Τα πιο φτηνά σε όλους τους τομείς-Για εμάς τα μπατιράκια

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.583 μηνύματα.
;)

Άκουγα χθες, πόσοι τόνοι ρούχα πετιούνται. Μια νταλίκα ανά δευτερόλεπτο (δίχως να έχω επίσημη πηγή σε ντοκυμαντέρ το είδα, ίσως υπάρχει απόκλιση, αλλά σίγουρα πολλά). Και όλο αυτό το πανηγύρι με τα πολλά και αναγκαστικά κακής ποιότητας πράματα που έχουμε, εμένα με εκνευρίζει πολύ.
Μια ακομη αστοχη επένδυση για να εισπράξω λιγα δευτερόλεπτα ντομπαμινης ...Αυτο ειναι πλεον τα ρουχα και το οτιδήποτε υλικό αγαθό..

Η μεγαλυτερη παγιδα που κρυβεται πισω απο την υπερκαταναλωτικη κοινωνια που ζουμε ..

Και ειμαι ενα θυμα αυτής λογο επαγγελματος και οχι προσωπικης επιλογης ..

Οταν η φυση της δουλειάς σου ειναι συνδυασμένη με την εμφάνιση σου δεν μπορείς να επενδύεις μονο σε λιγα καλα πραγματα ...
Ειδάλλως καθε μηνα δεν θα σου φτανει ουτε ενα καλος μισθος μονο για ρουχα και αξεσουαρ ..

Η λυση ειναι το ξεκαθάρισμα καθε εποχη !
Υπαρχουν δεκαδες ανθρωποι εκει εξω που μπορεις να τα χαρισεις !
Δεν τα πετας ειδικα καποια που ειναι φορεμένα ελαχιστα και φυσικα εχουν και μια καλη ποιότητα .

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.623 μηνύματα.
Μια ακομη αστοχη επένδυση για να εισπράξω λιγα δευτερόλεπτα ντομπαμινης ...Αυτο ειναι πλεον τα ρουχα και το οτιδήποτε υλικό αγαθό..

Η μεγαλυτερη παγιδα που κρυβεται πισω απο την υπερκαταναλωτικη κοινωνια που ζουμε ..

Και ειμαι ενα θυμα αυτής λογο επαγγελματος και οχι προσωπικης επιλογης ..

Οταν η φυση της δουλειάς σου ειναι συνδυασμένη με την εμφάνιση σου δεν μπορείς να επενδύεις μονο σε λιγα καλα πραγματα ...
Ειδάλλως καθε μηνα δεν θα σου φτανει ουτε ενα καλος μισθος μονο για ρουχα και αξεσουαρ ..

Η λυση ειναι το ξεκαθάρισμα καθε εποχη !
Υπαρχουν δεκαδες ανθρωποι εκει εξω που μπορεις να τα χαρισεις !
Δεν τα πετας ειδικα καποια που ειναι φορεμένα ελαχιστα και φυσικα εχουν και μια καλη ποιότητα .
δηλαδή; Χρειάζεσαι πολλά και φτηνά; Πώς το εννοείς;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλά πλέον τα ρούχα όλα είναι πανάκριβα και μη ηθικές αγορές δυστυχώς.

για εμένα στο τέλος η πιο οικονομική λύση είναι να πάρεις 10 πχ κομμάτια καλά, ποιοτικά (αυτό κι αν είναι δύσκολο πλέον) για να τα έχεις πολύ καιρό. Μπορεί στην αρχή να δίνεις περισσότερα όμως θα αντέξουν στον χρόνο περισσότερο.

Εμένα γενικά δεν μαρεσει να έχω πολλά ρούχα γιατί χάνω τη μπάλα. Κάθε χρόνο κάνω ένα ξεκαθάρισμα και τα δίνω η σε συγγενείς ή τα πάω στους ειδικούς κάδους για ρούχα.
κάθε χρόνο; Κάθε χρόνο ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου; Εγώ έχω ρούχα δέκα ετών και πάνω. Και είναι και μια μέθοδος να ελέγχεις και το βάρος σου. Αν δε σου μπαίνει πια το παντελόνι, πρέπει να αδυνατίσεις.
Α, εννοείς, : νοικοκυρεύεις τη ντουλάπα και τα πολύ παλιά, ή όσα δεν τα φοράς, τα δίνεις.
Α ναι, αυτό το κάνω και γω

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.583 μηνύματα.
δηλαδή; Χρειάζεσαι πολλά και φτηνά; Πώς το εννοείς;
Αρκετά κομμάτια αλλά οχι φθηνά του στυλ πλαστικά και συνθετικά ακατάλληλα υφάσματα ..

Προσωπικά θα μου άρεσε αν κάθε εταιρεία είχε ένα συγκεκριμένο dress code, θα μας γλίτωνε, ειδικά εμάς τις γυναίκες, από πολύ χρόνο και έξοδα για ρούχα.

Piskantrila

Νεοφερμένο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα.
Μπράβο σου! Σημαίνει πως τα συντηρείς καλά και κυρίως πως δεν παχαίνεις! ;)

Άκουγα χθες, πόσοι τόνοι ρούχα πετιούνται. Μια νταλίκα ανά δευτερόλεπτο (δίχως να έχω επίσημη πηγή σε ντοκυμαντέρ το είδα, ίσως υπάρχει απόκλιση, αλλά σίγουρα πολλά). Και όλο αυτό το πανηγύρι με τα πολλά και αναγκαστικά κακής ποιότητας πράματα που έχουμε, εμένα με εκνευρίζει πολύ. Αν πάρεις κακής ποιότητας πράμα, θα το πετάξεις σύντομα και θα κάνεις ένα σκουπίδι. Μια φορά με έπιασε μπόρα. Πήρα από ένα κινέζικο εκεί δίπλα μια ομπρέλα, για να φτάσω σπίτι, αξίας 3 ευρώ. Μόλις έφτασα σπίτι και την έκλεισα, βγήκαν όλα τα συρματάκια απ τις ράγες. Πάει η ομπρέλα. Μέσα σε μισή ώρα, έκανα ένα σκουπίδι. Από τότε δεν ξαναψωνίζω απ αυτά τα κινέζικα του ενός ευρώ. Λίγα και καλά!
Ναι, τα ειχα παρει τον καιρο των παχιων αγελαδων που ερεε το χρημα και πηρα καλης ποιοτητας και ετσι μπορεσα και τα κρατησα για χρονια και τα κρατω ακομα.

Ειδα και γω ενα ντοκυμαντερ για τα ρουχα και εδειχνε οτι τα παλια των ανεπτυγμενων χωρων τα ριχναν τονους σε "χωματερες ρουχων" για την Αφρικη και γενικα τις τριτες χωρες. Πολυ σκουπιδι οπως λες...

Νομίζω οτι τα ρουχα δεν ανακυκλωνονται, ετσι;

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.623 μηνύματα.
Ναι, τα ειχα παρει τον καιρο των παχιων αγελαδων που ερεε το χρημα και πηρα καλης ποιοτητας και ετσι μπορεσα και τα κρατησα για χρονια και τα κρατω ακομα.

Ειδα και γω ενα ντοκυμαντερ για τα ρουχα και εδειχνε οτι τα παλια των ανεπτυγμενων χωρων τα ριχναν τονους σε "χωματερες ρουχων" για την Αφρικη και γενικα τις τριτες χωρες. Πολυ σκουπιδι οπως λες...

Νομίζω οτι τα ρουχα δεν ανακυκλωνονται, ετσι;
Νομίζω, μέχρι σ΄ένα σημείο, δηλαδή φτιάχνουν κάποιες τσάντες πάνινες για ψώνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια