ets32kate
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ο tsarachaf πήγε Λευκάδα, Θάσο, Κεφαλλονιά, Ιθάκη.
Ο Αντώνης Θάσο, Μυτιλήνη, Λευκάδα, Κύθηρα, Λήμνο και Κύπρο!

vradipous1
Νεοφερμένο μέλος

Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ...
να πας τα έχει όλα...αλλά θέλει αμάξι ή μηχανή!!
Εγώ έχω πάει σε:
Κρήτη(*****-όλων τω ειδών τις διακοπές -Πολύ καλό φαγητό-πάρα πολλά μέρη να επισκεφτείς-πολλές όμορφες παραλίες-Προσοχή στους δρομους(&ντόπιους οδηγούς)
Λευκάδα(****και μισό -Όμορφες παραλίες-καλό φαγητό-όλων τω ειδών τις διακοπές )
Μύκονο(4* αν πας άντε και μέχρι Ιούλιο-αλλιώς ***-ακριβή και μερικές φορές πανάκριβη γι'αυτά που σου προσφέρουν)
Τζιά(****-Συνδυάζει ηρεμία και χαλάρωση αλλά και "φασαρία" αν την αναζητάς..-κρίμα γιατί δεν φεύγεια από Πειραιά αν έχεις μεταφορικό..<<νομίζω>>)
Σέριφο(***)
Πάτμο(****-Για ήσυχες διακοπές-ωραίες παραλίες)
Τήνο(** γιατί δεν είδα και πολλά αλλά δεν νομίζω να έχει κιόλας..)
Αγκίστρι(****-Για free campers)
Αίγινα(***-Κοντινός προορισμός-φεύγεις από Πειραιά-δεν έχει κάποια ιδιαίτερη παραλία-)
Άνδρο(***)
Ρόδο(****)
Σαλαμίνα (νησί θεωρείται...*)
Πάρο(****-Για πρώτες διακοπές μόνος/η σου)
yperoxi
Δραστήριο μέλος

silent song
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κυθηρα , το αγαπημενο μου μεχρι στιγμης νησι.
Αλοννησος , και αυτη πολυ ομορφη!
Τηνος: πηγα δυστηχως για λιγες μερες, πιστευω οτι εχει πολλες ομορφιες εκτος απο την υπεροχη εκκλησια της Παναγιας για την οποια προβαλεται.
Σαλαμινα μονοημερη!
Θασος: το πρωτο μου νησι .Θυμαμαι οτι περασα πολυ πολυ ωραια και οτι συνηυθως πηγαιναμε σε μια ρηχη θαλασσα σε ενα πολυ μικρο κολπισκο!
Αμουλιανη: πρεπει να ειναι πολυ ομορφη , δε τη θυμαμαι πολυ καλα

nafs
Διάσημο μέλος

Αλόννησο , Τήνο, Σκόπελο, Κέρκυρα, Θάσο, Αμουλιανή, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρο
Αυτά, δεν πρέπει να χω πάει κάπου αλλού...
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Άλλα νησιά που μου άρεσαν και θα ήθελα να ξαναπάω είναι η Συρος και η Ικαρία!
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν θυμηθω και κανα αλλο θα το προσθέσω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Μερσί!

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα εξαρταται και τον καιρο γενικα.Αλλα σε γενικες γραμμες ισχυει.Μια ματια στις παραπανω φωτο θα σε πεισει οτι δεν ειναι ιδιαιτερα προστατευμενες οι παραλιες του νησιου,προκειται δηλαδη για ανοιχτες παραλιες,που σηκωνεται κυμα.
Ιδιως αν πας Αυγουστο,οπου κυριαρχει το μελτεμι στο Αιγαιο,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα συναντησεις κυμα.Αλλα,οκ,τη θαλασσα θα τη χαρεις,με λιγη υπομονη :Ρ
Marianna97
Νεοφερμένο μέλος

ααα ξέχασα την Ύδρα

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Σαντορινη
Σιφνο
Σεριφο
Μηλο
Παρο
Ιο
Σαμο
Ροδο
Λευκαδα
Κεφαλλονια
Ιθακη
Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στις κυκλάδες

Επομενοι προορισμοι: Αμοργό, κύθηρα, Ικαρία, Παξοί
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

το πιο ομορφο νησι για μενα παντως ειναι μακραααν η Σαμοθρακη

a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- taketrance
- Corfu kitty
- Libertus
- Kate1914
- thenutritionist
- Wonderkid
- touvlo
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- johnsala
- Fernando_A
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- charmander
- Ωρορα
- Δροσουλίτης
- Paragontas7000
- Maria_Xagorari
- Sosstoss
- Λάβος
- Ariana2018
- orchidea
- harry akritas
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- tslef8
- Κλημεντίνη
- cortomaltese
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- T C
- gwgw_5
- louminis
- JohnGreek
- iminspain
- itisjustme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.