Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

26-08-24

01:34
Ανοίγω αυτό το καλλιτεχνικό θέμα, όπου όποιος θέλει μπορεί να ανεβάζει τα δικά του cover τραγουδιών
(ελπίζω να μην ανεβάζω μόνο εγώ)

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

26-08-24

02:00
Ανοίγω αυτό το καλλιτεχνικό θέμα, όπου όποιος θέλει μπορεί να ανεβάζει τα δικά του cover τραγουδιών
![]()
Εγώ έχω ωραία φωνή μόνο για ραδιόφωνο αμα αρχίσω να τραγουδάω τη πουτσισαμε

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-08-24

02:17
καλη πασούλα. Θα προσπαθήσω να βγαλω κανενα αυριο. Δεν υποσχομαι σε κανεναν οτι θα ειναι ωραιο, αλλα θα εχει κιθαρουλα (ελπιζω) καλύτερη απο τη φωνηΑνοίγω αυτό το καλλιτεχνικό θέμα, όπου όποιος θέλει μπορεί να ανεβάζει τα δικά του cover τραγουδιών
![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

26-08-24

11:11
Λέγε λέγε, τελικά έγινε ένα θρεντ παρόμοιο με την ιδέα "η δική μας φωνή". Τελικά στο στέκι όλα είναι δυνατόν να συμβούν.
Περιμένουμε εναγωνίως τους καλλιτέχνες μας λοιπόν.
Περιμένουμε εναγωνίως τους καλλιτέχνες μας λοιπόν.

26-08-24

11:44
Τί είναι τα cover ρε παιδιά; Πείτε και σε μένα την παλιά. 
Να το πάω στο επί προσωπικού να μην το βλέπουν οι επισκέπτες;

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-08-24

11:46
Τραγουδαμε τραγουδια . Οσο για το δευτερο οτι θελει η ερι που το αρχισεΤί είναι τα cover ρε παιδιά; Πείτε και σε μένα την παλιά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

26-08-24

11:47
Ε ναι εγω δεν εχω πρόβλημα αλλωστε εχω ανεβάσει και τόσα βίντεο με μενα στο φίτνες.

26-08-24

11:48
Α καπέλα ή καραόκε;Τραγουδαμε τραγουδια . Οσο για το δευτερο οτι θελει η ερι που το αρχισε
nearos
Επιφανές μέλος

26-08-24

11:49
Συνηθως παιζεις και ενα μουσικο οργανο μαζι. Αν οχι τοτε τα περισσοτερα που εχω δει ειναι καραοκε φασηΑ καπέλα ή καραόκε;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

26-08-24

12:24
Ένα νανούρισμα που λατρεύω..
(δυστυχώς δεν έχω το πιάνο μου εδώ
)

(δυστυχώς δεν έχω το πιάνο μου εδώ

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-08-24

12:49
@Micro τι λες; Ακούγομαι καθόλου;

nearos
Επιφανές μέλος

26-08-24

12:49
Κακοφωνια, φαλτσες νοτες, φασαιισμος, μα πανω απολα χαβαλες. Στην υγεια μας
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

26-08-24

12:53
εχεις πολυ μελωδικη φωνη , μπραβο πολυταλεντη@Micro τι λες; Ακούγομαι καθόλου;![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-08-24

13:01
Μπα. Δεν μου αρέσουν τα μιούζικαλεχεις πολυ μελωδικη φωνη , μπραβο πολυταλεντηΕχεις σκοπο να κανεις και musicals ?

Αλλά εντάξει, για το θέατρο γενικά πιστεύω είμαι σε ικανοποιητικά πλαίσια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-08-24

13:21
Της Άρνης το νερό
(και το αφήνω εδώ)

(και το αφήνω εδώ)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-08-24

13:23
(ο άλλος μου ζήτησε να πω το Ζάρι γιατί λέει μοιάζει η φωνή μου με της Σάττι
)

Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

26-08-24

13:25
Αν και δεν είναι οι διασκευές το καλύτερο μου, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να "πειράξουμε", πάντα με τον απαιτούμενο σεβασμό, ένα αγαπημένο κομματάκι του Μάνου Λοϊζου που άκουγα από τα παιδικά μου χρόνια, κάμποσες δεκαετίες πριν. Από πρόσφατο live μας.

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

26-08-24

13:25
δε ξέρω να τραγουδάω αλλά θα σας δείξω μια προσπάθεια
nearos
Επιφανές μέλος

26-08-24

13:27
Eσυ εισαι με τα πολλά τα όργανα εε;; Τέλειο! μπραβο σαςView attachment 137521
Αν και δεν είναι οι διασκευές το καλύτερο μου, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να "πειράξουμε", πάντα με τον απαιτούμενο σεβασμό, ένα αγαπημένο κομματάκι του Μάνου Λοϊζου που άκουγα από τα παιδικά μου χρόνια, κάμποσες δεκαετίες πριν. Από πρόσφατο live μας.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- ppp
- Μήτσος10
- Andante
- Hased Babis
- Kate1914
- ghоul
- American Economist
- Εριφύλη
- Memetchi
- touvlo
- Δροσουλίτης
- AggelikiGr
- rafaela11
- User2350
- Reader
- A350
- Libertus
- Joji
- despoina13
- Scandal
- jellojina
- charmander
- fmarulezkd
- linuxman
- Paragontas7000
- fockos
- synthnightingale
- jj!
- iew
- Unboxholics
- BatGuin
- Wonderkid
- SlimShady
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Hecticism
- giannhs2001
- Oneira96
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.