Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάθε φορά μου μπαίνω σ'αυτό το thread νιώθω πως μένω σ'άλλη χώρα ρε παιδιά, δεν ξέρω κανένα τραγούδι απ'αυτά που βάζετε.Καλά, πού ακριβώς ακούγονται όλα αυτά; Σε καφετέριες κι έτσι;
![]()
Αυτά που έβαλα τα κάνουν τρελό ανέβασμα στο facebook. Βέβαια, και σε καφετέριες παίζουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

ειδικα εκει που λεει διπλα σ θα καθεται μια γατα και διπλα μ ενας σκυλος με γραβαταΡε παιδιά γιατί, το μια ζωγραφιά είναι πολύ ρομαντικό, εμένα μου αρέσει![]()

τι να πω γ*ματοι στοιχοι

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τόσο πολύ μου τη δίνει αυτό και οι διαφημίσεις του jumbo... ειδικά η τελευταία
https://www.youtube.com/watch?v=XCJ0f...eature=related
Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνω..είναι σκέτο σίχαμα.Και δεν είναι τόσο οτι η διαφήμιση (δυσφήμιση θα έλεγα) είναι χάλια,όσο οτι παίζει ΠΑΝΤΟΥ!Σε όλα τα ραδιοφώνα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι ετοιμότητα είμαι για να τν γλυτώνω..Απόδειξη οτι το παίζει παντου είναι οτι στις τυπικές ώρες διαφημίσεων στα radio,το πευχαίνω σε 3-4 ταυτόχρονα.Αυτο που μου προκαλεί αηδία όμως είναι η παντοδυναμια τους.Έχουν τα λεφτά για ένα κάρο διαφημίσεις,ολοι τους γνωρίζουν και μάλιστα,αν δεν κάνω λάθος,είναι στις 20 πιο ισχυρές εταιρίες του χρηματιστηρίου αθηνών!Σκέτο μονοπώλιο δηλαδή!
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=kiKupTn0A-w&feature=share
ποσο παιζει να τον σιχαινομαι αυτον τον τυπο? -.-
Επιτέλους

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

χαχαχαχα εγω γελασα παααααρα πλ με αυτα τα τραγουδια αλλα οντως ειναι..... :Sαυτα τα απαισια ενος so tiri που δεν τον ηξερε ουτε η μανα του και ξαφνικα εγινε φιρμα -.-
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Α-Θ-Λ-Ι-Ο.

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτα τα απαισια ενος so tiri που δεν τον ηξερε ουτε η μανα του και ξαφνικα εγινε φιρμα -.-
μα γιατι;

εχουν πλακα!

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

το ακουω ολη μερα και με εκφραζει σε τετοιο βαθμο μου φοβαμαι

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτα τα απαισια ενος so tiri που δεν τον ηξερε ουτε η μανα του και ξαφνικα εγινε φιρμα -.-
αυτα ειναι χιουμοριστικα τραγουδια...τα ακους και σπας πλακα δεν τα ακους για να πεις οτι τωρα ακουω μουσικη....

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Ναι οκ δεν λεω οτι ειναι κανονικα τραγουδια αλλα εχω ακουσει πολυ πιο χιουμοριστικα απο τα απαντα της φεταςαυτα ειναι χιουμοριστικα τραγουδια...τα ακους και σπας πλακα δεν τα ακους για να πεις οτι τωρα ακουω μουσικη....![]()
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Κάθε φορά μου μπαίνω σ'αυτό το thread νιώθω πως μένω σ'άλλη χώρα ρε παιδιά, δεν ξέρω κανένα τραγούδι απ'αυτά που βάζετε.Καλά, πού ακριβώς ακούγονται όλα αυτά; Σε καφετέριες κι έτσι;
![]()
Είσαι της πχίοτητας και εσύ; Άκου Ρυθμό και θα τα μάθεις ΟΛΑ... τόσο που ξαφνικά θα σου έρθει μια ανεξήγητη επιθυμία να χάσεις την ακοή σου!

Κατά τα άλλα, οτι τραγούδι βγαίνει από τα χείλη του Αντιπαθέστατου aka Μιχάλη Χατζηγιάννη με εκνευρίζει ταμάλα!
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Που αναρωτιεσαι εκεινη την στιγμη...<<Μα καλα-ή με αντιστραμενες τις συλλαβες αν θελετε

Το τραγουδι που μου την δινει απιστευτα τον τελευταιο καιρο ειναι αυτο...==>
Το εχουν βαλει ολες οι φιλες μου ηχο κλησης οποτε παιζει συνεχεια...

Ζωγραφισε μου τα αστερια...Ακους εκει ?
Οχι ρε καριολη,δεν στα ζωγραφιζω..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Φοβαμαι πως εχω γινει γραφικη...
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

ελεος..... -.-
love_angel
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

talismans
Νεοφερμένο μέλος

Το τραγούδι τα τελευταία χρόνια έχει χάσει σε ποιότητα και έτσιείναι δύσκολο να βρεις πραγματικά καλά τραγούδια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.