Καλωσήρθες powder! [δε πρέπει να σε έχω καλωσορίσει σε κάνα άλλο thread...

]
Το περιστατικό που ανέφερες με την πεθερούλα σου είναι πιστεύω κάτι που συμβαίνει σε πάρα πολλούς, αλλά υποχθόνια. Εσύ έτυχε και το ανακάλυψες, άλλες όμως ζουν μέσα σε μια πλάνη μπορεί και για όλη τους τη ζωή...Αν το καλοσκεφτείς, μπορεί να είναι και καλύτερα να μην ξέρεις και πολλά. Δε χρειάζεται π.χ. να σκιζόμαστε για το πώς ν'αρέσουμε στα πεθερικά μας, ούτε να ζητάμε και πολλά απ'αυτούς. Το ξέρεις το γνωμικό "μακρυά κι αγαπημένοι";; Ε, κάπως έτσι πιστεύω ότι πρέπει να είναι οι σχέσεις μας με τα πεθερικά αλλά και με τους δικούς μας γονείς. Γιατί είναι αναπόφευκτο, σα παιδιά τους που είμαστε, να θέλουν "το καλό μας" και να χώνονται συνεχώς σ'όλα τα πράγματα και καλά για να βοηθήσουν...
Εγώ δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κρατήσω την οικογένειά μου μακρυά από γονείς και πεθερικά, αλλά έχω καταφέρει τουλάχιστον με τα πεθερικά μου να είμαι άκρως διπλωματική....Ας λένε ό'τι θέλουν! Από τη μια μπαίνει, απ'την άλλη βγαίνει!

[μιλάω βέβαια για πράγματα "ενοχλητικά" που λένε. Τα χρήσιμα τα κρατάω!].
Δε σηκώνει να δημιουργείς έντονο κλίμα με τα πεθερικά, άποψή μου...Και δεν υπάρχει περίπτωση -επίσης άποψή μου- να γίνονται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κάποια στιγμή ενοχλητικοί. Θα γίνουν και θα παραγίνουν, οπότε καλύτερα να κρατάμε ουδέτερη στάση και να μη δίνουμε σημασία σε μικροπράγματα και μικροπαρεξηγήσεις...