ps2: Εγώ δεν διάβασα κανένα, είδα όμως την πρώτη ταινία, η οποια ήταν εξίσου αίσχος με το βιβλίο αλλα πέρασα υπέροχα. Κι αυτό γιατί πήγα σε απογευματινή προβολή που μαζεύει όλη την πιτσιρικάδα του γυμνασίου και ήταν σαν συναυλία του Ρουβά, τα κοριτσάκια αναστέναζαν κάθε φορα που εμφανιζόταν ο ΤΛΦΚΔΠ εντουαρντ στην οθόνη, τα αγοράκια γιουχάιζαν και σφύριζαν στα φιλια, γινόταν ένας απίστευτος πανζουρλισμός! Το καλύτερο βεβαια ήταν ότι η φίλη μου που πήγαμε μαζί είχε διαβάσει το βιλίο και της άρεσε κιόλας (αν έχεις το θεό σου δηλαδή, 26 χρονων γομάρα!) και είχε κατασυγχυστεί με την όλη φάση! Εγώ είχα ξεραθεί στο γέλιο, κόντευα να πέσω από την καρεκλα κι αυτή έβγαζε καπνούς από τα αφτιά για τα κωλοπαίδια που δεν την άφηναν να αφοσιωθεί στην απίστευτη αυτή μπαρούφα! Στάνταρ θα πάω να δω και τις επόμενες, στάνταρ με την ίδια φίλη και στάνταρ σε απογευματινή προβολή...είναι σαν διαφήμιση της mastercard: "Ticket: $8, popcorn: $3, teenage stupidity: priceless! There are some things money can't buy, for eberything else there's Mastercard...