Τι λέγατε??? Οτι είναι καλή???
Ναι ουυυ, αγγελούδι είναι η γυναίκα. Ακούστε τι πουστιά μου έκανε και πείτε μια λύση γιατί δεν ξέρω τι να κάνω:
Απ'οσο έχουμε καταλάβει απο πάρα πολλά (είμαστε σχεδόν βέβαιοι) πήρε τηλέφωνο τη μάνα μου, της κάρφωσε οτι είμαι Αγρίνιο (η μάνα μου νόμιζε οτι ήμουν Θεσσαλονίκη) ενώ μου ειχε πει οτι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Μετά με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου, δεν μου αποκάλυψε οτι ξέρει αλλά άρχισε να μου λέει οτι της έχω λείψει και οτι θέλει να ανέβει Θεσσαλονίκη να με δει, εντάξει την έπεισα οτι δεν μπορώ να διαβάσω αν είναι αυτή στο σπίτι. Μετά με ρώταγε αν είμαι ευτυχισμένη με τον Πάναγιώτη, αν αισθάνομαι τη ζωή μου γεμάτη και άλλα τέτοια. Μετά μου έλεγε οτι μου αξίζει να είμαι ευτυχισμένη επειδή είμαι τίμια και ειλικρινής κλπ. Το ύφος της δεν έδειχνε ειρωνεία ή νεύρα πάντως, ήταν αρκετά φιλικό. Αλλά όπως έγραψα, είχε λίγο περίεργη συμπεριφορά.
Εσείς τι προτείνετε να κάνω? Τώρα είμαστε σε internet cafe γιατί αισθανόμουν τόσο άσχημα που την εμπιστευτηκα και πρόδωσε τόσο άσχημα την εμπιστοσύνη μου που δεν άντεχα να είμαι εκει μέσα, τουλάχιστον μέχρι να ηρεμήσω. Σε αυτή δεν έχουμε πει τίποτα, μόνο κάτι μπηχτές πετάγαμε.
Παιδιά εκπέμπω S.O.S!!!