bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Όσες φορές πήγα να δω αυτή την ταινία κάτι συνέβαινε και ποτέ δεν την έβλεπα![]()
![]()
Μία φορά που πήγα να τη γράψω, έγινε διακοπή ρεύματος... Όταν τη νοίκιασα, ήταν χαλασμένη.
.. Όταν πήγα σε 'ενα άλλο videoclub δεν την είχε
...Γενικά έχω κάνει άνω από 4 απόπειρες να τη δω
Να δούμε αν θα καταφέρω να τη δω αυτή τη φορά
![]()
ε τότε καλή τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Επιτέλους κατάφερα να δω αυτή την ταινίαΜου άρεσε πολύ
Βέβαια μπορεί να φταίει το ότι μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να τη δω αλλά who cares????????
![]()
![]()
![]()
Άντε μπράβο
Πάντως εγώ που περίμενα πάρα πολύ να δω τον εξορκιστή όταν τον είδα ξενέρωσα
Maggie
Περιβόητο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

υποδειγματικη ταινια απο την αρχη εως το τελος,πολυ προσεγμενοι διαλογοι (ιδιως του "δολοφονου" ειναι αριστουργηματικοι) και σεναριο που ανατρεπει τα παντα απο την αρχη ως το τελος.
Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που μπορουν κ βγαζουν διαμαντια ταινιες χωρις πολλα πολλα,παρα μονο με ουσια και ποιοτητα.
Το εχω δει 2 φορες μεσα σε 2 μερες και μπορω να υποκλίθω στο ταλεντο των 3 βασικων συντελεστων της ταινιας.Απλα υπεροχη ταινια

Ηρθε σε εσας εκιε πανω το saw2;;;;;

Εμας εδω ακομα που να παρει...
(Αλλα και οταν ερθει παλι μεταγλωτισμενο θα ειναι...αλλα εστω να ερθει.)
Εγω καλα τελευται θριλερ πυο εχω δει...μπα...τιποτα σπουδαιο...
Εχω δει οτι θριλερ μορειτε να φανταστειτε αλλα τελευταια κανενα δεν περασε την μετριοτητα...

Ακομα και τα sceleton key, the cave, και ενα αλλο που ξερω τον τιτλο του μονο στα ιταλικα
(θα ψαξω να το βρω), με ψιλοαπογοητευσαν...
Το Amityville horror, το ειχα δει και δεν μου αρεσε...το πρωτο του 1974 ηταν καλλιτερο.

Mολις ειδα το "Creep(2004)"
Αγγλικη παραγωγη αλλα τιμιο εργο.
Μια κοπελα παγιδευεται εντελως τυχαια στον underground του Λονδινου και εκει ανακαλυπτει οτι υπαρχει καποιος...η μαλλον κατι που αρεσκεται στο να σκοτωνει ανθρωπους.

Jason93
Δραστήριο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Λογικα θα επρεπε να ειναι ηδη και στα μερη σας,για Ελλαδα νομιζω οτι θα το καθυστερησουν λιγακι να το προβαλουν οπως συνεβει και στο 1 (Δεκ 05)

Αυτά με τέρατα σκοτωμούς από άλιεν και μακριά από δω πνεύματα και βλακείες είναι τρόμου . Τα θρίλλερ είναι πιο πολύ ψυχολογικά όπως το The Others ( ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ κατά τη γνώμη μου ) Εκτη αίσθηση .Το μωρό της Ρόζμαρι και άλλα
Για μένα τα καλύτερα που έχω δει είναι
1) Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες ( το 1 φυσικά )
2) The Others
3) The Cube ( ο κύβος - το ένα )
4) Ενοχο μυστικό
5) Νέα γυναίκα μόνη ψάχνει
6) Saw ( αλλά ΧΑΛΙΑ οι ηθοποιοί ΧΑΛΙΑ παίξιμο )
nikita13
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από simboy:Βρε παιδιά άλλο τα θρίλλερ άλλο τα τρόμου
Αυτά με τέρατα σκοτωμούς από άλιεν και μακριά από δω πνεύματα και βλακείες είναι τρόμου . Τα θρίλλερ είναι πιο πολύ ψυχολογικά όπως το The Others ( ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ κατά τη γνώμη μου ) Εκτη αίσθηση .Το μωρό της Ρόζμαρι και άλλα
Για μένα τα καλύτερα που έχω δει είναι
1) Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες ( το 1 φυσικά )
2) The Others
3) The Cube ( ο κύβος - το ένα )
4) Ενοχο μυστικό
5) Νέα γυναίκα μόνη ψάχνει
6) Saw ( αλλά ΧΑΛΙΑ οι ηθοποιοί ΧΑΛΙΑ παίξιμο )
Κάτσε βρε συ, το Saw απο που κι ως που ήταν ψυχολογικό??? Απ'οσο ξέρω τα ψυχολογικά δεν είναι τόσο αηδιαστικά!
Συμφωνώ για το The Others, κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, μακάρι να έβρισκα κάτι παρόμοιο...

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Κάτσε βρε συ, το Saw απο που κι ως που ήταν ψυχολογικό??? ...![]()
Ε πως
Μια ψυχολογική πίεση την είχε :p ( καλά εσύ με έφερες για να διαφωνείς μαζί μου ? χαχαχαχαχα )
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από simboy:Ε πως
Μια ψυχολογική πίεση την είχε :p ( καλά εσύ με έφερες για να διαφωνείς μαζί μου ? χαχαχαχαχα )
Απλά σε αυτά που συμφωνώ δεν απαντάω (ε τώρα να γράψω ένα σκέτο "συμφωνώ" δεν μου κάθεται καλα) και γι'αυτό σου δόθηκε αυτή η εντύπωση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.