Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

22-04-23

20:36
Μου την κάνει σαν τον κωλο της μαϊμούς όμως με ξυράφι.....για αυτό είπα ίσως με μηχανηΌχι ρε. Μονολέπιδη double edge παραδοσιακή, ξυράφι. Μια λεπίδα είναι αρκετή.
Όχι σαν τα άλλα τα fusion 5 λεπίδων που γραπώνουν την τρίχα και ουσιαστικά γδέρνουν, γιατί φαντάσου να περάσεις 3 φορές πάνω απο αυτό το σημείο μέχρι να γίνει λείο, 15 λεπιδιές έχεις φάει με την fusion και 3 με την double edge
Μηχανή ξυρίσματος έχεις δοκίμασει?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

22-04-23

20:41
Εσυ τι λες να μην έχω δοκιμάσει;Μου την κάνει σαν τον κωλο της μαϊμούς όμως με ξυράφι.....για αυτό είπα ίσως με μηχανη
Μηχανή ξυρίσματος έχεις δοκίμασει?

Δεν μου αρέσει, αφήνει stubble.
Η μόνη σοβαρή δουλειά γίνεται με αυτό, japanese kamisori:

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-04-23

20:43
Μόνο ξυραφάκια Wilkinson pronto για πυκνη τριχοφυΐα. Δυστυχώς δεν φερνουν πια στον Γαλαξία...
Δεν τα βρισκω πουθενά. Ούτε στο skroutz...
Δεν τα βρισκω πουθενά. Ούτε στο skroutz...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

22-04-23

20:46
Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά σου στη συζήτηση, μάλλον χάνεις πολλές εξελίξεις στο χώρο του ξυρίσματος και πίστεψέ με, είμαι η χαρά της τριχοφυϊας στα γένια.Μόνο ξυραφάκια Wilkinson pronto για πυκνη τριχοφυΐα. Δυστυχώς δεν φερνουν πια στον Γαλαξία...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-04-23

20:49
Ο,τι κι αν έχω δοκιμάσει, δε με βόλεψε όσο αυτά.Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά σου στη συζήτηση, μάλλον χάνεις πολλές εξελίξεις στο χώρο του ξυρίσματος και πίστεψέ με, είμαι η χαρά της τριχοφυϊας στα γένια.
Εν τω μεταξύ όπου το βρίσκω στο ίντερνετ, μου βγάζει not available

Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-04-23

20:54
Είσαι κι εσυ πυκνή κοριτσάρα μου;Ο,τι κι αν έχω δοκιμάσει, δε με βόλεψε όσο αυτά.
Εν τω μεταξύ όπου το βρίσκω στο ίντερνετ, μου βγάζει not available![]()
Εγω με R41 έχω κατεβάσει μουσι 2 μηνών και μαλλιά, αβάδιστα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

22-04-23

20:57
Αυτό το ξυραφάκι ήταν πολύ βολικό. Το χρησιμοποιούσα πολλές φορές. Όλα τα άλλα ξυραφάκια δεν κάνουν ούτε για μισή χρηση.Είσαι κι εσυ πυκνή κοριτσάρα μου;
Εγω με R41 έχω κατεβάσει μουσι 2 μηνών και μαλλιά, αβάδιστα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

22-04-23

21:09
Πολλες γκραατζουνιες για μη έμπειρουςΕσυ τι λες να μην έχω δοκιμάσει;
Δεν μου αρέσει, αφήνει stubble.
Η μόνη σοβαρή δουλειά γίνεται με αυτό, japanese kamisori:
![]()

Εγώ συνηθίζω να κάνω τι εξής .....μηχανή ξυρίσματος .Και μετά από πάνω με ένα ξυραφάκι απ' το πιο φθηνό για ένα καλό γυάλισμα
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

22-04-23

21:47
Επιστήμη το ξύρισμα το κάνατε φιλτατοι 

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

22-04-23

21:51
Αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να ξαναγεννηθώ άντρας!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-04-23

22:51
Υπάρχει και ειδικότερο θέμα:Επιστήμη το ξύρισμα το κάνατε φιλτατοι![]()

Παραδοσιακό ξύρισμα
Ειλικρινά όποιον ξανακούσω να λέει τη σαπουνάδα/αφρό του παραδοσιακού ξυρίσματος ξανά "μαρέγκα" θα του αδειάσω ένα σωληνάριο Proraso στα ρουθούνια. Μαρέγκα είναι ζάχαρη κι αυγό, το τρώμε, δεν το απλώνουμε στα μούσια ούτε μετά βάζουμε τη μάπα μας για ψήσιμο ή σε καμιά βιτρίνα ζαχαροπλαστείου...
Κάθε ασχολία έχει και την ειδίκευσή της για όποιον θέλει να εντρυφήσει.
Όπως έχετε εσείς τις χειροτεχνίες και τα λουλουδάκια από πηλό ή δεν ξέρω κι εγω τι άλλο, εκτός αν δεν ασχολείται η νεα γενιά με χειροτεχνίες και το χει ρίξει στο καβαλίκεμα μόνο, οπότε πάω πάσο.

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

22-04-23

22:55
Ε εντάξει δεν είναι μόνο ο πηλός πολλές κοπέλες ασχολούνται με το self care. Το αντίστοιχο με εσάς με το ξύρισμα. Αλλά μου κάνει εντύπωση που το συζητάτε με τόση λεπτομέρεια... Περίμενα να το έχετε αρκετα απλοποιημένο το στυλ α οκ ραντομ ξυραφάκι και αφρός as long as κάνει τη δουλειά του.Υπάρχει και ειδικότερο θέμα:
![]()
Παραδοσιακό ξύρισμα
Ειλικρινά όποιον ξανακούσω να λέει τη σαπουνάδα/αφρό του παραδοσιακού ξυρίσματος ξανά "μαρέγκα" θα του αδειάσω ένα σωληνάριο Proraso στα ρουθούνια. Μαρέγκα είναι ζάχαρη κι αυγό, το τρώμε, δεν το απλώνουμε στα μούσια ούτε μετά βάζουμε τη μάπα μας για ψήσιμο ή σε καμιά βιτρίνα ζαχαροπλαστείου...www.e-steki.gr
Κάθε ασχολία έχει και την ειδίκευσή της για όποιον θέλει να εντρυφήσει.
Όπως έχετε εσείς τις χειροτεχνίες και τα λουλουδάκια από πηλό ή δεν ξέρω κι εγω τι άλλο, εκτός αν δεν ασχολείται η νεα γενιά με χειροτεχνίες και το χει ρίξει στο καβαλίκεμα μόνο, οπότε πάω πάσο.![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-04-23

22:59
Όχι λάκτα μου. Σιάχνουμε δέρμα με αφοσίωση. Είδες που τα στερεότυπα "εγω ετοιμάζομαι 2 ώρες κι ο άλλος παίρνει απλα τ αρχίδια του κι έρχεται" δεν είναι πάντα αληθινά;Ε εντάξει δεν είναι μόνο ο πηλός πολλές κοπέλες ασχολούνται με το self care. Το αντίστοιχο με εσάς με το ξύρισμα. Αλλά μου κάνει εντύπωση που το συζητάτε με τόση λεπτομέρεια... Περίμενα να το έχετε αρκετα απλοποιημένο το στυλ α οκ ραντομ ξυραφάκι και αφρός as long as κάνει τη δουλειά του.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

22-04-23

23:03
Πρώτον ποια γεύση λακτα αναφέρεσαι;Όχι λάκτα μου. Σιάχνουμε δέρμα με αφοσίωση. Είδες που τα στερεότυπα "εγω ετοιμάζομαι 2 ώρες κι ο άλλος παίρνει απλα τ αρχίδια του κι έρχεται" δεν είναι πάντα αληθινά;

Δεύτερον καλά κάνετε πάντως και προσέχετε τον εαυτό σας! Είναι καλό συν το ότι έχετε και εσείς self care

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

25-04-23

14:42
το να εχεις γενειαδα και να βαζεις λαδι και κερί και να το περιποιεισαι ειναι πιο δυσκολο απο το να το ξυριζειςΌχι λάκτα μου. Σιάχνουμε δέρμα με αφοσίωση. Είδες που τα στερεότυπα "εγω ετοιμάζομαι 2 ώρες κι ο άλλος παίρνει απλα τ αρχίδια του κι έρχεται" δεν είναι πάντα αληθινά;
κατα αντιστοιχια, ειναι πιο δυσκολο να εχεις μαλλιά και να τα συντηρεις παρά να εισαι φαλακρός και να τα παιρνεις με τη μηχανη. Βεβαια με ξυραφακι τη φαλάκρα ειναι ακραια δυσκολο, μονο με trimmer
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-04-23

15:01
Δεν το γνωρίζω αυτό το άθλημα, σε πιστεύω ότι έτσι είναι, έχω πολλά χρόνια να αφήσω μούσια και έβγαιναν όπως λάχει, ενω τωρα μετα τη στροφή στο Παραδοσιακό Ξυρισμα έχει αλλάξει η φορά και βγαίνουν όλα ομοιομορφα.το να εχεις γενειαδα και να βαζεις λαδι και κερί και να το περιποιεισαι ειναι πιο δυσκολο απο το να το ξυριζεις
Το ξύρισμα του κεφαλιού με ξυραφάκι DE, δεν ειναι τίποτα, μη φοβάσαι, μια δυο θα σφαχτείς, μετα θα συνηθίσεις.κατα αντιστοιχια, ειναι πιο δυσκολο να εχεις μαλλιά και να τα συντηρεις παρά να εισαι φαλακρός και να τα παιρνεις με τη μηχανη. Βεβαια με ξυραφακι τη φαλάκρα ειναι ακραια δυσκολο, μονο με trimmer
Ετσι τα παίρνω γυαλί όλα επάνω. Αρχικά με μια κουρευτική, άμα είναι μήκος 3μήνου να φύγουν τα χοντρά μέχρι 0.8mm και μετά τους συμπεριφέρομαι σαν γένια, βάζω λεπίδα και χρακ χρακ, απόλαυση να τα βλέπεις να φεύγουν down the drain.
Και το καλό είναι ότι αν ξυριστείς και στο πρόσωπο το ίδιο απόγευμα, βγαίνουν μαλλιά-γένια ομοιόμορφα μετά μέχρι να ξαναξυριστείς.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

25-04-23

15:03
τι λεπιδα στο κεφαλι για να μην πετσοκοβεσαι; δεν το χω γενικα καθολου με το ξυραφι το φοβαμαι πολυ και παντα στα γενια ματωνα ολο το λαιμοΔεν το γνωρίζω αυτό το άθλημα, σε πιστεύω ότι έτσι είναι, έχω πολλά χρόνια να αφήσω μούσια και έβγαιναν όπως λάχει, ενω τωρα μετα τη στροφή στο Παραδοσιακό Ξυρισμα έχει αλλάξει η φορά και βγαίνουν όλα ομοιομορφα.
Το ξύρισμα του κεφαλιού με ξυραφάκι DE, δεν ειναι τίποτα, μη φοβάσαι, μια δυο θα σφαχτείς, μετα θα συνηθίσεις.
Ετσι τα παίρνω γυαλί όλα επάνω. Αρχικά με μια κουρευτική, άμα είναι μήκος 3μήνου να φύγουν τα χοντρά μέχρι 0.8mm και μετά τους συμπεριφέρομαι σαν γένια, βάζω λεπίδα και χρακ χρακ, απόλαυση να τα βλέπεις να φεύγουν down the drain.
Και το καλό είναι ότι αν ξυριστείς και στο πρόσωπο το ίδιο απόγευμα, βγαίνουν μαλλιά-γένια ομοιόμορφα μετά μέχρι να ξανάξυριστείς.
εκανα μια δυο δοκιμες περσι για το στρατο αλλα δε μου βγηκε σε τιποτα και το γυρισα σε μηχανη με 3 κεφαλες για το στρατο
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-04-23

15:11
Με ξυράφι Muhle R41 έγινε λουτρό αίματος, με Rockwell 6s δεν άνοιξε μύτη (αυτα ειναι μάρκες ξυραφιών DE στο Π.Ξ.) . Ανεξαρτήτως λεπίδας μες το ξυράφι, αν και προτιμώ τις πιο ήπιες για κεφάλι.τι λεπιδα στο κεφαλι για να μην πετσοκοβεσαι; δεν το χω γενικα καθολου με το ξυραφι το φοβαμαι πολυ και παντα στα γενια ματωνα ολο το λαιμο
εκανα μια δυο δοκιμες περσι για το στρατο αλλα δε μου βγηκε σε τιποτα και το γυρισα σε μηχανη με 3 κεφαλες για το στρατο
Επίσης θέλει πολύ αργά και οπωσδήποτε ψηλάφηση/κάλυψη αν έχεις ελιές ή άλλα bumps.
Θέλει διπλό καθρέφτη βέβαια ή πατέντα με διπλή οθονη/καμερούλα για πιο εύκολα πίσω, αλλά και με το χέρι το αισθάνεσαι μια χαρά.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

08-08-24

14:38
Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ ηλεκτρική ξυριστική και τα παίρνω με τη 2 ή 2.5 κατά καιρούς.
Δεν ξανά επιστρέφω στο ξυράφι - αφρό - aftershave... το θυμάμαι σαν εφιάλτη, πολύ άσχημη αίσθηση να ξυρίζεσαι.
Το μόνο καλό που έχει η φράπα είναι ότι νιώθεις πιο ωραία το πρόσωπό σου, fresh. Γιατί από διαδικασία και εμφάνιση της φράπας = κλάψτα Χαράλαμπε
Δεν ξανά επιστρέφω στο ξυράφι - αφρό - aftershave... το θυμάμαι σαν εφιάλτη, πολύ άσχημη αίσθηση να ξυρίζεσαι.
Το μόνο καλό που έχει η φράπα είναι ότι νιώθεις πιο ωραία το πρόσωπό σου, fresh. Γιατί από διαδικασία και εμφάνιση της φράπας = κλάψτα Χαράλαμπε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- taketrance
- Giorgkalo
- Libertus
- jims
- bibliofagos
- despoina13
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- Albert.123
- Jack of Spades
- exotic xo
- Γιωργος18
- jj!
- Esperos1
- Meow
- rafaela11
- giannhs2001
- Joji
- kalhkardia
- touvlo
- fmarulezkd
- MarcoReus
- camil
- User2350
- American Economist
- ΘανάσοςG4
- fourkaki
- harry akritas
- Slytherin
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.