Vivian.
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Wrong Turn 4...Στο τέλος, εκεί που περίμενες οι 2 κοπελίτσες να σωθούν επειδή κατάφεραν να φύγουν με snowmobile από το εγκαταλελειμμένο ψυχιατρείο..να σου 2 κεφάλια να αιωρούνται ξαφνικά στον αέρα..![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Αν πω και εδώ οτι ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ μου φάνηκε ευχάριστο θριλεράκι και καλό, θα με κράξετε. Οπότε δε το λέω.
Εγώ δε ξετρελάθηκα.

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Αν πω και εδώ οτι ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ μου φάνηκε ευχάριστο θριλεράκι και καλό, θα με κράξετε. Οπότε δε το λέω.
truth is και μενα μ αρεσε και συμφωνω αλλα δεν με πολυφαινεται για κανονικο θριλερ
μπορει επδ πιο πολυ ειχε να κανει με την αναλυση του θεματος και επειδη ηταν βασισμενο σε αληθινη ιστορια
nevermind.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

truth is και μενα μ αρεσε και συμφωνω αλλα δεν με πολυφαινεται για κανονικο θριλερ
μπορει επδ πιο πολυ ειχε να κανει με την αναλυση του θεματος και επειδη ηταν βασισμενο σε αληθινη ιστορια
nevermind.
Δεν είχε αίματα, δεν είχε τρομερά φρικιαστικές σκηνές. [Τουλάχιστον για μένα.]
Το θεώρησα ευχάριστο γι'αυτό το λόγο, θα μπορούσε ίσως να ονομαστεί "ψυχολογικό".
Πάντως η ιστορία ήταν συγκλονιστική.
Εγώ δε ξετρελάθηκα.![]()
Έχουμε διαφορετικά γούστα τότε.

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Ένας ολόκληρος θρύλος, μερικές απο τις ξακουστές και διαβοητες ταινίες τρόμου όλων των εποχών που έχουν επηρεάσει πολλούς σκηνοθετες απο την δεκαετία του '70 ίσα με σήμερα(η πιο προσφατη ειναι του 2013)και όσοι την έχουμε δει δεν ξεχνάμε τον χαρακτηριστικό ήχο του αλυσοπρίονου...Η παλιά του '76 ήταν τόσο σοκαριστική για το ευρύ κοινό που έφαγε μπαν σε ένα σωρό χώρες(αν και δεν δείχνει ιδιαιτερα πολλά, τα πιο πολλά ο θεατης τα φανταζεται), οι σημερινές είναι πιο "πλουσιες" σε σκηνες με αιματοχυσίες αλλά πλέον θεωρουνται κλασσικότατες...Η αλήθεια είναι ότι την μεγαλύτερη φρίκη την προκαλεί ο τίτλος της ταινίας παρά η ίδια η ταινία(όσον αφορά το είδος της παντοτε), τα περισσότερα horror της σημερινής εποχής όπως το Hostel και το Saw επιδειδονται σε παρόμοια ή και χειροτερα βασανηστηρια και μεγαλύτερες σπλατεριές...Την συνιστώ ανεπιφυλακτα εκτός αν έχετε πολύ ευαισθητη κραση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι ένα ισπανικό θρίλερ (μέχρι στιγμής έχουν βγει 4 από ότι θυμάμαι). Βασικά horror όχι thriler...
Πολύ καλή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Από εκεί πήραν την ιδέα για το κλιπ στο Voodoo People

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά ξέρεται τι είναι το Bloody Mary ?
ποτό
KeepDreaming2!
Νεοφερμένο μέλος

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Με το παρεακι από το φροντ λέμε πάμε θα χει χαβαλέ. Ήταν το πρώτο βράδυ στη ζωή μου που τυχαία, έλειπαν όλο το βράδυ κι οι δυο γονείς μου και ήταν κι οι δυο ποοοολλα χιλιόμετρα μακριά. Το αποτέλεσμα; όχι μόνο τα έκανα πάνω μου όσο ήμουν στο σινεμά, αλλά και Όταν γύρισα σπίτι μες στο κατακαλόκαιρο έκλεισα παράθυρα πόρτες και έβλεπα εφιαλτες για κάνα μήνα ακόμα. Από τότε θρίλερ δεν ξαναδα, βέβαια κάποιοι από την παρέα λέγανε "σιγά δεν ήταν τόσο τρομακτικό". Whatever, χεστες ενωμένοι.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Όπως και να έχει εμένα μου αρέσουν πολύ τα post apocalyptic οπότε μου αρέσουν ταινίες όπως I am legend και το 28 days later.
Σε πιο gory theme το Saw (του πρώτου γιατί μετά ψιλοχάλασε) πιστεύω είναι αρκετά καλό.
Ψυχολογικά θρίλερ πιστεύω είναι πολύ πιο τρομακτικά γιατί μπαίνουν μέσα στο κεφάλι σου και σε πειράζουν πχ αν τις δεις μόνος το βράδυ μετά θα είσαι παρανοϊκός

Τώρα θρίλερ με την κανονική έννοια πιστεύω πως οι ταινίες του Nolan είναι πολύ καλές.
@stefaniat χαχα το έκανα εικόνα αυτό που έγραψες και έκλαψα. Έτσι έκανα και εγώ όταν ήμουν μικρός.
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως το intruders και τώρα το get out. Νταξει το μοτίβο, η πιο άσχημη στοιχειωμένη κρίπυ κούκλα μπαίνει μέσα σε σπίτι κούρασε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Ταινιούλα θρίλερ είναι, δες το trailer.Παιδιά ξέρεται τι είναι το Bloody Mary ?
Είναι βέβαια και ποτό με βάση τον χυμό τομάτας.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Ωραίο το get out αλλά ταινία τρόμου δεν ήταν. Λίγο creepy θα έλεγα μονο την καμαριέρα/γιαγιά, γενικώς δεν ηταν τρομακτική όμως. Ούτε και κοινωνική ηταν, όπως πολλοί την είχαν χαρακτηρίσει... Νομιζω οτι έθιξε το θέμα του ρατσισμού πολύ επιφανειακά ίσα ίσα για να συγκινήσει. Παρόλα αυτά είναι απο τις λίγες ταινίες που με κράτησαν στο σινεμά χωρίς να βαριεμαι, πιστεύω ότι κι εγώ θα την πρότεινα σε κάποιον.Είδα το "Get out" στο σινεμά. Είχα διαβάσει και ακούσει τόσο καλές κριτικές και ειλικρινά δεν απογοητεύτηκα. Αρκετά "έξυπνη" ταινία, που θα την χαρακτήριζες περισσότερο ψυχολογικό θρίλερ. Είχε αρκετά jump scare οπότε δεν είναι για εσάς που τρομάζετε εύκολα!
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!![]()
akikos
Επιφανές μέλος

Στο Apple TV plus. Πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ. Είναι στο 8 επεισόδιο. Δεν έχει ολοκληρωθεί αλλα μέχρι τώρα είναι πολύ καλό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

dum dum boy
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.