Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Μια απορία θέλω να εκφράσω και αν φυσικά επιθυμείς, να την απαντήσεις, για να δω ενα δείγμα της απασχόλησης των αποφοίτων καλών ΑΕΙ. Είσαι γραμματέας σε κάποιο γραφείο-εταιρία σχετικό με το νομικό επάγγελμα ή εντελώς άσχετο με τις σπουδές σου;![]()
Την ίδια απορία διετύπωσα και εγώ απλά εσύ το έθεσες καλύτερα.
+1 λοιπόν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:Χμμ εγώ ψιλομπερδεύτηκα... Είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο. Και βασικά μόνο με τους Η/Υ ασχολούμαι. Anyway έβαλα υπάλληλος. Πάντως ένα έχω να πω... ΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ
![]()
Και στον χώρο μου μεγάλη αλήθεια.
Τα πιο ενδιαφέρονται projects από πλευράς κώδικα πληρώνονται λιγότερο από τα πιο εύκολα αλλά σπαστικά. Αυτά ισχύουν κυρίως στο εξωτερικό γιατί εδώ τεχνολογία λογισμικού που έχει μέσα και management δεν ξέρει κανένας manager.
Γιαυτό και οι προγραμματιστές παιχνιδιών είναι οι πιο κακοπληρωμένοι. Όλοι οι προγραμματιστές αυτό θα θέλαν να κάνουν. Οι περισσότεροι δηλαδή.

Η κοπελα που ειναι συναδελφος, τελειωσε νομικη ειπε και δουλευει ως γραμματεας; Πως; Με το ασυμβιβαστο τί γίνεται εφοσον εχει κανει ασκηση... εκτος αν δηλωσε πχ δημοσιογραφος και συμφωνησε μτ ον εργοδοτη της να της πληρωνει ΤΝ και ΤΠ αντι για ΙΚΑ;
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από briki:Να ρωτησω κατι;
Η κοπελα που ειναι συναδελφος, τελειωσε νομικη ειπε και δουλευει ως γραμματεας; Πως; Με το ασυμβιβαστο τί γίνεται εφοσον εχει κανει ασκηση... εκτος αν δηλωσε πχ δημοσιογραφος και συμφωνησε μτ ον εργοδοτη της να της πληρωνει ΤΝ και ΤΠ αντι για ΙΚΑ;
και οι ασκούμενοι υπάγονται στα ασυμβίβαστα των δικηγόρων.(κοίτα το στον Κώδικα, βαριέμαι τώρα να σηκωθώ να ψάξω

όσον αφορά την kajira, θέσαμε με Valder και εμείς απορίες..
Μπορεί τελικά να μην της αρέσουν τα επαγγέλματα που είναι σχετικά με την επιστήμη που σπούδασε...δικαίωμά της δεν είναι ?
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:Νοσηλεύτρια!![]()
nice. απο σαρακάκη?

ρε παιδια, υπάρχει κανενας λογιστης αναμεσα μας?
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:Νοσηλεύτρια!![]()
ωχ. είσαι αρκετά κοντά στην κλασσική ανδρική φαντασίωση δλδ

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:ωχ. είσαι αρκετά κοντά στην κλασσική ανδρική φαντασίωση δλδ![]()
![]()

Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί εδώ μέσα ένας λοκατζής για μας τις γυναίκες και θα είμαστε όλοι κομπλέ

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:ρε παιδια, υπάρχει κανενας λογιστης αναμεσα μας?
Εδώ Gio

Στείλε μου πμ αν θες επαγγελματική συμβουλή

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακομη ενας...Αλλα συμβουλη μην ρωτησεις απο μεναΑρχική Δημοσίευση από Giovanna:ρε παιδια, υπάρχει κανενας λογιστης αναμεσα μας?

σημερα παρατησα και την κιθαρα...

Μετα το φανταρικο ξεκιναω ομποε. Μαλλον επαθα και τενοντιτιδα τελικα

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Ακομη ενας...Αλλα συμβουλη μην ρωτησεις απο μενα![]()
σημερα παρατησα και την κιθαρα...Απογοητευτικα απο τις εξετασεις διπλωματος..
Μετα το φανταρικο ξεκιναω ομποε. Μαλλον επαθα και τενοντιτιδα τελικα![]()
Από την κιθάρα? Παίζω πιάνο και παθαίνω τενοντίτιδες συνέχεια... αλλά απ'την κιθάρα δεν έχω πάθει τέτοιο κακό, μάλλον γιατί δεν παίζω τόσο πολύ... Έχω μια φίλη που παίζει όμποε, ωραίο όργανο πάντως...

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα έγχορδα είναι πιο βίαια με τα χέριαΑρχική Δημοσίευση από QsLv:Από την κιθάρα? Παίζω πιάνο και παθαίνω τενοντίτιδες συνέχεια... αλλά απ'την κιθάρα δεν έχω πάθει τέτοιο κακό, μάλλον γιατί δεν παίζω τόσο πολύ... Έχω μια φίλη που παίζει όμποε, ωραίο όργανο πάντως...![]()

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Τα έγχορδα είναι πιο βίαια με τα χέριαΘα πάω σε γιατρό απο την Δευτέρα να δω...
Ναι, σίγουρα... πάντως αυτή που ξέρω κάνει επαγγελματικά όμποε και δεν έχει πάθει τενοντίτιδα ποτέ της, ενώ εγώ βασανίζομαι απ'τα 11 με τενοντίτιδες λολ. Τεσπά, καλή ανάρρωση!

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ooooooooooooooooh yes!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:nice. απο σαρακάκη?![]()

χαχαχαχαχαχχαΑρχική Δημοσίευση από weak anf powerless:ωχ. είσαι αρκετά κοντά στην κλασσική ανδρική φαντασίωση δλδ![]()

Hunter
Περιβόητο μέλος

Μα φυσικα και ειναι δικαιωμα της να κανει οτι θελει, ειπα εγω το αντιθετο?

Και 2ον ξερ οτι το ασυμβιβαστο αφορα και τους ασκουμενους, ειμαι κι εγω! Αλλα υπαρχουν παρακαμπτηριες οδοι

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:Ooooooooooooooooh yes!!!!!!![]()
ειμαστε γειτονισσες! ημουν εναν οροφο απο κατω σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.