτωνόμαστε συνέχεια,δεν υπάρχει θέμα που να συμφωνούμε,αλλά αν μου τις πειράξει κάποιος...Τον έσφαξα τον φούστη!!!!

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Να το χαίρεσαιMία χαρά είναι τα Ασπεργκεράκια(είχα κάνει παλαιότερα εκτενή έρευνα στο θέμα,και καταλαβαίνω πως είναι),μήν παραξενευτείς άν στο μέλλον τον δείς διδάκτορα Φυσικής
![]()
Παράξενα και γοητευτικά αυτά τα ανθρωπάκια. Δύσκολη βέβαια η ζωή μαζί τους.

Ένιγουει. Ο καθένας να χαίρεται και να αγαπά τα αδερφάκια του.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Όταν είμαστε μαζί σκοτωνόμαστε, αλλά όταν λείπει κάποιος από τους 2 (σε εκδρομή π.χ.) είναι άδειο το σπίτι και με πνίγει...
MissKit
Επιφανές μέλος

Δεν ανήκω στον κανόνα μαζί δεν κάνουμε, αλλά όχι χώρια δεν μπορούμε. Είμαστε κι οι δυο πάνω κάτω ίδιες στο πώς θέλουμε τις σχέσεις μας με τους γύρω και ξέρουμε να αφήνουμε η μια την άλλη ήσυχη όταν το έχει ανάγκη.
Δεν τσακωνόμαστε συχνά. Αν συμβεί αυτό, θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα σοβαρός λόγος και παίζουμε σαν 5χρονα κυνηγητό και τσύλο μέσα στο σπίτι παρόλο που είναι 5 χρόνια μεγαλύτερη και είμαστε πλέον κι οι δυο ολόκληρες γυναίκες.

Τη λατρεύω την αζεφή μου.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω μια αδερφή 3 χρόνια μικρότερή μου. Έχουμε άριστη σχέση μολονότι είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και συζητάμε για τα πάντα. Σε ένα σημείο μου τα χαλάει λίγο η μικρή μου! Ήταν πάντα λίγο περίεργη. Θα πω ένα παράδειγμα. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με φίλες/ους μου, με ρωτάει με κάθε λεπτομέρεια ποιος/α ήταν και τι ήθελε. Κάποια στιγμή της μίλησα ήρεμα, αλλά αποφασιστικά και της τόνισα ότι με ενοχλεί πολύ αυτή η συμπεριφορά της! Είναι γεγονός ότι το περιόρισε!
Σε τελική ανάλυση, εγώ που είμαι μεγαλύτερη έχω κάθε δικαίωμα και εξουσία να την ελέγχω, αλλά είμαι δημοκρατική και δεν κάνω χρήση του δικαιώματός μου. Αυτή ως μικρότερη δεν έχει αυτό το δικαίωμα! Χα χα χα!

8) Αμάν! Τώρα το σκέφτηκα! Θα φάω καταψήφιση απ' όσους/ες είναι μικρότερα αδερφάκια στις οικογένειές τους! Δε βαριέσαι; Υγεία!

just smile!
Δραστήριο μέλος

.............................Λοιπον.Εχω μια αδερφη 8 χρονια μεγαλυτερη.Δεν με καταλαβαινει καλα αλλα αν της ζητησω να με βοηθησει σε κατι με βοηθα.Εγω εχω το χαρισμα να ακοουω.Καταλαβαινω κυριως τα οικονομικα της προβληματα.Αγαπιομαστε ομμως πολυ κι αυτο μετραει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Paragontas7000
- rafaela11
- Unboxholics
- synthnightingale
- Debugging_Demon
- American Economist
- Reader
- Scandal
- Kate1914
- Memetchi
- Joji
- iew
- giannhs2001
- ROM32
- Jack of Spades
- charmander
- johnsala
- taketrance
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- χημεια4λαιφ
- louminis
- AggelikiGr
- touvlo
- teacher_40
- User2350
- Alma Libre
- CiNeFiL
- harry akritas
- orchidea
- sokliap
- tslef8
- DimitraA.
- kogba
- jj!
- Forgetit
- Griff
- Κλημεντίνη
- Miriam01
- panagiotis econ
- eleni236
- Jocaste
- Libertus
- Εχέμυθη
- fockos
- fmarulezkd
- Nickx
- ioannaion
- Unseen skygge
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.