Αφου έφαγα 18 χρόνια σε παιδικούς σταθμούς τώρα ψάχνω για δουλεία!
Σοβαρά;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρά κούκλα μου και η απόλυση ήρθε τόσο ύπουλα που δεν μπόρεσα να κάνω και τίποτα.Βλέπεις ο παιδικός σταθμός πουλήθηκε και εγώ το ζώο δούλευα τόσα χρόνια χωρίς ένσημα γιατί δεν ήθελα το ΙΚΑ,πρωτιμούσα το δημόσιο του μ@@@@ που την έκανε και αύτος,ησύχασα πάντως από αυτόν και έχω μείνει με τα 3 παληκάρια μου.Πάντως πιστεύω πως ότι γίνετε στη ζωή μας γίνετε πάντα για καλό!
Μέσα στην ατυχία σου είσαι τυχερή, καθώς η απόλυση ήρθε σχετικά νωρίς. (είσαι 40) Φαντάσου να ερχόταν όταν θα ήσουν κανα πενηντάρι. Τότε θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να βρείς δουλέιά.

Μαρουλίτα της γειτονιάς
Νεοφερμένο μέλος

Τελείωσα φιλολογία πριν 1,5 χρόνο και τώρα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου (το ίδιο το μεταπτυχιακό μου το ξέρει όμως;;; ) στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία.
Vkey
Επιφανές μέλος

τώρα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου (το ίδιο το μεταπτυχιακό μου το ξέρει όμως;;; ) στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία.
Σ'αρέσει η γλωσσολογία; Πραγματικά συγχαρητήρια...εγώ δεν την άντεχα με τίποτα!!!
Μαρουλίτα της γειτονιάς
Νεοφερμένο μέλος

Σ'αρέσει η γλωσσολογία; Πραγματικά συγχαρητήρια...εγώ δεν την άντεχα με τίποτα!!!
Ναι... είναι το μόνο που γούσταρα από τη σχολή ουσιαστικά, το μόνο που με εκανε να μην χάσω το ενδιαφέρον μου...! Το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να συνεχίσω αυτό που γουστάρω... αλλά απο επαγγελματική αποκατάσταση... δυσκολα τα πράγματα!!!
Συνάδελφος;;;;
Vkey
Επιφανές μέλος

Μαρουλίτα της γειτονιάς
Νεοφερμένο μέλος

Σχεδόν...είμαι της ειδικής αγωγής και είχαμε γλωσσολογία... Αφου το μάθημα με ανοιχτό βιβλίο και το πέρασα με 7! Δεν το μπορούσα, πραγματικά![]()
Σε καταλαβαίνω... την πρώτη γλωσσολογία πεισματικά δεν την εδωσα στο εξάμηνο ως αντίδραση.... αλλά μετά έλεγα: θελω κι άλλο, θέλω κι άλλο!!

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέχρι στιγμής έχω φυλάξει -προσέξει-διαβάσει (όλα μαζί) 4 παιδιά απο ηλικιας νηπιαγωγείου μέχρι δημοτικό. Στο Πανεπιστήμιο επίσης για χαρτζιλίκι διάβαζα ένα παιδάκι δημοτικού. Και αν προσθέσω το ντάντεμα που έχω κάνει σε πολλά ξαδελφάκια μου, μπορώ να πω ότι παράπονο δεν έχω! Βέβαια το να διοριστείς και να έχεις μια μόνιμη θέση πλέον είναι όνειρο για τον καθένα. Γι' αυτό και απο τις αρχές του μήνα αυτού δεν έψαξα δουλεειά, ενώ μου έτυχε, για να στρωθω στο διάβασμα.
Πάντως σε ευχαριστώ για το λινκ που μου δίνεις. Θα το κοιτάξω! Αν και έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, στο οποίο πιστεύω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν: Αν δεν έχεις μέσον, ακόμη και για να δουλέψεις σε ιδιωτικό, τζίφος η υποθεση. Είχα στείλει σε τρια νηπιαγωγεία βιογραφικά και είχα περάσει αυτοπροσώπως να με δουν...ακόμη περιμένω τηλέφωνο να με ειδοποιήσουν!!! Η κατάσταση είναι απελπιστική πλέον...

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θέλουν "μοντέλες" ας παίρνουν "μοντέλες" τότε...ελπίζω τουλάχιστον να έχουν μυαλό και να κάνουν σωστά και δημιουργικά την δουλειά τους...να έχουν κέφι και να ασχολούνται πραγματικά με τα παιδιά...
Πάντα υπάρχει και η προοπτική του να ανοιξεις δικό σου κτίριο, αν φυσικά υπάρχει το κεφάλαιο

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα με το νέο σύστημα (βάση 10) πιστεύω θα φτιάξουν τα πράγματα στον χωρο της εκπαίδευσης...ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω...Καλό είναι να κατασταλάζουμε όλοι σε αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε ως επάγγελμα στο μέλλον και όχι να το κάνουμε καταναγκαστικά, επειδή έτυχε και μπήκαμε στην οποιαδήποτε σχολή
Χαίρομαι τα παιδιά που προσπαθούν μία και δύο και τρεις για να περάσουν στην σχολή που θέλουν..στην σχολή που είναι το "ψώνιο" τους (με την καλή φυσικά έννοια)

mania
Επιφανές μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Μάλλον εγώ κατατάσσομαι στα τεχνολογικά. Σε κατασκευαστική εταιρία δεν δούλεψα, αλλά όλο με τέτοιες συνεργάζομαι. Τους έχω πελάτες.![]()
Κρίμα που δέν είσαι ρόδο, θα συνεργαζόμασταν και θα σε έβλεπα και λίγο

RENEGADE
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.