mania
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αν ναι, μπορείς να κατεβάσεις μια, διάρκειας 30 ημερών από την official σελίδα. Πρέπει να συμπληρώσεις κάποια στοιχεία, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό πρόβλημα ε;
Τώρα αν εννοείς για επίδειξη των δυνατοτήτων του προγράμματος σε video, πες μου να ψάξω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνε καλύτερα αυτό που σου λέει ο Φανταγούλης, με το επίσημο demo!
Έχε υπ' όψιν ότι η βασική έκδοση του AutoCAD είναι καθαρά σχεδιαστική, με τη λογική γραμμής, κύκλου, κλπ, λίγο-πολύ σα να σχεδιάζεις με το χέρι, αλλά πολύ πιο γρήγορα και με ακρίβεια.
mania
Επιφανές μέλος

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις μια δοκιμαστική έκδοση για να δεις τις δυνατότητες του προγράμματος;
Αν ναι, μπορείς να κατεβάσεις μια, διάρκειας 30 ημερών από την official σελίδα. Πρέπει να συμπληρώσεις κάποια στοιχεία, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό πρόβλημα ε;
Τώρα αν εννοείς για επίδειξη των δυνατοτήτων του προγράμματος σε video, πες μου να ψάξω![]()
Θα πάρω το πρόγραμμα 30 ημερών, θέλω να το παρουσιάσω στο αφεντικό μου, είναι μέσω της εταιρείας, αν τελικά του αρέσει θα γίνει και παραγγελία, σε ευχαριστώ, αν βρώ πρόβλημα σου λέω; θα το δούμε τι ψάρια πιάνει

Βίντεο ενδεικτικά μπορείς να βρεις και στο youtube, αλλά δεν ξέρω.
Κάνε καλύτερα αυτό που σου λέει ο Φανταγούλης, με το επίσημο demo!
Έχε υπ' όψιν ότι η βασική έκδοση του AutoCAD είναι καθαρά σχεδιαστική, με τη λογική γραμμής, κύκλου, κλπ, λίγο-πολύ σα να σχεδιάζεις με το χέρι, αλλά πολύ πιο γρήγορα και με ακρίβεια.
Δούλευα παλιά αυτό το πρόγραμμα απλά πάει καιρός, θέλω να δώ κατα πόσο θυμάμε την λογική του αλλιώς μπορεί να κοιτάξω και το αρτ αλλα δεν ξέρω επίσεις που θα το βρώ

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως αν το πρόγραμμα το θέλεις για καθαρά αρχιτεκτονικό σχέδιο, υπάρχει και η εναλλακτική του Archicad (περισσότερα εδώ) το οποίο απ' ότι έχω ακούσει είναι πιο εύκολο.
Neverland_fairy
Πολύ δραστήριο μέλος

Εναλλακτικά υπάρχει το Cadware (αν θυμάμαι καλά), το Archicad (που ανέφεραν πριν) και μπορείς να δοκιμάσεις μια από τις απλούστατες εφαρμογές 3d σχεδίασης που έχουν μαγαζιά στη Στουρνάρη.
Το κόστος είναι μεγάλο πάντως για όποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα επιλέξει μια εταιρεία να αποκτήσει.

Μην παιδεύεσαι να καταλάβεις νέες εντολές ξένου προγράμματος, με το άγχος μη λήξει το trial...

αιργξνεο
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τα layers τα γνωρίζεις; Σε τι δυσκολεύεσαι;

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα πάντως ακόμα. Δε βοηθάς..
Simel
Νεοφερμένο μέλος

να σε ρωτησω κατι θα τα εκτυπωσεις εσυ η ιδια, η θα τα δωσεις να στα εκτυπωσουν? η διαδικασια ειναι απλη...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα επαναδιατυπώσω την ερωτηση μου...Οταν εχω ετοιμο ενα σχέδιο(με τα layers τα χρωματα και τα πάχη ετοιμα) τι κανω για να το βάλω σε ενα stick και να το παραδωσω για εκτύπωση;
ή copy το αρχείο απ τον windows explorer σου, ή save as στο στικάκι σου
ότι σε βολεύει καλύτερα
θα τους ζητήσεις να το τυπώσουν Monochrome
Simel
Νεοφερμένο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συμφωνήσω με την Simel αλλά πρόσεχε πάρα πολύ με τις κλίμακες, θέλω να πω: με τι μονάδες σχεδιάζεις και πως;
Δουλευω πολλά χρόνια (10) το aytocad και για εμένα είναι το καλύτερο σχεδιαστικό πρόγραμμα γενικά, βεβαια για το αρχιτεκτονικό σχέδιο έχει το cadware που έχει μεγάλη βοήθεια σε hatch και σε βιβλιοθήκη αντικειμένων, αλλά στο aytocad μπορείς να σχεδιάσεις τα πάντα.
Δουλευω το 2005 μαζί με το cadware 9.5 είναι πολύ καλός συνδιασμός.
Πολλά είπα για μένα, να πω για τα πενάκια και τα layers:
Εγώ από πάντα σχεδιάζω με δικά μου Layers στάνταρ, δηλαδή πάχος γραμμής και στύλ(εστιγμένη ή διακεκομένη κτλ), τυπώνω στο γραφείο μόνη μου πάντα στο monogrom, αλλά και έξω όταν δίνω για κάποιο λόγο, στο τυπωγραφείο που τα πηγαίνω δεν είναι πειραγμένο το aytocad και τυπώνει κατευθείαν με τα πάχοι που το έχω στο σχέδιο, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω.
Σε κάποια μαγαζιά το πειράζουν και τότε πρεπει να βάλεις τα δικά σου Layers.
Βασικό είναι να τα βάλεις τα σχέδια σε πλαίσιο όπως είπαν και πιο πάνω για να μπορεί και αυτός που θα τα τυπώσει να καταλάβει τι θέλεις και πως να τυπωθούν.
Θα είμαι εδώ τριγύρω αν με χρειαστεί κανείς για περεταίρω πληροφορίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.