iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επισης δεν χρειαζεται τπτ περισσοτερο απο ENA καλοδιο mini usb και εχει πολυ καλες ταχυτητες... τα 4.5GB μου τα εγραψε σε λιγοτερο απο 5 λεπτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επισης η μαρκα VIPower αξιζει τον κοπο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

ΣΑΤΑ δίσκος και ας δώσεις έξτρα φράγκα στον controller αν δεν έχεις. Μελλοντικά είσαι καλυμένος αφού το IDE το παιθάναν βασικά για δίσκους.
Τώρα εγώ λέω οπωσδήποτε εσωτερικό καθώς ότι και να βάλεις έξω το USB2 σε περιορίζει. Και ένας δίσκος που είναι στόχος κατεβαστήρι έχει πολύ κίνηση και στο completing γίνεται λίγο πανικός!!Με βάση αυτά το USB δεν κρίνεται αρκετό!! Άσε που κάθε φορά που θα θες να πάρεις τον δίσκο πρέπει να κλείνεις το κατεβαστήρι.
Γιαυτό εσωτερικός και πάλι εσωτερικός και βρες ένα παλιό να τον κάνεις εξωτερικό ή αλλιώς dvd-rw.
Αν πας όμως για εξωτερικό για το δικό σου pc και μόνο κοίτα και firewire(1394) που το σκίζει το USB2.
Γενικά μην κάνετε το λάθος να μην τα καίτε αυτά που θέλετε να κρατήσετε. Είναι μέχρι να την πάθεται!! Άσε πους σας γλυτώνει όλη την ώρα το γράψιμο για τους άλλους καθώς του δίνεις το δισκάκι (αν τον εμπιστεύεσαι) και το κάνει μόνος του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το firewire το αποκλειω ... μπορει το PC μου να εχει ... αλλα δεν εχουν ολα τα PC του κοσμου

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν ας πω κι εγω μια απορία που έχω:
Τώρα εχω εναν εσωτερικό 120αρη για όλες τις δουλειές και τον 320αρη εξωτερικό για αποθήκη/1ο backup (το 2ο γίνεται σε dvd-r)
Όταν θα φτιάξω νεο πισί (κατα τον Οκτώβρη-Νοέμβρη, ίσως κι αργότερα)... θα βάλω 500άρη δίσκο μέσα (ο εξωτερικός 320άρης θα μείνει εκεί που είναι.)
Πως μα τους θεούς θα κάνω τα backup μου; Μιλάμε για 500giga δίσκο και με μια 2-4Mbit dsl (αν μας καλύψει η HOL για τα 4) θα γεμίζει στο πίτς φυτίλι!!!

Θα γεμίσω στα dvd-r;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Demelene
Διάσημο μέλος

Άλλωστε αν κάτι το ξαναχρειαστείς το ξανακατεβάζεις. Αυτή είναι η άποψη μου με την μπουκωμένη 256.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

και στον Event Viewer εμφανίζονται αυτά με ανάλογη σειρά:
Application popup: Windows - Delayed Write Failed : Windows was unable to save all the data for the file G:\C Media Disk ola ta after backup\Lost - Season 1. The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.
και μετά:
Application popup: Windows - Delayed Write Failed : Windows was unable to save all the data for the file G:\$Mft. The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.
The system failed to flush data to the transaction log. Corruption may occur.
The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume .
Φυσικά ο δίσκος φαίνεται ως RAW με 0 Bytes μέσα και όταν κάνω διπλό κλίκ να τον ανοίξω δεν μπαίνει αλλά πετάει αυτό:
The disk structure is corrupted and unreadable
...και δε βλέπω αρχεία φυσικά!

Ο δίσκος δουλεύει στο κουτάκι απ' ότι ακούω.

Τι να κάνω;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Είναι μέσα σε ένα USB κουτάκι που λέγεται ICYBOX IB-351StUS
O δίσκος είναι 160MB και νομίζω είναι SATA.
Επειδή δεν είχα USB2 μου έφερε και μια σχετική κάρτα και τον βάλαμε πάνω.
Το πρόβλημά μου είναι η επικοινωνία, δίσκου και DVD-R και γενικότερα η μεταφορά δεδομένων.
Δεν μπορώ να γράψω DVD από τον καινούργιο μου δίσκο. Τα Windows μου λένε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και τα data θα χαθούν και μπλά-μπλά-μπλά...
Στον Event Viewer έχω τα εξής warnings:
1.
{Lost Delayed-Write Data} The system was attempting to transfer file data from buffers to \Device\HarddiskVolume3. The write operation failed, and only some of the data may have been written to the file.
2.
Application popup: Windows - Delayed Write Failed : Windows was unable to save all the data for the file \Device\HarddiskVolume3\$Mft. The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.
3.
An error was detected on device \Device\Harddisk2\DR8 during a paging operation.
4.
The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\DR4.
Αν μπορείτε να βγάλετε άκρη πείτε μου και μένα.
Επίσης αν χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία, πείτε μου που να ψάξω να σας τα δώσω.
Σενκ γιου.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

EDIT: Επειδή πάλι δοκίμαζα τώρα 9 στις 10 φορές κολλάει.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Για την κάρτα δεν ξέρω αν έχω άλλη υποδοχή, θα το κοιτάξω όμως κι αυτό.
Και πάλι ευχαριστώ. Θα σας ενημερώσω για τυχών αλλαγές.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

ή τα καλώδια δεν είναι καλάβαλμένα/δεν κάνουν καλή επαφή
ή ο controler δεν κάθεται καλά...
επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είναι καλά βαλμένος ο δίσκος στο κουτί..
(κρίνοντας από το κουτί, μάλλον τα πήρε χώρια ο φίλος σου και τα σύνδεσε...)
το πρώτο που θα κάνεις είναι αυτό που είπε ο νικόλας.
να δοκιμάσεις δηλαδή το δίσκο σε άλλο υπολογιστή, αλλά με τα δικά σου καλώδια!

μετά, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και την κάρτα σε άλλο υπολογιστή...
μετά βλέπουμε...

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ο controller τι είναι και τι κάνει;

Και φυσικά είμαι χαζό και εννοούσα 160GBO δίσκος είναι 160MB και νομίζω είναι SATA.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.