Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Ειμαι προσωπική βοηθός του CEO μιας εταιριας Ασφαλειας πληροφοριακων συστηματων ΙΤ Security,αλλα και γενικη γραμματεας!
[οφφ] και παιρνω επιτελους αδεια σε λιγες μερες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

χημικός/software μηχανικός

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Αλλά από όλα κάνω.

Ophelia
Διάσημο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

δηλ. Ναυπηγός, Μηχανολόγος
και ολίγον από Αρχιτέκτονας, Πολιτικός Μηχανικός, Ηλεκτρολόγος, μα και Φυσικός και Μαθηματικός (τι κάνουμε εκεί μέσα

...μα επειδή κατα καιρούς (τι λεω

πς. το πώς συνδυάζονται τα δύο παραμένει άγνωστο...
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Eγώ φοιτήτρια οικονομικών και πωλήτρια σε dvd club...![]()
Έχω μια απορία: όταν λες πωλήτρια σε video club εννοείς τις τύπισσες που σου δίνουν τις ταινίες όταν δίνεις το χαρτάκι για ενοικίαση; Αφού δεν τα πουλάτε γιατί λέγεστε έτσι; Χρόνια το σκέφτομαι αλλά πρώτη φορά το αναφέρω σε ανθρώπους.

Και για να μην είμαι οφφ τόπικ άεργος και wannabe άνεργος
Ophelia
Διάσημο μέλος

Στο μαγαζί που δουλεύω εγώ τουλάχιστον μπορείς και να αγοράσεις τα dvd, όχι μόνο να τα δανιστείς. Και, ναι λοιπόν, είμαι από αυτές τις τύπισσες που πηγαίνεις με τον τίτλο της ταινίας, το τσεκάρω εγώ στο pc για να δω κωδικό και θέση στην αποθήκη και στο δίνω. Τόσο απλό...
Αλλά επειδή τώρα η άλλη κοπέλα που βοήθαγα λείπει διακοπές, και τους τίτλους τακτοποιώ και κανένα σφουγγαρισματάκι ρίχνω, ξεσκονίζω τα ράφια και άμα λάχει φτιάχνω και κανέναν καφέ στο αφεντικούλη!!

p.s οι μεγάλες πλάκες είναι όταν πρέπει να ξεσκονίσεις τις αισθησιακές...εκεί να δεις γέλια!!!

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Έχει και τα ωραία της αυτή η δουλειά τελικά!p.s οι μεγάλες πλάκες είναι όταν πρέπει να ξεσκονίσεις τις αισθησιακές...![]()

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Σόρυ για το οφφτόπικ αλλά ο φίλτατος Φαντασμένος has a point σε αυτό που λέει...
Στο μαγαζί που δουλεύω εγώ τουλάχιστον μπορείς και να αγοράσεις τα dvd, όχι μόνο να τα δανιστείς. Και, ναι λοιπόν, είμαι από αυτές τις τύπισσες που πηγαίνεις με τον τίτλο της ταινίας, το τσεκάρω εγώ στο pc για να δω κωδικό και θέση στην αποθήκη και στο δίνω. Τόσο απλό...
Αλλά επειδή τώρα η άλλη κοπέλα που βοήθαγα λείπει διακοπές, και τους τίτλους τακτοποιώ και κανένα σφουγγαρισματάκι ρίχνω, ξεσκονίζω τα ράφια και άμα λάχει φτιάχνω και κανέναν καφέ στο αφεντικούλη!!Αμέ...κατανοητόν;;;
p.s οι μεγάλες πλάκες είναι όταν πρέπει να ξεσκονίσεις τις αισθησιακές...εκεί να δεις γέλια!!!
Ωραία όλα αυτά αλλά όταν σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις λες αυτό το κατεβατό; Όνομα δεν έχει;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τι προοπτικες μπορει να έχω αν παρατησω τη σχολη για να δουλεψω σε εταιριες υπολογιστων ή γραφικων?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το υλικο υπολογιστη και τα 3d games.....Υποθετικα λεμε τωρα..χωρις πτυχιο ποσο μπορεις να προχωρησεις?Αν αγαπας πραγματικα τους υπολογιστες...Πόσο απαραιτητο είναι πραγματικα το πτυχιο?
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι υπάλληλος σε ένα γραφείο κατασκευών και αδειών, οικοδομών.
Η καλύτερη σχεδιάστρια...... χαχαααχαχαχαχ
bou
Νεοφερμένο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Άντε μπας και ανοίξει ο καιρός και βρούμε καμιά δουλειά του ποδαριού(ακόμα και σε αυτές κρίση υπάρχει),και μαζέψουμε κανα φράγκο για να ξαναμπούμε στον δρόμο της σπουδής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οι οικοδομοι που ειναι;!
Εμεις οι τριπλοθεσιτες γιατι δεν μπορουμε να ψηφισουμε και τα 3;

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Πιαιδά δεν έχει νόημα τι έχετε τελειώσει αλλά που δουλεύετε. Το φοιτητής αν και ειναι ασχολία δεν είαι δουλειά. Ούτε αυτό που σπουδάσαμε δε μας το κάνει δουλειά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.