*MARAKI*
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

-Παρο/Αντιπαρο (καμια 15αρια φορες

-Nαξο (ετσι κι ετσι)
-Κουφονησια (ερημια απολυτη)
-Ανδρο (καλουτσικα ητανε)
-Σκιαθο (ωραια, αλλα ΠΟΛΥΣ κοσμος ρε παιδι μου)
-Σκοπελο (δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα

-Τηνο (καλουτσικη)
-Κεφαλλονια (απλα ΤΕΛΕΙΑ

-Ζακυνθο (την περιμενα καλυτερη)
-Λευκαδα (φοβερες παραλιες :no1: )
-Κερκυρα (πολυ ομορφο νησι, ειδικα αν πας στα λιγοτερο "τουριστικα" του μερη)
Σε γενικη εντυπωση κερδιζει με διαφορα το Ιονιο! :no1:
fabulous
Δραστήριο μέλος

Μύκονος
Σαντορίνη
Κρήτη
Κεφαλλονιά
Λευκάδα
Νάξος
Χίος
Ζάκυνθος
Κια πολλά άλλα πιο μικρή, αν θυμηθώ μετά θα τα βάλω...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά
), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα
)και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά!
![]()
θελεις να πλακωθουμε κοπελια?????

konfou
Νεοφερμένο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

θελεις να πλακωθουμε κοπελια?????![]()
Ναι, έλα ρε αν σου βαστάει

Καλά καλά η Κρήτη και ειδικά το Ηράκλειο είναι πανέμορφα!!!! Παίζει να είναι και το πιο εξώτικο μέρος που έχω επισκεφθεί...

(εντάξει τώρα??

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, έλα ρε αν σου βαστάει![]()
Καλά καλά η Κρήτη και ειδικά το Ηράκλειο είναι πανέμορφα!!!! Παίζει να είναι και το πιο εξώτικο μέρος που έχω επισκεφθεί...![]()
(εντάξει τώρα??)
καλα το πας..... για συνεχισε μ' αρεσει.....

maraki
Δραστήριο μέλος

Ναι, έλα ρε αν σου βαστάει![]()
Καλά καλά η Κρήτη και ειδικά το Ηράκλειο είναι πανέμορφα!!!! Παίζει να είναι και το πιο εξώτικο μέρος που έχω επισκεφθεί...![]()
Έτσι!!!!Τέλεια!!!![]()
chris_90
Διάσημο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης να προσθέσω πως είχε μαγικές αμμουδιές..

Και το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο.. και φυσικά και θα ξαναπάω! Ηράκλειο ftw!!!

lazmoisiades
Νεοφερμένο μέλος

https://gym-donous.kyk.sch.gr )
Juliette
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικα εχω ταξιδεψει πιο πολυ στην ηπειρωτικη Ελλαδα οπου εκει κι αν ειναι ολα τα λεφτα! Εχω παει κ στη Ναξο αλλα δεν το θυμαμαι γιατι ημουν 6 χρονων

chris_90
Διάσημο μέλος

Εχω παει, εχω παει!Παιδιά τα ωραιότερα τοπία μακράν θεωρώ πως βρίσκονται στο, κατά τη γνώμη μου, πιο μαγευτικό νησί των μικρών Κυκλάδων, τη Δονούσα. (Φωτογραφικό υλικό για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στην ιστοσελίδα του σχολείου:
https://gym-donous.kyk.sch.gr )

peace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ύδρα
Ζάκυνθο
Λευκάδα
Σαντορίνη
Θέλω να πάω κ σε άλλα...
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

*MARAKI*
Νεοφερμένο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρόδο,
Λευκάδα,
Ζάκυνθο,
Κέρκυρα και Μυτιλήνη (όταν ήμουν 5 μηνών

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Μύκονος
Τήνος
Σύρος
Λέσβος
Σκόπελος
Αλόννησος
Εκτός από το να πάω νοτιανατολικότερα στην υδρόγειο, πρέπει να επισκεφτώ κι άλλα νησιά

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Κυκλάδες: Σαντορίνη, Πάρος - Αντίπαρος
Δωδεκάνησα: Ρόδος (5ήμερη με το σχολείο)
Αργοσαρωνικός: Ύδρα, Πόρος (επίσης σε λίγες μέρες θα πάω 3ήμερο στην Αίγινα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- taketrance
- Corfu kitty
- Libertus
- Kate1914
- thenutritionist
- Wonderkid
- touvlo
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- johnsala
- Fernando_A
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- charmander
- Ωρορα
- Δροσουλίτης
- Paragontas7000
- Maria_Xagorari
- Sosstoss
- Λάβος
- Ariana2018
- orchidea
- harry akritas
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- tslef8
- Κλημεντίνη
- cortomaltese
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- T C
- gwgw_5
- louminis
- JohnGreek
- iminspain
- itisjustme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.