Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.042 μηνύματα.

26-08-24

22:52
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύΔίκιο έχει όποιος το είπε οτι τραγουδάς σαν άγγελος, μπράβο σου!

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.042 μηνύματα.

26-08-24

22:52
@Devil εσύ θα μας πεις τη γνώμη σου;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.256 μηνύματα.

26-08-24

22:53
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.256 μηνύματα.

26-08-24

22:54
Θα ανεβάσω και εγω τωρα ενα όπως ειχα πει καλα μη περιμένετε τιποτα "επαγγελματικο" χαχα
σαν να τραγουδάω στο αμάξι !!! πηγαινοντας βολτιτσα.
σαν να τραγουδάω στο αμάξι !!! πηγαινοντας βολτιτσα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-08-24

23:03
@γιαννης_00 πού είσαι βρε; Για σένα το άνοιξα πια

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-08-24

23:11
Πάμε αδέρφιααααα!!!!! Με ενα ποτήρι βότκα ή κρασί στα χέρια !!!!
Ti na sou kano Pashalis Terzis / Τι να σου κάνω Πασχάλης Τερζής (youtube.com)
Ti na sou kano Pashalis Terzis / Τι να σου κάνω Πασχάλης Τερζής (youtube.com)
Συνημμένα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-08-24

23:13
Α καλά. Το υπόλοιπο πού πήγε; Νόμιζα το ανέβασα όλο

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.723 μηνύματα.

27-08-24

00:27
Καλησπερα καλλιτεχνης μου..ναι εδω ειμαι... ολα τα ακουσα και γεγονος ειναι οτι εχεις ολο το καλλιτεχνικο πακετο σε αρμονια..@γιαννης_00 πού είσαι βρε; Για σένα το άνοιξα πια![]()
Αν και διαλεξες πολυ δυσκολο το πρωτο τραγουδι ( της αρνης το νερο) . Η φωνη σου μελωδικη και ευπλαστη κυλά ετσι απλα βελουδινα σαν της Δροσως στις μελισσες .
Η νεα Μποφιλιου ανατελει.
Εγω δεν το εχω το σπορ λυπαμαι ..η φωνη μου εχει μεν μεταλο ,αρκετα τενοριστικη απο τις τεστοστερονες και φυσικα ειναι τελειως απαίδευτη και με τις αναπνοες ....διοτι το μπασκετ οπως ξερεις δεν φημιζεται για την μουσικοκητα του, καθε αλλο.Τι να κανω τα λαθη πληρώνονται.
Μπροστα τα μουσικα τερατα που ακουω ειναι ντροπη ακομα και να ανοιξω το στομα μου για λιγο τραγουδι.
Αν ομως το επιχειρούσα θα εφτανα...σε κατι πιο μπασο και μετα απο δουλεια... μαξ αυτο τον ταλατουχο ηθοποιο ...ο οποιος το τραγουδι ας το αφησει καλύτερα για αλλους. Καλος ειναι και ζορο.
Εσυ συνεχισε εισαι απολαυση.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-08-24

00:28
Α πα πα. Ιεροσυλία ήταν αυτό, δεν είμαι και ΜποφίλιουΗ νεα Μποφιλιου ανατελει.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.723 μηνύματα.

27-08-24

00:30
Τωρα στην αρχη ...ετσι αρχισε και αυτη... την τεταρτη θα συναντήσω τον θειο μου τον παπα και δεν θα ζητησω συγχωρηση.Α πα πα. Ιεροσυλία ήταν αυτό, δεν είμαι και Μποφίλιου![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-08-24

00:34
Καλά δεν θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Θέλω να έχω μια ικανοποιητική φωνή στο πλαίσιο του θεάτρου. Τίποτα περισσότεροΤωρα στην αρχη ...ετσι αρχισε και αυτη... την τεταρτη θα συναντήσω τον θειο μου τον παπα και δεν θα ζητησω συγχωρηση.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

27-08-24

00:41
Νομιζω οτι αυτο ειναι και το σωστο... το επαγγελμα του καλλιτεχνη τραγουδιστη εχει καταστραφει πια. Μονο οι πιστες εμειναν και εκει ολοι οι αφωνοι πλεον και προιον της μαφια εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ... Ροκκος,Βερτης...Καλά δεν θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Θέλω να έχω μια ικανοποιητική φωνή στο πλαίσιο του θεάτρου. Τίποτα περισσότερο![]()
Οι αλλοι κανενα Βεακιο το καλοκαιρι για μεροκαματακι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-08-24

00:43
Ενω εμείς Γιάννη το έχουμε πολύ με το τραγούδι..... σιγα εγω δεν ειμαι καθόλου καλός αλλα ειπαμε να ανεβάσουμε για τη παρέα.
Η Έρι ειναι όντως καλλιτεχνική φυση απλά θέλει εναν καλό μάνατζερ να ξέρει το χώρο γιατι ειναι ένας χώρος πολύ απρόβλεπτος.... και πολλες φορές ανήθικος και ψεύτικος και αυτη δεν ειναι έτσι ειναι ευαίσθητη ψυχή η Έρι.
Η Έρι ειναι όντως καλλιτεχνική φυση απλά θέλει εναν καλό μάνατζερ να ξέρει το χώρο γιατι ειναι ένας χώρος πολύ απρόβλεπτος.... και πολλες φορές ανήθικος και ψεύτικος και αυτη δεν ειναι έτσι ειναι ευαίσθητη ψυχή η Έρι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

27-08-24

00:52
Ναι ετσι και μπραβω ... οπως λενε και στο στρατο Ο τολμων νικα.Ενω εμείς Γιάννη το έχουμε πολύ με το τραγούδι..... σιγα εγω δεν ειμαι καθόλου καλός αλλα ειπαμε να ανεβάσουμε για τη παρέα.
Η εριφυλη γεννήθηκε διαφορετικη απο εμας ... αλλα θελει προσοχη ..αργα και σταθερα βηματα..τον τροπο δεν το ξερω μακαρι, να ειξερα ... αλλα δεν υπαρχουν πλεον εκεινα τα ιερα τερατα συνθέτες του παρελθοντος που αναδείκνυαν καλλιτεχες.
Βλεπω κατι αφωνες εκει σε πινακιδες στην παραλιακη που περνω καθε μερα. Νομιζουν οτι το τριανταφυλακι τραγουδα..αμ δε.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-08-24

00:55
ειναι ευαίσθητη ψυχή η Έρι.
Καλέ τι μου λέτε βραδιάτικα; Θα κλάψωΗ εριφυλη γεννήθηκε διαφορετικη απο εμας

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-08-24

00:58
Καλέ τι μου λέτε βραδιάτικα; Θα κλάψω![]()
Την αλήθεια !

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-08-24

00:59
Έχω την Κίτσου μου εγώ. Με προσέχειΗ Έρι ειναι όντως καλλιτεχνική φυση απλά θέλει εναν καλό μάνατζερ να ξέρει το χώρο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-08-24

01:00
Ναι ετσι και μπραβω ... οπως λενε και στο στρατο Ο τολμων νικα.
Η εριφυλη γεννήθηκε διαφορετικη απο εμας ... αλλα θελει προσοχη ..αργα και σταθερα βηματα..τον τροπο δεν το ξερω μακαρι, να ειξερα ... αλλα δεν υπαρχουν πλεον εκεινα τα ιερα τερατα συνθέτες του παρελθοντος που αναδείκνυαν καλλιτεχες.
Βλεπω κατι αφωνες εκει σε πινακιδες στην παραλιακη που περνω καθε μερα. Νομιζουν οτι το τριανταφυλακι τραγουδα..αμ δε.
Βασικά δεν ειναι ότι ειμαι τολμηρός απλα δεν κολλάω κάπου....
Οσο για την Έρι το έχει ταλέντο. Ειχα δει κάτι ζωγραφιές της και ηταν φανταστικές... πίνακες κανονικοί.
Καθένας με τα δικά του... εγω πχ ειμαι καλός να αγορεύσω σε μια αίθουσα το έχω 100% δεν εχω το παραμικρό άγχος οσος κοσμος και να ειναι απο κάτω.
Θα μπορουσα να σπουδάσω και Νομική γιατι μ αρέσουν αυτά και να αγορεύω σε δικαστήριο αλλα δεν το έκανα για πολλούς λογους Νομική Κομοτηνης την έπιανα πάντως.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

27-08-24

01:22
Οχι μην κλαψεις ...μπορεις ομως να φουσκωσεις οσο θες ..μπορεις και να κανεις γερες ενεσεις αυτοπεποιθησης ...αλλα προχωρα με σύνεση γιατι τα μονοπατια σας ειναι δυστυχώς λασπωμενα. Οπου υπαρχει προβολη και γκλαμουρια εχει και γλιτσα.Καλέ τι μου λέτε βραδιάτικα; Θα κλάψω![]()
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.417 μηνύματα.

27-08-24

03:13
οχι ρεεε κνε χαχαχαΕλα να τραγουδήσεις στο 4ημερο φεστιβαλ της κνε φετος![]()
τους ειδα street mode Σεπ 2019 και Μυλο πολυχώρο Δεκ 2019, από τοτε εχωΧατζηφραγκέτα αξία μαν![]()
πριν δηλαδη επανενωθουν κι επισημα, ημασταν πολυ hypeαρισμενοι τοτε επειδη δεν κανανε γενικα συναυλιες ηταν καπως στα χαμενα απο εμφανισεις και νεες κυκλοφοριες, αλλά ευτυχως απο το 19 και μετα ξαναζωντανεψαν.
θυμαμαι ειχα μπει 31 καμαρα και ολοι μεσα στο αστικο πηγαιναμε χι και φι και τραγουδουσαμε σε ολη τη διαδρομη μεχρι το Μυλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Δροσουλίτης
- rafaela11
- Μήτσος10
- nearos
- chester20080
- ppp
- Andante
- Hased Babis
- Kate1914
- ghоul
- American Economist
- Εριφύλη
- Memetchi
- touvlo
- AggelikiGr
- User2350
- Reader
- A350
- Libertus
- Joji
- Scandal
- jellojina
- charmander
- fmarulezkd
- linuxman
- Paragontas7000
- fockos
- synthnightingale
- jj!
- iew
- Unboxholics
- BatGuin
- Wonderkid
- SlimShady
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Hecticism
- giannhs2001
- Oneira96
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.