vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Ναι οκ έχουν και αρνητικά οι φακοί επαφής το ξέρουμε.Οι ιατροι που σας λενε για φακούς επαφής έχουν κάτσει να σας πούνε τα αρνητικά ....;
Αλλά αν είναι έτσι να σταματήσουμε να παίρνουμε και φάρμακα πχ γιατί έχουν παρενέργειες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Οι ιατροι που σας λενε για φακούς επαφής έχουν κάτσει να σας πούνε τα αρνητικά ....;
Εμένα δεν μου έχουν πει κάτι, τι αρνητικά μπορεί να έχουν?
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι ιατροι που σας λενε για φακούς επαφής έχουν κάτσει να σας πούνε τα αρνητικά ....;
Ριχ'τα εσύ Φωκο.
(και δεν το γράφω ειρωνικά,ε; )
fockos
Επιφανές μέλος

Ναι οκ έχουν και αρνητικά οι φακοί επαφής το ξέρουμε.
Αλλά αν είναι έτσι να σταματήσουμε να παίρνουμε και φάρμακα πχ γιατί έχουν παρενέργειες.
Εμένα δεν μου έχουν πει κάτι, τι αρνητικά μπορεί να έχουν?
Ριχ'τα εσύ Φωκο.
(και δεν το γράφω ειρωνικά,ε; )
Αποπτωσεις επιθηλιου κερατοειδους
Ίνωση και νεοαγγειωση κερατοειδους
Αλλεργία τοξικότητα
Επιπεφυκιτιδα
Έλκος κερατοειδους κ λοιμώξεις
Με λιγα λόγια αν έχετε σκοπό να κάνετε επέμβαση laser μελλοντικά πρέπει να έχετε το κερατοειδη σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για αυτο φορεστε γυαλιά
.....
Τουλάχιστον τα ηδη των φακων επαφής σας τα έχουν πει να έχετε επιλογη η σας πλασαρουν ότι θέλουν αυτοι
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

θεωρώ τίποτα πλέον δεν είναι απόλυτα ασφαλές...Οι ιατροι που σας λενε για φακούς επαφής έχουν κάτσει να σας πούνε τα αρνητικά ....;

ακόμα και ένα παυσίπονο να πάρουμε έχει παρα πολλές πιθανές παρενεργειες απο μια απλή αδιαθεσία μέχρι και ανακοπή καρδιας
Οπότε δεν βρίσκω το λόγο να καρφώνουμε στον τοίχο τους φακους απο τη στιγμή που η κατάσταση αυτή ειναι αρκετά ελεγχομενη...άμα εισαι συνεπής στη φροντιδα τους και προσεχεις μειώνονται κατα πολύ οι πιθανότητες για κατι τετοιο

fockos
Επιφανές μέλος

θεωρώ τίποτα πλέον δεν είναι απόλυτα ασφαλές...
ακόμα και ένα παυσίπονο να πάρουμε έχει παρα πολλές πιθανές παρενεργειες απο μια απλή αδιαθεσία μέχρι και ανακοπή καρδιας
Οπότε δεν βρίσκω το λόγο να καρφώνουμε στον τοίχο τους φακους απο τη στιγμή που η κατάσταση αυτή ειναι αρκετά ελεγχομενη...άμα εισαι συνεπής στη φροντιδα τους και προσεχεις μειώνονται κατα πολύ οι πιθανότητες για κατι τετοιο![]()
Οι πιο ασφαλείς φακοι επαφεις ειναι οι άκαμπτοι αεροδιαπερατοι.... οι περισσοτεροι να μη πω όλοι όμως φόρατε μαλακους χωρίς να σας έχουν ενημερώσει ότι υπάρχουν και άλλοι πιο υγιεινοι
Οι επεμβάσεις laser για διόρθωση διαθλαστικων ανωμαλίων ειναι επεμβάσεις στον κερατοειδη που οι φακοι όσο καλα και να τους χειρίζεστε τους καταστρέφουν. Το καλύτερο ειναι να φοράς γυαλιά
Darkness
Περιβόητο μέλος

Τώρα αυτό τι με το κάνεις;

φρι
Διάσημο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μηνιαίους.Βρε παιδιά, εγώ μόλις σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν ημερίσιοι φακοί επαφής!
Επειδή πρόκειται να βάλω φακούς σε μικρό χρονικό διάστημα, εσεις τι προτείνετε, ημερίσιους ή μηνιαίους?
Εγώ βέβαια αν και δε τους φοράω καν 6μηνο έχω πάρει ετησίους.
Εγώ μέχρι στιγμής παρατράγουδο δεν είχα.
Φώκε,δεν υπάρχει πράγμα που να΄ναι εντελώς ασφαλές.Οι ιατροι που σας λενε για φακούς επαφής έχουν κάτσει να σας πούνε τα αρνητικά ....;
Αν ξέρεις τι κάνεις,ακολουθείς τις οδηγίες και δεν κάνεις του κεφαλιού σου μια χαρά είσαι.
Ακριβώς.Οπότε δεν βρίσκω το λόγο να καρφώνουμε στον τοίχο τους φακους απο τη στιγμή που η κατάσταση αυτή ειναι αρκετά ελεγχομενη...άμα εισαι συνεπής στη φροντιδα τους και προσεχεις μειώνονται κατα πολύ οι πιθανότητες για κατι τετοιο![]()
Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει κάπου ότι οι σκληροί φακοί επαφής δεν κυκλοφορούν καν.Οι πιο ασφαλείς φακοι επαφεις ειναι οι άκαμπτοι αεροδιαπερατοι.... οι περισσοτεροι να μη πω όλοι όμως φόρατε μαλακους χωρίς να σας έχουν ενημερώσει ότι υπάρχουν και άλλοι πιο υγιεινοι
Οι επεμβάσεις laser για διόρθωση διαθλαστικων ανωμαλίων ειναι επεμβάσεις στον κερατοειδη που οι φακοι όσο καλα και να τους χειρίζεστε τους καταστρέφουν. Το καλύτερο ειναι να φοράς γυαλιά

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι.Εγώ απ όσο ξέρω κυκλοφορούν. Οι ετησιοι απ ότι ξέρω είναι σκληροί. Μπορεί να έπαιρνα κι εγώ αυτούς αλλά τους ήθελα και για το ποδόσφαιρο και ο γιατρός μου είπε ότι θα βγαίνουν
Αν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό που κάνω αλλά μερικές φορές τρίβω και τα μάτια μου φορώντας φακούς.
Δε μου΄χουν βγει ποτέ.

fockos
Επιφανές μέλος

Οι ημίσκληροι ειναι οι καλύτεροι αυτοί λέγονται και αεροδιαβατοί που λέω.
Οι πιο επικύνδινοι είναι οι μαλακοί.
συγκριτικά τα γυαλιά είναι πιο ασφαλή από τους φακούς επαφήςΦώκε,δεν υπάρχει πράγμα που να΄ναι εντελώς ασφαλές.
Αν ξέρεις τι κάνεις,ακολουθείς τις οδηγίες και δεν κάνεις του κεφαλιού σου μια χαρά είσαι.
Αν κάποιος σκοπεύει να κάνει στο μέλλον εξέταση laser καλό είναι να ξεχάσει τους φακούς επαφής.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αυτά περί των διαφορών σκληρών και ημίσκληρων όταν είχα ψάξει δε τα είχα βρει.Oι σκληροί δεν αφήνουν να τροφοδοτηθεί ο κερατοειδής με οξυγόνο δεν είναι τόσο καλοί.
Οι πιο επικύνδινοι είναι οι μαλακοί.
συγκριτικά τα γυαλιά είναι πιο ασφαλή από τους φακούς επαφής
Αν κάποιος σκοπεύει να κάνει στο μέλλον εξέταση laser καλό είναι να ξεχάσει τους φακούς επαφής.
Εξυπακούεται το γεγονός ότι τα γυαλιά είναι πιο ασφαλή από τους φακούς απλώς σε περιπτώσεις καλλη ώρα η δική μου που βλέπεις και κάτι ψιλά χωρίς γυαλιά όμως δε διακρίνεις χαρακτηριστικά και δε θες να φοράς γυαλιά οι φακοί είναι σωτήριοι.

Εγώ τους φοράω έξω.Μέσα στο σπίτι γυαλιά φοράω.
fockos
Επιφανές μέλος

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι μαγικοί, μαγικοί, μαγικοί!!!!!
Πώς γίνεται με ένα τόσο μικρό πραγματάκι μπροστά από τα μάτια σου να βλέπεις τα πάντα τόσο καθαρά??? Χωρίς γυαλιά?? Εντυπωσιακό.

Μου πήρε κάτι λιγότερο από 20λεπτο για να τους φορέσω.

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Υπάρχουν ακόμα σκληροί και ημίσκληροι φακοί;;;Oι σκληροί δεν αφήνουν να τροφοδοτηθεί ο κερατοειδής με οξυγόνο δεν είναι τόσο καλοί.

φρι
Διάσημο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Την ίδια εντύπωση με΄σενα είχα.Νόμιζα ότι οι σκληροί τουλάχιστον είχαν εξαφανιστεί από την αγορά και γενικώς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.