bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σας βομβάρδισα με ερωτήσεις ε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina21
Νεοφερμένο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Κι αρχίζω να καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχε ο πατέρας μου που έλεγε"μην μαλώνετε αδέρφια είστε όταν θα φύγουμε εμείς θα έχετε ο ένας τον άλλον".
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Έλα τώραΑρχική Δημοσίευση από XRZ :eχω μια αδερφή 5 χρόνια μεγαλύτερη (29) η οποία μένει μακρυά από το σπίτι εδώ και (σνιφ) 11 χρόνια (ΜΑ,ΒΑ,PhD) και έχει πλέον παντρευτεί... Και ενώ μέχρι να φύγει σκοτωνόμασταν όλη μέρα τα τελευταία 4-5 χρόνια, που μεγάλωσα κι εγώ μου λείπει τρελά πολύ .... Και είναι και στο εξωτερικό...σνιφ...στενοχωρήθηκα τώρα..![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όταν είμασταν μικρές γινόταν πανικος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Έλα τώραόσο μακρυά κι αν είναι είναι πάντα αδερφή σου και σε αγαπάει και θα είναι δίπλα σου όταν κι όποτε την χρειαστείς.
μωρέ ναι...αλλά όσο και να το πεις...αλλιώς είναι να είναι δίπλα σου από τηλέφωνα και μειλ (άντε και 3 μέρες κάθε 2ο καλοκαίρι) και αλλιώς να είναι και κυριολεκτικά δίπλα σου... Απλά έχοντας μεγαλώσει από τα 13 μου ουσιαστικά σαν μοναχοπαίδι έχω αναπτύξει όλα τα σύνδρομα του...μοναχοπαιδιού... και ΄τωρα που οι διαφορες είναι μικρές και βλέπω φίλες μου να κάνουν παρέα με τα αδερφια τους κτλ δεν μπορώ...όσο και να προσπαθώ να το αποφύγω...το ζηλεύω...και μου λείπει πιο πολύ... Να πχ στην αποφοίτηση μου ήταν να μην έρθει (deadline από δουλεια + πολλά έξοδα το πηγαινελα για μισή μέρα ουσιαστικά) και της είχα πει και εγώ ότι δεν αξίζει τον κόπο και πριν φύγω για να παω να ορκιστώ από το σπίτι με πιασαν τα κλάμματα και με μάζευε η μάνα μου (και άντε να 3αναβαφτώ μετά!)...βεβαια το μουντζουρωμα δεν το...γλύτωσα γιατί τελικά μου την έκανε την έκπληξη και ήρθε από το αεροδρόμιο απευθείας για την τελετή (και έφυγε αμέσως μετα

Τέσπα...
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

έχουμε ΤΕΛΕΙΑ σχέση δνε μας χωρίζει η διαφορά ηλικίας μας καθόλου, και μαζί βγαίνουμε και ξέρει τα πάντα μα τα πάντα για εμένα

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou :Μοναχοπαίδι εγώ και μάλλον με όλα τα σύνδρομα...του μοναχοπαιδιού που είπε και η XRZ :/

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Έλα βρε μην κάνεις έτσι, έχει και τα θετικά του κάποια μεγαλύτερα αδέρφια σε ορισμένες οικογένιες κάνουν την ζωή κόλαση στα μικρότερα.
![]()
εγώ πάλι θα έλεγα τα μικρότερα στα μεγαλύτερα

εχω 1 φιλη μοναχοπαιδι, κανουμε παρεα απο πιτσιρικια και την λατρευω γιατι μου φερετε σαν να 'μαι η αδελφη της...αν δεν ηταν μοναχοπαιδι ισως να μην ημασταν τοοοσο δεμενες...Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou :Μοναχοπαίδι εγώ και μάλλον με όλα τα σύνδρομα...του μοναχοπαιδιού που είπε και η XRZ :/
goldy
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Paragontas7000
- rafaela11
- Unboxholics
- synthnightingale
- Debugging_Demon
- American Economist
- Reader
- Scandal
- Kate1914
- Memetchi
- Joji
- iew
- giannhs2001
- ROM32
- Jack of Spades
- charmander
- johnsala
- taketrance
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- χημεια4λαιφ
- louminis
- AggelikiGr
- touvlo
- teacher_40
- User2350
- Alma Libre
- CiNeFiL
- harry akritas
- orchidea
- sokliap
- tslef8
- DimitraA.
- kogba
- jj!
- Forgetit
- Griff
- Κλημεντίνη
- Miriam01
- panagiotis econ
- eleni236
- Jocaste
- Libertus
- Εχέμυθη
- fockos
- fmarulezkd
- Nickx
- ioannaion
- Unseen skygge
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.