Μαριακος91
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

το κάστρο playmobil!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

playmobil που τα έντυνες μπάτσους;
ε όχι, σεβασμό στο μόνο αγνό πράγμα που είχαμε όλοι μας
(στο συγκεκριμένο, τη νιότη που έδειχνε πως θα γινόμουν άλλος, που λέει ο ποιητής)
όσο για την προσβολή, λέμε απλά και ευγενικά
"σας πατάει ο Κουλούρης"
και τελος.

Υγ. "τα ρομπότ που ένωνα για να γίνουν μεγάλο ρομπότ"
Ρε σεις, πόσα παιδικά/παιχνίδια μπορείτε να θυμηθείτε
όπου γινόταν το ίδιο πράγμα;

μας πουλάνε τις ίδιες αηδίες διαχρονικά;

Αυτά σήμερα τους φαίνονται βλακείες.Αρχική Δημοσίευση από diotima:playmobil που τα έντυνες μπάτσους;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΛΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

gregory nub
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

η δικιά μου (πορτοκαλί) και της αδελφής μου (μωβ) στέκουν ακόμα σε ένα ράφι στο δωμάτιό μου στο χωριό :sygkinisi:
Mercury
Επιφανές μέλος

Τι λιωσιμο εχω ριξει!!!!
Μαριακος91
Νεοφερμένο μέλος

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

με τα χρονια ξεχασα αυτο το παιχνιδι....παντα ενοιωθα οταν εβλεπα τις παπαρουνες ενα δεσιμο,αλλα δεν θυμομουν γιατι,γυρω στα 30 ανοιξη,πηγαινα με εναν φιλο μου στην ρεντινα για να παρω φυτα για το μπαλκονι....γυρω γυρω εβλεπα τις παπαρουνες,κ ενοιωθα κ παλι οτι ηταν φιλες μου απο παλια,ενα δεσιμο....σταματησαμε με το αυτοκινητο εκοψα μερικες παπαρουνες...κ τα χερια μου λειτουργησαν απο μονα τους ....γυρισα κ παλι τα πεταλα αναποδα κ ειχα μια κοκκινη βασιλισα,πηρα κ ενα μπουμπουκι το ανοιξα ,γυρισα τα πεταλα αναποδα κ ειχα μια ροζ πριγκιπισα....ενοιωσα φοβερη συγκινηση....ειχα θυμηθει κατι που δεν θα ξαναξεχασω ποτε,ειχα ξαναβρει τις παλιες μου φιλες.

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

η φαντασια σας ,δημιουργουσε παιχνιδια;;;θυμαμαι τον εαυτο μου γυρω στα 5 ανοιξη να παιζω στο παρκο με τις παπαρουνες...γυριζα τα πεταλα αναποδα...κ ειχα μια βασιλισα κοκκινη...ανοιγα τα μπουμπουκια...γυριζα τα πεταλα αναποδα κ ειχα μια πριγκιπισα ροζ...επλεκε η φαντασια διαφορες ιστοριες ....
με τις παπαρουνεςςςςςςςςςςςςς????
απαπαπαπαααα τι μου θυμισες τωρα......
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπιρτούληδες!
![]()
πω πω ειχα ολοκληρη συλλογη...

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

και ποιο μικρος μεντα αμεντα με κοριτσακια....

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

η φαντασια σας ,δημιουργουσε παιχνιδια;;;θυμαμαι τον εαυτο μου γυρω στα 5 ανοιξη να παιζω στο παρκο με τις παπαρουνες...γυριζα τα πεταλα αναποδα...κ ειχα μια βασιλισα κοκκινη...ανοιγα τα μπουμπουκια...γυριζα τα πεταλα αναποδα κ ειχα μια πριγκιπισα ροζ...επλεκε η φαντασια διαφορες ιστοριες ....
Η φαντασία... η επικαιρότητα... Στο χωριό έχουμε τεράστιο κήπο σε 3 επίπεδα...
Στο δημοτικό, επηρεασμένη από τα "5 λαγωνικά" που διάβαζα μανιωδώς δημιουργούσα μυστήρια με το μυαλό μου (πχ. ποιός είναι φυλακισμένος πίσω από αυτό το παράθυρο? (το οποίο ήταν το παραθυρο του εξωτερικού μπάνιου) και προσπαθούσα αλά "Χοντρούλης" να μαζεψω "Στοιχεία" για να βρω ποιόν και γιατί φυλακίσανε εκεί? Και αυτή η σκάλα τι δουλειά έχει εδώ? Ποιός την έβαλε και γιατί??
(θυμάμαι ότι ο πατέρας μου κάπνιζε ακόμα τότε... Καθώς ο 'Χοντρούλης' έψαχνε πάντα στα βιβλία για αποτσίγαρα μέσα στα στοιχεία σε κάποια φάση πρέπει να είχα μαζέψει πάνω από 50 γόπες ως "αποδειχτικά στοιχεία" και τα είχα βάλει σε ένα συρτάρι στο δωμάτιο μου... Ακόμα θυμάμαι την έκπληξη της μάνας μου όταν τα ανακάλυψε κανά 2μηνο μετά και δεν μπορούσε να καταλάβει τι στο καλό είναι και πώς στο καλό βρέθηκαν εκεί!

Αυτό πρέπει να το έκανα για τουλάχιστον 2 καλοκαίρια (όσο χρόνο δλδ μου πήρε να διαβάσω όλη τη σειρά...)
Την περίοδο που άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία και άρχισε η αθρόα είσοδος μεταναστών εγώ ήμουν ακόμα στο δημοτικό. Το χωριό μου είναι κοντά στα σύνορα και η πλατεία είχε γεμίσει κάποια στιγμή από οικογένειες και ανθρώπους που είχαν έρθει με την ελπίδα ενός καλύτερου μέλλοντος... Στα μάτια τα δικά μου και της παιδικής μου φίλης κάθε ιστορία που (κρυφ)ακούγαμε ήταν μια ολόκληρη ιστορία... Βοηθούμενες από τα διαζώματα του κήπου στο σπίτι αποκτάγαμε ρόλους (άλλοτε ήμαστε ζευγάρι, άλλοτε φίλοι, άλλοτε παιδιά με μια "δακρύβρεχτη" ιστορία να πούμε) και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού βαφτίζονταν "Ελλάδα"-στόχος, ένα μέρος του κήπου "Αλβανία", δασώδης περιοχή, φυλάκιο.. Οι γονείς μου ή όποιος ενήλικας βρισκόταν στο σπίτι ήταν ο 'φρουρός' το οποίο έπρεπε να κάνουμε by-pass για να περάσουμε απέναντι στην 'ελευθερία'...
Το παιχνίδι μας αυτό σταμάτησε όταν μας έβαλε τις φωνές η μαμά μου(με όλες αυτές τις απόπειρες απευλεθέρωσης προφανώς τις είχαμε διαλύσει τον κήπο ολοκληρωτικά

Φαντασία που είχαμε κάποτε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.