dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Νομίζω, πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που λέγονται τα μεγάλα λόγια...
Αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός μας, από το πόσο δηλαδή ενθουσιώδης και εξωστρεφής είναι κάποιος.
Κατά κανόνα βέβαια, όποτε και αν λέγονται τα μεγάλα λόγια...., δεν είναι να δίνεις και μεγάλη σημασία, καλό είναι να είμαστε σε αυτά επιφυλακτικοί...

Giovanna
Επιφανές μέλος

κι αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα τωρα,οκ?
ειπα και ελάλησα!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Φυσικά και δεν τον είχα πιστέψει και είχα στραβώσει κι όλας μαζί του....
"τι λέει ο μαμάκας.. πωωωωω σαν τους άλλους είναι"

Ευτυχώς όμως μου απέδειξε (Εφόσον του έδωσα την ευκαιρία) ότι τα εννοούσε και ότι δεν ήταν λόγια του αέρα

Πλέον πιστεύω ότι δεν έχει σημασία το πότε λες αυτό που νοιώθεις... αλλά αν ο άλλος θα σε πιστέψει γιατί έχουμε μάθει όλοι μας να φοβόμαστε και να πιστεύουμε ότι ο άλλος/η θα μας τη φέρει

Giovanna
Επιφανές μέλος

Να με ψάχνει, να με λιώνει με τα λόγια του, να μου αφιερώνει... οτιδήποτε!!!
Τι κάνω λάθος;
Πώς να του μιλήσω;
Vkey
Επιφανές μέλος

Λύσεις:
α) να του μιλάς εσύ και να του λες να ανοιχτεί...Να το δει σαν παιχνίδι...ποιος θα πει το πιο γλυκό...ποιος θα κάνει το πιο τρελό...αλλά σαν παιχνίδι
β) να του ξαναμιλήσεις και να του τονίσεις πόσο μεγάλη σημασία έχει για εσένα να ακούς πράγματα από αυτόν... Πως θες να σου μιλάει ανοιχτά γι' αυτά που νιώθει... Ότι τρελένεσαι με κάτι τέτοια...Ότι τρελένεσαι να σου λέει πόσο σε θέλει, πόσο του λείπεις....
γ) Να σε ψάχνει..απλά εξαφανίσου

δ) Αφιέρωσε του εσυ ένα τραγολυδι και προκάλεσε τον να βρει κάτι να στ ανταποδώσει... Ένα τραγούδι που όταν το ακούει νιώθει ότι έχει γραφτεί για εσάς

Αλλά όλα είναι θέμα χαρακτήρα

αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι αυτό το τελευτάιο που είπες και λέω.. κι αν δεν... ποτέ;
Vkey
Επιφανές μέλος

Κανείς δεν ξέρει...ε...δεν γίνεται, σε κάποια φάση κάτι γλυκό θα έχει πει, θα έχει κάνει...απλά εσύ το θες πιο συχνά... Τα θες όλα πιο συχνά...και σε καταλαβαίνω απόλυτα... Το θες χωρίς να το ζητάς αλλά δεν γίνεται να έχεις κάτι - πολλές φορές- χωρίς να το ζητήσεις... Απλά δείξτου πόσο μεγάλη σημασία έχουν για εσένα τέτοιες κινήσεις και πόσο μα πόσο πιο κοντά του σε φέρνουν

( Θα μου πεις σε θεωρητικό επίπεδο όλα καλά τα λέω, στην πράξη τι γίνεται; Ε...βλέποντας και κάνοντας

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ξέρεις και ο μπαμπάς μου το έχει αυτό(δυστυχώς) ... είναι πολύ λίγες οι φορές που μας έχει πει σ'αγαπώ.... μετρημένες στο 1 χέρι....το δείχνει όμως καμιά φορά με άλλους τρόπους....με ένα χάδι , ένα φιλί
αν ισχύει και σε εσένα το ίδιο ,δυστυχώς δυσκολα θα αλλάξει, αλλά μην απελπίζεσαι γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να μην είναι σαν τον μπαμπά μου

Μάλλον κάπως έτσι είναι... Εννοείται ότι δεν είναι μυστικό, το τι νιώθει...
Αλλά στη διατύπωση, κάπου χανόμαστε στη μετάφραση!!
Βέβαια χθες που ξαναβρεθήκαμε, μετά από 2 εβδομάδες, ήταν πολύυυ τρυφερούλης...
Οκ, είμαστε και κάθε μέρα σχεδόν μαζί, κάπου η τριβή...;
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

γιδάκι μου .... μήπως ο ιχλιμπεντι δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθηματα του?
ξέρεις και ο μπαμπάς μου το έχει αυτό(δυστυχώς) ... είναι πολύ λίγες οι φορές που μας έχει πει σ'αγαπώ.... μετρημένες στο 1 χέρι....το δείχνει όμως καμιά φορά με άλλους τρόπους....με ένα χάδι , ένα φιλί
αν ισχύει και σε εσένα το ίδιο ,δυστυχώς δυσκολα θα αλλάξει, αλλά μην απελπίζεσαι γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να μην είναι σαν τον μπαμπά μου![]()
και αυτό είναι κακό? Εγώ προτιμώ τις πράξεις από τα λόγια... είναι πιο true άλλωστε

phyllis
Δραστήριο μέλος

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.