Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

LoLΑρχική Δημοσίευση από zxr:Έχω έναν μικρότερο αδερφό με τον οποίο έχουμε διαφορά 362 μέρες. Ούτε καν χρόνος!!!!![]()
Jason93
Δραστήριο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αν και σαν χαρακτήρες είμαστε πολυ διαφορετικοί και σε πιο μικρές ηλικίες δεν κάναμε καθόλου παρέα (για διαφόρους λόγους), εδώ και λίγα χρόνια τα πάμε πολύ καλά και κάνουμε άψογη παρεούλα...(και μαζί με τα ανηψούδια μου

Unicorn
Νεοφερμένο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα τα αγαπαω απιστευτα

αφου σας λεω, δεν μπορω να δω ταινιες οπου μικρα αγορακια παθαινουν τα πανδεινα, γιατι σκεφτομαι τα αδελφακια μου στη θεση τους.....!

τα μικρα τα λενε guillen, esteban, miguel και angel.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαστε πολύ δεμένοι, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και τα λέμε σχεδόν όλα μεταξύ μας. Σίγουρα βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό οι γονείς μας σε αυτό που καλλιέργησαν αυτή τη σχέση από τότε που ήμασταν μικρά..
Μου λείπει πολύ τώρα που είναι φοιτητής, αλλά μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο και βρισκόμαστε αρκετά συχνά, είτε ανεβαίνει αυτός, είτε κατεβαίνω εγώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Εχουμε διαφορα 4 χρονια η μια απο την αλλη (3,8 για την ακριβεια), και οι σχεσεις ειναι φυσιολογικες.. με μικροκαυγαδες οπως συμβαινει στα περισσοτερα αδερφια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

Ενδιαφέρεται καμμιά σας....τζάμπα τον χαρίζω!!!!

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Έχω έναν αδερφό μικρότερο κατα 2 χρονάκια.....ελεύθερος και κούκλος!!!!
Ενδιαφέρεται καμμιά σας....τζάμπα τον χαρίζω!!!!![]()
![]()
για pm me να την δούμε την περίπτωση....

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από XRZ:για pm me να την δούμε την περίπτωση....![]()
ΑΑΑααα....όλα κ όλα.....ΠΜ μι εσύ....και πες μου τί προίκα έχεις.....σπουδές.....φιλοδοξίες....και μετά βλέπουμε.....
Εμ τι.....γουρούνι στο σακί θα δωσω!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:μια sis ένα χρόνο μεγαλύτερη![]()
που σε δέρνει, πες το μη ντρέπεσαι

εναν μπρο 1 χρόνο μικρότερο. Που με δέρνει, δε ντρέπομαι

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντα τα πηγαίναμε πολύ καλά.

xmavidis
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Paragontas7000
- rafaela11
- Unboxholics
- synthnightingale
- Debugging_Demon
- American Economist
- Reader
- Scandal
- Kate1914
- Memetchi
- Joji
- iew
- giannhs2001
- ROM32
- Jack of Spades
- charmander
- johnsala
- taketrance
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- χημεια4λαιφ
- louminis
- AggelikiGr
- touvlo
- teacher_40
- User2350
- Alma Libre
- CiNeFiL
- harry akritas
- orchidea
- sokliap
- tslef8
- DimitraA.
- kogba
- jj!
- Forgetit
- Griff
- Κλημεντίνη
- Miriam01
- panagiotis econ
- eleni236
- Jocaste
- Libertus
- Εχέμυθη
- fockos
- fmarulezkd
- Nickx
- ioannaion
- Unseen skygge
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.