wolfe4ever
Διάσημο μέλος

(Καθημερινή χρήση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Πρεπει να παραμενουν τουλαχιστον 6 ωρες!Πόσες ώρες είναι απαραίτητο να παραμένουν στο υγρό τους;
(Καθημερινή χρήση)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Πώς το αντιμετωπίσατε σε συνδυασμό με τη χρήση φακών επαφής?
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Καλημέρα..Είχε ποτέ κανείς σας πρόβλημα ξηροφθαλμίας ?
Πώς το αντιμετωπίσατε σε συνδυασμό με τη χρήση φακών επαφής?
Αν και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, νομίζω πως η συχνή χρήση φυσικών δακρύων θα σε βοηθούσε! Υπάρχουν σε αμπουλίτσες στα φαρμακεία!
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Το έχω προσπαθήσει αλλά δε βοήθησε πολύ..Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο είδος ή μάρκα φακών που να ενδείκνυται για τέτοιες περιπτώσεις( βλέπω το game of thrones είναι παντού).
Α δυστυχώς δεν ξέρω αν υπάρχει! Λογικά κάτι θα υπάρχει στα καταστήματα οπτικών! Πήγαινε ρώτα και αν μπορείς πάρε δοκιμαστικούς φακούς για να μην τους πληρώσεις άδικα, αν δεν μείνεις ικανοποιημένη! (χαχα ναι!!!

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Πρεπει να παραμενουν τουλαχιστον 6 ωρες!
Eυχαριστώ για την απάντηση!!

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Καλή ιδέα, ευχαριστώ για την απάντησηΑ δυστυχώς δεν ξέρω αν υπάρχει! Λογικά κάτι θα υπάρχει στα καταστήματα οπτικών! Πήγαινε ρώτα και αν μπορείς πάρε δοκιμαστικούς φακούς για να μην τους πληρώσεις άδικα, αν δεν μείνεις ικανοποιημένη! (χαχα ναι!!!)

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

εγω προσωπικα το εχω παθει κανα δυο φορες αυτο...αλλα δεν κρατησε πολυ..δλδ μολις τους εβαλα στο δεξι μου ματι γινοταν αυτο αλλα κρατησε για κανα 10λεπτο...τοτε τους ειχα βαλει τους φακους μετα απο πολυ καιρο και δυσκολευτηκα λιγο...ισως να ηταν ερεθισμενο το ματι..δεν ξερω..η ισως να μην τον ειχα βαλει και πολυ καλα..
Δυστυχώς σε μένα συμβαίνει συστηματικά. Ο οφθαλμίατρος μου με συμβούλευσε να χρησιμοποιώ δάκρυα αλλά και πάλι δε βοηθούν πολύ. Είναι ο λόγος που σταμάτησα να χρησιμοποιώ φακούς για μήνες.
enrose
Δραστήριο μέλος

Γιατί άραγε κανένας οφθαλμίατρος δεν φοράει φακούς επαφής και δεν κάνει επέμβαση λέιζερ?

_Morticia_
Επιφανές μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Δεν έχω συναντήσει έναν οφθαλμίατρο ΠΟΤΕ που να φοράει φακούς, και επειδή έχει τύχει να ρωτήσω γιατι δεν κάνουν επέμβαση, η απαντηση ήταν γιατι δεν εμπιστεύονται άλλο γιατρό....![]()
Xaxa..Ξέρεις πόσο πιο ανασφαλείς νιώθουν οι γιατροί με άλλους γιατρούς? Δε με παραξενεύει. Πάντως αυτός δεν είναι λόγος για να μην το τολμήσεις αν σύμφωνα με τον γιατρό σου δεν έχεις κάποιο πρόβλημα που να στο απαγορεύει.
enrose
Δραστήριο μέλος

Xaxa..Ξέρεις πόσο πιο ανασφαλείς νιώθουν οι γιατροί με άλλους γιατρούς? Δε με παραξενεύει. Πάντως αυτός δεν είναι λόγος για να μην το τολμήσεις αν σύμφωνα με τον γιατρό σου δεν έχεις κάποιο πρόβλημα που να στο απαγορεύει.
Ασε το ξερω, οι μεγαλυτεροι χεστ... δες ειναι! Χαχαχαχα
Εγω δεν εχω μυωπια, εχω πολλους γνωστους που ψαχνονται και να σου πω την αληθεια εχω ακομη ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ!!

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Ασε το ξερω, οι μεγαλυτεροι χεστ... δες ειναι! Χαχαχαχα
Εγω δεν εχω μυωπια, εχω πολλους γνωστους που ψαχνονται και να σου πω την αληθεια εχω ακομη ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ!!![]()
Αν εννοείς γιατί δεν το τολμούν θα σου απαντήσω ότι πολλοί θεωρούν ικανούς μόνο τους εαυτούς τους..Φαντάζομαι όχι πάντα δικαιολογημένα (αλλά αυτό ανήκει σε άλλη κουβέντα).
Δαμιανός
Νεοφερμένο μέλος

Το πρόβλημα είναι ότι:
1) δεν βλέπω καθαρά κοντά
2) και κάπου κάπου θολώνει.

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Πρόσφατα έβαλα φακούς επαφής....
Το πρόβλημα είναι ότι:
1) δεν βλέπω καθαρά κοντά
2) και κάπου κάπου θολώνει.
1)Δεν ξερω τιποτα γι αυτο
2) Κι εμενα καπου καπου θολωνει, λογικο ειναι, μεχρι να τα συνηθισει το ματι, σε λιγο καιρο θα βλεπεις μια χαρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.