dizante
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

ειχα και γω ενα τετοιο!
εχω βασικα. παω να του βαλω μπαταριες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Καρδουλίνι μαμ είχατε;![]()
Είχαμεεεεε!

Εγώ είχα λεβάντα..

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Είχαμεεεεε!
Εγώ είχα λεβάντα..![]()
εγω ενα κουνελακι και μυριζε λεμονι!

fockos
Επιφανές μέλος

παλιότερα εκτός από τον υπολογισστή παίζαμε και τα επιτραπέζια ποδοσφαιράκια.
Θυμάστε το subbuteo και την κακή του αντιγραφή pro action

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

ειχα και εγω ευχουλη! Εναν με μπλε μαλλια που στο τελος τον κουρεψα!![]()
Εγώ, όταν τους βαριόμουνα, τους έκοβα με το ψαλίδι για να τους πάρω το διαμαντάκι!

και με αυτοκινητακια transformers επαιζα... τι τελεια παιχνιδια που ηταν!!! Ειχα και χελωνονιντζακια! Δεν γινεται φυσικα να ξεχασω τα ηλεκτρονικα κατοικιδια σε μορφη μπρελοκ!!! Ειχα φαει τρελλο κολλημα τοτε! Το ταιζα, το ποτιζα, το καθαριζα και περιμενα απο αυγο να γινει πουλακι και να εξελιχθει σε κατι αλλο!
![]()
Τα Ταμαγκότσι τα έχουν ακόμα τα μικρά παιδάκια! Η βαφτιστήρα της αδερφής μου είχε φάει κόλλημα πριν δυο χρόνια περίπου και όχι άδικα!

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

τα καρδουλινια μαμ ειναι τοσο γλυκουλιαααααααααααααααααααααααεγω ενα κουνελακι και μυριζε λεμονι!![]()

Noisette
Περιβόητο μέλος

Αυτό το video δείχνει παιδιά του σήμερα να έρχονται σε επαφή με "ξεχασμένα" παιχνίδια αλλά και τεχνολογικά προϊόντα...Μόνο που είναι στα γαλλικά. Γαλλομαθείς του στεκιού βοήθεια!

Αυτό που κατάλαβα και γέλασα ήταν όταν ένα αγοράκι είδε την δισκέτα (προσωπικά ούτε και εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει) νόμιζε πως μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες!

Μήπως είσαι ανήλικο και μας κοροϊδεύεις;

Noisette
Περιβόητο μέλος

Δεν πρόλαβες τη δισκέτα;
Μήπως είσαι ανήλικο και μας κοροϊδεύεις;![]()
Τσου! Δεν χρειάστηκε ποτέ να την χρησιμοποιήσω! Είχα δει δισκέτες τις μεγάλης μου αδερφής!

Guest 990498
Επισκέπτης

Το θυμάται κανείς;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Ατού - Υπερατού.
Το θυμάται κανείς;
Ναιιιιι!!!!

Θυμάμαι είχε ένας φίλος μου με αυτοκίνητα και παίζαμε συνεχώς!!!

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Ατού - Υπερατού.
Το θυμάται κανείς;
Αυτό το θυμάμαι κι εγώ!!!

Αν και με ρίχνετε λίγα χρονάκια...
Εγώ πάντως το έλιωνα με αυτοκινητάκια... Να φανταστείτε το χαλί του δωματίου μου έμοιαζε με αυτοκινητόδρομο, για να μπορώ να παίζω...

Αχ, ωραίες εποχές... Μετά πήρα Playstation...

Guest 515609
Επισκέπτης

Πωωωω.Μου ανοιξε η ορεξη τωρα.Θελω να ξαναπαιξω

Rempeskes
Επιφανές μέλος

τις κουκλες λαχανουλες τις θυμαστε;;;;
![]()
νταξ, είπαμε πως η νέα γενιά δεν γνωρίζει από toys (χωρίς ολίγη από ...sex μπροστά),
μα δεν είναι αυτός λόγος να θυμόμαστε ό,τι toy έχει δικαιωματικά περάσει στην λήθη

Guest 492145
Επισκέπτης

Ατού - Υπερατού.
Το θυμάται κανείς;
Και εγω ειχα τετοιες καρτες.
Επαιζα με τον αδελφο μου οταν ημουν πολυ μικρος,και με νκουσε συνεχως...μαλλον δεν το καταλαβαινα σωστα το παιχνιδι
Εγω πιστευω οτι ειμαι απο την τελευταια γενια,που εζησε τα παιχνιδια.
πλεον ολα αυτα τα παιχνιδια που ειχαμε τα εχουν αντικαταστησει οι οθονες υπολογιστων.
Ειμαι απο τα παιδια που ασχολουνται πολυ με την πληροφορικη (developer) αλλα ποτε μου,μεχρι και τωρα,δεν πιστεψα οτι ενα ηλεκτρονικο,μπορει να αλαξει την αισθηση ενος πραγματικου παιχνιδιου!
Εγω επαιζα πιο πολυ με αυτοκινητακια και beyblades!

τα λατρευα!
ειμασταν μια μεγαλη παρεα και παιζαμε στο σπιτι ενος φιλου μου.
χωριζομασταν και ο καθενας εριχνε την σβουρα του,στο ρινκ
αυτα ειναι παιχνιδια!

Gate4
Επιφανές μέλος

θειο-τραγι
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.