Devina
Τιμώμενο Μέλος

Πρέπει να το δω αυτό!!!!!!![]()

Να τος.
Αν του μοιάζει, υπάρχει πρόβλημα να ξέρεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

το μωρο ειναι χειροτερο!!!Εγώ θα είχα χάσει την υπομονή μου από το πρώτο δευτερόλεπτο ειδικά αυτό με τη μουσική μου κάνει τα νεύρα θρύψαλα φαντάσου να έχω πιει και καφέ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

AAAAAAAA!!!!!!!
πωωωωω.... καλα ε?, παλι τα ιδια σημερα...!!!
χμου χμου χμου![]()
![]()
εγω παντως ΧΑΝΩ την υπομονη μου.
![]()
Δεν πειραζει...τα αγορια πρεπει να εξασκιθουν οπωσδηποτε στην υπομονη,ωστε να μην παραφερονται αργοτερα

Αν απο τα 13 σου θες να εξαφανισεις απο τον πλανητη οτι θορυβωδες υπαρχει,τοτε τι θα κανεις στα 17 σου οταν θα εχεις σοβαρο διαβασμα και θα σου φαινεται σπαστικο μεχρι και το τιτιβισμα των πουλιων?Ακομη,τι θα κανεις αν καποτε αποκτησεις οικογενεια και εχεις ενα μωρο στο σπιτι να σε ξυπναει μεσα στα χαραματα..και αργοτερα -πολυ αργοτερα και πολυ χειροτερα... τι θα κανεις αν το παιδι σου ακουει στην δια πασων screamo,metal κτλ????
(εγω δεν θα ειχα προβλημα,αλλα fuck!!Δεν ακουνε ολοι την ιδια μουσικη

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

τα ποια?? εισαι σιγουρη??? ξαναριξε μια ματια!!Δεν πειραζει...τα αγορια πρεπει να εξασκιθουν οπωσδηποτε στην υπομονη,ωστε να μην παραφερονται αργοτερα
φυσικα!! αλλα εγω ποτε μου δεν εβαλα τοσο δυνατα μου μουσικα που να με ακουει ολη η γειτουνια!!(εγω δεν θα ειχα προβλημα,αλλα fuck!!Δεν ακουνε ολοι την ιδια μουσικη)
θα ροκαρω και γω!!!τι θα κανεις αν το παιδι σου ακουει στην δια πασων screamo,metal κτλ????
κοιτα να δεις. πρωτα απο ολα δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνω διαπλατα τα πορτοπαραθυρα! και ενταξει αμα ειναι και δικο σου θα το υπομεινεις τι να γινει...Ακομη,τι θα κανεις αν καποτε αποκτησεις οικογενεια και εχεις ενα μωρο στο σπιτι να σε ξυπναει μεσα στα χαραματα.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπερδεψα φυλο,τα σπαω χαχατα ποια?? εισαι σιγουρη??? ξαναριξε μια ματια!!
φυσικα!! αλλα εγω ποτε μου δεν εβαλα τοσο δυνατα μου μουσικα που να με ακουει ολη η γειτουνια!!
θα ροκαρω και γω!!!
κοιτα να δεις. πρωτα απο ολα δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνω διαπλατα τα πορτοπαραθυρα! και ενταξει αμα ειναι και δικο σου θα το υπομεινεις τι να γινει...

Ενιγουει,αυτο που εχει σημασια ειναι να εχεις υπομονη γενικοτερα και να μην τσατιζεσαι με τετοιες καταστασεις..θα ακολουθησουν και χειροτερα.Μην ξεχνας οτι ακομη 13 εισαι...
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Αν απο τα 13 σου θες να εξαφανισεις απο τον πλανητη οτι θορυβωδες υπαρχει,τοτε τι θα κανεις στα 17 σου οταν θα εχεις σοβαρο διαβασμα και θα σου φαινεται σπαστικο μεχρι και το τιτιβισμα των πουλιων?Ακομη,τι θα κανεις αν καποτε αποκτησεις οικογενεια και εχεις ενα μωρο στο σπιτι να σε ξυπναει μεσα στα χαραματα..και αργοτερα -πολυ αργοτερα και πολυ χειροτερα... τι θα κανεις αν το παιδι σου ακουει στην δια πασων screamo,metal κτλ????Μην περιγράφεις έτσι το μέλλον (ειδικά με μωρά και τέτοια!!) με τρομάζεις![]()
Αν οι γείτονες είναι σπαστικοί και το παιδί ακούει μέταλ πρέπει να το ενθαρρύνουμε να άκούει το είδος και να ανοίγουμε και τα πορτοπαράθυρα!!
![]()
χαχα
![]()
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

χαχα τελοσπαντων!... απλα το συγκεκριμενο μου τρυπησε τα αυτια... ewww!μπερδεψα φυλο,τα σπαω χαχα
Ενιγουει,αυτο που εχει σημασια ειναι να εχεις υπομονη γενικοτερα και να μην τσατιζεσαι με τετοιες καταστασεις..θα ακολουθησουν και χειροτερα.Μην ξεχνας οτι ακομη 13 εισαι...
οσο για την μουσικη υπαρχουν και ακουστικα!! εε και αλλο να βαζουν μεταλ αλλο τα κατι μοιρολογια... αν ειναι δυνατον...
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Γιατί τα καψουροτράγουδα??? Χριστέ μουχαχα τελοσπαντων!... απλα το συγκεκριμενο μου τρυπησε τα αυτια... ewww!
οσο για την μουσικη υπαρχουν και ακουστικα!! εε και αλλο να βαζουν μεταλ αλλο τα κατι μοιρολογια... αν ειναι δυνατον...

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....................ντροπη σου να κρυφακους ...δεν ειναι comme il fautΝέκρα η περιοχή μου. Γίνεται λίγο τζέρτζελο όταν τσακώνεται κάνα αντρόγυνο και φεύγουν κατσαρόλια και τηγάνια στον αέρα. Εκεί που κάνω πάρτι, είναι όταν ακούσω κάνα σεξάκι στον αέρα και πάω κοντά να ακούσω ή να μάθω νέα πράγματα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.