deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σόρρυ που θα σ' απογοητεύσω, αλλά είναι αδύνατον να μετατραπεί η δημοσκόπηση σε multiple choice. Δεν δίνει τέτοια επιλογή το σύστημα.Εεεεεϊ, γιατί υπάρχει η δυνατότητα μόνο μιας επιλογής στη δημοσκόπηση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί δεν εξασκείς το επάγγελμα αν επιτρέπετε φυσικά η ερώτηση..![]()
Άργησα λίγο να τα δω αυτά.. αλλά ήρθε η ώρα τους!

Μια απορία θέλω να εκφράσω και αν φυσικά επιθυμείς, να την απαντήσεις, για να δω ενα δείγμα της απασχόλησης των αποφοίτων καλών ΑΕΙ. Είσαι γραμματέας σε κάποιο γραφείο-εταιρία σχετικό με το νομικό επάγγελμα ή εντελώς άσχετο με τις σπουδές σου;![]()
Να ρωτησω κατι;
Η κοπελα που ειναι συναδελφος, τελειωσε νομικη ειπε και δουλευει ως γραμματεας; Πως; Με το ασυμβιβαστο τί γίνεται εφοσον εχει κανει ασκηση... εκτος αν δηλωσε πχ δημοσιογραφος και συμφωνησε μτ ον εργοδοτη της να της πληρωνει ΤΝ και ΤΠ αντι για ΙΚΑ;
Σε εντελώς άσχετο κλάδο πήγα, ενώ ήμουν ακόμα ασκούμενη και είχα ΙΚΑ, παρανόμως φυσικά. Έχω κάνει μόνο 3 μήνες άσκηση, η δικηγορία δεν με συγκίνησε ποτέ, αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως έκανα βλακεία που δεν πήρα έστω την άδεια.. από την δουλειά μου έχουν προσφερθει να μου πληρώνουν ΤΝ αντί για ΙΚΑ, οπότε μάλλον θα στρωθώ να δώσω εξετάσεις τον Οκτώβρη..

Σωματεμπορας!!!!
Φτου γμτ, δεν το ειδα εγκαίρως αυτό!

Εμένα δεν θα με δώσεις πουθενά ε; Ε φφφφφφφφανταστικό μου μωρό;

Hunter
Περιβόητο μέλος

Φτου γμτ, δεν το ειδα εγκαίρως αυτό!
Εμένα δεν θα με δώσεις πουθενά ε; Ε φφφφφφφφανταστικό μου μωρό;![]()
οχι!!!! για μενα θα σε κρατησω

Την Μαρινα θα την δωσω στον τζορτζ και την αλλη θα την βαλω για δουλεια στην συγγρου
(ειμαι καφρος το ξερω)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

αγορι μου, οτι θες απο μενα θα το'χεις!!!!Καλα ρε... Τι σοΐ συναδερφος εισαι; Σε μενα δεν θα πασαρεις καμια;.... Δεν πειραζει ομως ρε... βολευομαι εγω με τις δικες μου.... Ειναι υπερακτες... Βεβαια οι πελατες ειναι περισσοτεροι αλλα και παλι τις βολευω...
just say the word λεμε

ΥΓ - εκτος την kajira - ειναι δικο μου μωρο

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

νομιζεις...........κατσε να κατεβω εκει κατω στο νησιΘελω να εχω ολες απο την παρεα μου για παρτυ μου, αλλα αυτο δεν γινετε....![]()
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

νομιζεις...........κατσε να κατεβω εκει κατω στο νησι
Nαι ε;

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαφώς θετικές επιστήμες αλλά δουλεύω και στον τεχνολογικό τομέα και ενίοτε και στον καλλιτεχνικό (τραγούδι,κιθάρα).
Vkey
Επιφανές μέλος

ενίοτε και στον καλλιτεχνικό (τραγούδι,κιθάρα).
Ακόμα περιμένω την καντάδα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ακόμα περιμένω την καντάδα![]()
Θα σου εκανα εγω μια αλλα δεν κανει... ειμαστε κουμπαροι...
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακόμα περιμένω την καντάδα![]()
Ακόμα περιμένω να έρθεις Γιάννενα για να στην κάνω την καντάδα!

Vkey
Επιφανές μέλος

Θα σου εκανα εγω μια αλλα δεν κανει... ειμαστε κουμπαροι...
Κοίτα αν αργήσει ο Άλεξ...τότε πρέπει να τηρήσουμε...το ο κουμπάρος...την κουμπάρα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Ακόμα περιμένω να έρθεις Γιάννενα για να στην κάνω την καντάδα!![]()
Έλα μωρέ.... Αφού σου είπα.... λογικά το τριήμερο.... έλα...
αφού ξέρεις πόσο βαριέμαι να ταξιδεύω....
έλαααααα.....θα σου έρθω είπαμε

Skoulikadera-- : τραπεζικός
The Djinn : τηλεπικοινωνιες
Valder : χρηματο-οικονομικα
Dark Kronos : μαθητης λυκειου
]ifrit[ : μαθητης λυκειου
Monaxos : σπουδες ψυχολογια
bunny : γεωπονος
Dare-Devil : μαθητης λυκειου
kleftra : χρηματο-οικονομικα
ka-li : φυσικοθεραπεία
crazyhelen : marketing-γραμματειακα
blackpanther : γραμματεας
founes : Ιδ.υπαλληλος σε τεχνολογικο-οικονομικο τομεα (δηλαδη ; )
pavlina : εκπαιδευτικός (νηπιαγωγός)
yertle : μηχανικος παραγωγης/διοικησης
faithplus : ιατρικη
afectuoso31 : μουσικός
Hunter : μηχανολογος - ναυπηγος
songless bird : σπουδες λογιστική
vkey : εκπαιδευτικος ειδικής αγωγης
Βill_Slayer : μαθητης λυκειου
gianisvitara : μηχ/γος μηχ/κος με ειδικευση στα MEK --> τεχνικός δικτύων Η/Υ
evouli : χρηματο-οικονομικα --> γραμματεας
burbuja : 3d animator/γραφιστρια
giovana : φυσικοθεραπευτρια
Andrew19 : σπουδες μηχανικος παραγωγης/διοικησης
didle : σπουδες μηχανολογος μηχανικος
aayala : ιδ.υπαλληλος-γραμματεας
misslittledevil : ιδ.υπαλληλος-γραμματεας
darkly noon : δημοσιογραφος
maxnikos : φωτογραφος
ladycat : καθηγητρια ΤΕΕ
^^Vampire^^ : ιδ.υπαλληλος - χρηση Η/Υ
briki : νομικη
kajira : νομικη
Demelene : προγραμματιστης
Stalitsa : νοσηλευτρια
nina221 : διακοσμητρια
samurai : γραφιστας
Κακη Επιρροη : διακοσμητρια
Γιδι : αρχιτεκτων
AstRoPeLeki : νηπιαγωγος
popi : νηπιαγωγος
mania : γραμματεας
RENEGADE : ναυπηγικη
deadhead_pirate : ιατρός
truffihno : σπουδες media
underwater : δασκαλα ειδικης αγωγης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.