adreas1997
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Άντε και τα κάνεις κόντρα, τι θα αλλάξει;να τα παιρνω κοντρα καθε 4-5 μερες
Περίμενε ρε, όλα με το καιρό τους, 15 ετών είσαι, θα βαρεθείς να ξυρίζεσαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adreas1997
Νεοφερμένο μέλος

eluveitie93
Νεοφερμένο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Παιδια θελω να αφησω μουσι(19) αλλα οι τριχες δεν ειναι ισιες δλδ γυρνανε στο πιγουνι με αποτελεσμα να φαινονται κοντες...
Είναι θέμα γονιδίων
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

το ξερω οτι βιαζομαι κακος ομως. δηλαδη θα βγουν παντου στην ωρα τους ετσι? εγω να ξυριζομαι κανονικα?
Ειναι γονιδιακο και το ποτε θα βγουν και το ποσο πυκνες θα ειναι. Εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Παντος στα 15 εισαι μικρος ακομα, πολλοι μεχρι και στα 20 δεν εχουν ακομα ιδιετερα πλουσια γενιαδα.
Απο οτι καταλαβα τριχες εχεις μονο στης φαβοριτες, οποτε οχι, να μην ξυριζεσαι! Δεν εχει νοημα να ξυριζεσε καπου που δεν εχεις τριχες.
Αν τωρα εχεις και αλλου, ναι κανονικο ξυρισμα, δεν υπαρχει λογος να τα περνεις κοντρα.
Παιδια θελω να αφησω μουσι(19) αλλα οι τριχες δεν ειναι ισιες δλδ γυρνανε στο πιγουνι με αποτελεσμα να φαινονται κοντες...
Με υπομονη θα φαινετε πιο μακρυ. Ξεκινα βαζοντας εναν στοχο στους 3 μηνες και οταν φτασεις εκει, θα δεις οτι θα φαινετε πολυ πιο μακρυ απο οτι στις 3 βδομαδες...
eluveitie93
Νεοφερμένο μέλος

Με υπομονη θα φαινετε πιο μακρυ. Ξεκινα βαζοντας εναν στοχο στους 3 μηνες και οταν φτασεις εκει, θα δεις οτι θα φαινετε πολυ πιο μακρυ απο οτι στις 3 βδομαδες...
Τα μακρενω κοντα στους 3 μηνες...Ελεγα να αρχισω να τα ξυριζω συνεχεια και μετα να τα ξαναφησω αλλα μαλλον αυτα περι ξυρισματος κοντρα κλπ πρεπει να ειναι μουφες...
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Ειναι μουφες, οσες φορες και αν ξυριστεις δεν θα αλλαξει κατι...!![]()
Το μόνο που πετυχαίνεις είναι να βγαίνουν γρηγορότερα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Μπα, δεν ισχύει. Εγώ ξυρίζομαι 1 φορά την εβδομάδα (επειδή βαριέμαιΤο μόνο που πετυχαίνεις είναι να βγαίνουν γρηγορότερα.

Guest 781029
Επισκέπτης

Μπα, δεν ισχύει. Εγώ ξυρίζομαι 1 φορά την εβδομάδα (επειδή βαριέμαι) και βγαίνουν αμέσως
![]()
Εγώ τώρα τα έχω 1 μηνα + αξύριστα και έχουν γίνει πλούσια 8) σε κανονικές συνθήκες όμως μου φαίνεται ότι βγαίνουν πιο γρήγορα αν τα παίρνω κάθε 3-4 μέρες.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Όταν είναι ήδη μεγάλα τα γένια, δε φαίνεται ότι μεγάλωσαν κι άλλο. Ενώ αν τα ξυρίζεις κόντρα (όπως εγώ), σου κακοφαίνεται που βγαίνουν μαύρα γένια που τσιμπάνεΕγώ τώρα τα έχω 1 μηνα + αξύριστα και έχουν γίνει πλούσια 8) σε κανονικές συνθήκες όμως μου φαίνεται ότι βγαίνουν πιο γρήγορα αν τα παίρνω κάθε 3-4 μέρες.

Guest 781029
Επισκέπτης

Όταν είναι ήδη μεγάλα τα γένια, δε φαίνεται ότι μεγάλωσαν κι άλλο. Ενώ αν τα ξυρίζεις κόντρα (όπως εγώ), σου κακοφαίνεται που βγαίνουν μαύρα γένια που τσιμπάνε(στην περίπτωσή μου
)
Όχι κόντρα ρε wild boy σου χαλάει το δέρμα

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Oντως ισχυει αυτο? Γιατι εγω συνηθως τα παιρνω κοντρα γιατι βαριεμαι να ξυριζομαι 10 ωρες.Όχι κόντρα ρε wild boy σου χαλάει το δέρμα![]()

Guest 781029
Επισκέπτης

Oντως ισχυει αυτο? Γιατι εγω συνηθως τα παιρνω κοντρα γιατι βαριεμαι να ξυριζομαι 10 ωρες.![]()
Αν είσαι ειδικά στην μέση της εφηβείας που εισαι φουλ ακμή θα έχεις πρόβλημα με σπυράκια. Δεν ξέρω αν το χαλάει σε όλους πάντως οι τρίχες βγαίνουν πιο σκληρες.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ρε, πρώτα τα παίρνω κανονικά και μετά κόντραΌχι κόντρα ρε wild boy σου χαλάει το δέρμα![]()

Αλλά τι να κάνω, δε θέλω γένια

ALSO, επειδή είχα πρόβλημα ακμής, με το ξύρισμα (κανονικό και κόντρα) ελαττώθηκε

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Oντως ισχυει αυτο? Γιατι εγω συνηθως τα παιρνω κοντρα γιατι βαριεμαι να ξυριζομαι 10 ωρες.![]()
Όχι.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά τι να κάνω, δε θέλω γένια![]()
καλα, μ αρεσει που δεν θες να εχεις γενια ενω εγω παρακαλαω να βγαλω!!!!! ε ρε πως τα φερνει η ζωη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- taketrance
- Giorgkalo
- Libertus
- jims
- bibliofagos
- despoina13
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- Albert.123
- Jack of Spades
- exotic xo
- Γιωργος18
- jj!
- Esperos1
- Meow
- rafaela11
- giannhs2001
- Joji
- kalhkardia
- touvlo
- fmarulezkd
- MarcoReus
- camil
- User2350
- American Economist
- ΘανάσοςG4
- fourkaki
- harry akritas
- Slytherin
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.