chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

09-04-25

01:23
Για ξύρισμα κεφαλιού (χωρίς ξυράφι) μόλις πήρα την Remington RX5 (Balder Pro)
Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά. Θα επανέλθω για κριτική
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

09-04-25

01:27
Σε ζηλεύω, γιατί δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στον κουρέα (εν αντιθέσει με εμένα, που έχω μακρύ μαλλί, αλλά δεν πηγαίνω στον κουρέα γιατί σιχαίνομαι τα κουρεία).Για ξύρισμα κεφαλιού (χωρίς ξυράφι) μόλις πήρα την Remington RX5 (Balder Pro)
View attachment 147020
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

09-04-25

01:35
Μια τέτοια έχω σταμπάρει κι εγω από διαφήμιση στο facebook για όταν αποφασίσω να τα ξυρίσω.Για ξύρισμα κεφαλιού (χωρίς ξυράφι) μόλις πήρα την Remington RX5 (Balder Pro)
View attachment 147020
Πες μας αν αποδίδει σαν εφεύρεση κτλ

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

09-04-25

01:55
χρειαζεται για τη γενειαδα, μια στο διμηνο-τριμηνο, αναλογως τα κεφιαΣε ζηλεύω, γιατί δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στον κουρέα (εν αντιθέσει με εμένα, που έχω μακρύ μαλλί, αλλά δεν πηγαίνω στον κουρέα γιατί σιχαίνομαι τα κουρεία).
ειδικα για τα πλαϊνα που δεν ξερω πώς να τα κουμανταρω ομοιομορφα
κατι κερδιζεις κατι χάνεις
στο συγκεκριμενο μπαρμπερικο κανουν μια σπεσιαλ περιποιηση με βρεγμενη ζεστη πετσετα και ατμο στιλ ναργιλε αλλά σκετο ζεστο ατμο, για να ανοιξουν οι ποροι, κατι τετοιο και πρωτη φορα που το ειδα ξετρελαθηκα χαχαχα
κανα 45λεπτο μονο για γενεια
αλλά τσιμπανε στην τιμη
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

18-04-25

23:05
Σήμερα παρέλαβα την Cecotec Bamba PrecisionCare Power Blade Titanium 04232 και κούρεψα το 5 μηνών μούσι μου στα 25 mm.
Τη διάλεξα με βάση το κόστος και τα μεγέθη των clippers.
Είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και χαίρομαι που πλέον δεν θυμίζω άστεγο

Μπάμπη, τη δοκίμασες τελικά;Για ξύρισμα κεφαλιού (χωρίς ξυράφι) μόλις πήρα την Remington RX5 (Balder Pro)
View attachment 147020
chester20080
Επιφανές μέλος

19-04-25

05:34
ναι τη χρησιμοποιω μερα παρα μερα, θελει φορτισμα τακτικα βεβαια καθως μια φορτιση φτανει για λιγοτερο απο μία ωρα συνεχομενα, το οποιο σημαινει 2-3 ξυρισματα. Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω στο κεφαλι τετοια μηχανη με κεφαλες οπότε δεν εχω και πολλες απαιτησεις ή μετρο συγκρισης, αλλά ειμαι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Πρεπει στο κεφαλι να τα παιρνεις το πολυ ανα 2-3 μερες αλλιως μετα θελει πιο πολυ κοπο και χρονο καθως μεγαλωνει γρηγορα η τριχα και θελεις αρκετές επαναληψεις -το οποιο ειναι αναμενομενο ειδικα αν θελεις να ειναι εντελως λειο ακομα και οταν το πας κόντρα-. Το μονο αρνητικο ειναι οτι οι βαθμοι ελευθεριας των κεφαλων θα μπορουσαν να ειναι περισσοτεροι, πχ καθε κεφαλη να κουνιοταν ανεξαρτητα απο τις υπολοιπες ωστε να εφαπτεται ακομα καλυτερα στις καμπυλες του κρανιου και να καλυπτεται περισσοτερη επιφανεια με ενα περασμα. Αυτο το πετυχαινουν πιο ακριβα μοντελα, οπότε για μελλοντικη αναβαθμιση ειναι ενας τομεας που μπορει να βελτιωθει, αλλά προς το παρον ειναι πολυ καλο shaver κεφαλης. Πιο close-shave πας σε ξυραφι μετα.Σήμερα παρέλαβα την Cecotec Bamba PrecisionCare Power Blade Titanium 04232 και κούρεψα το 5 μηνών μούσι μου στα 25 mm.
Μπάμπη, τη δοκίμασες τελικά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- taketrance
- Giorgkalo
- Libertus
- jims
- bibliofagos
- despoina13
- Μαυρίκιος
- Wonderkid