Purple
Νεοφερμένο μέλος

τι σπουδαζεις τωρα και τι σκεφτεσαι να σπουδασεις;In: Eρχεται καλοκαίρι
Out: Η εξεταστική
Εχω να παω σε βαφτισια την Κυριακη
Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αλλάξω σπουδές, συλλογισμός αρκετά κουραστικός και ψυχοφθόρος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kleisthenis
Νεοφερμένο μέλος

τι σπουδαζεις τωρα και τι σκεφτεσαι να σπουδασεις;
Σπουδάζω Ιστορια και Αρχαιολογία και σκεφτομαι να μεταπηδησω στις Διεθνείς και Ευρωπαικές Σπουδές ενω σε καποια ακρη του μυαλού μου βρίσκεται η Ψυχολογια. Οι λόγοι είναι η επαγγελματική αποκατάσταση καθώς και το τι ταιριάζει στην προσωπικότητα μου το οποίο είναι δυσκολη και περιπλοκη διαδικασία. Λόγω αυτού μπήκα και στο steki. Πάντως σκεφτομαι θετικά και πιστευω πως οταν τελειώσει θα μου μοιάζει ως ακρως δημιουργική φαση. Ήδη απο το research που κάνω εχω δώσει συμβουλές σε αρκετους φιλους μου και αγνωστους στο φορουμ για τις σπουδές τους κατι που πάντα με χαροποιέι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Out: αύριο βγαίνουν οι βαθμοί των πανελλαδικών
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

In: αύριο βγαίνουν οι βαθμοί των πανελλαδικών

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

μια απ'τα ίδια![]()
Καλά αποτελέσματα.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

μια απ'τα ίδια![]()
Καλά αποτελέσματα κορίτσια

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

In: Θάλασσα, καφές, βιβλίο!
Out: η ζέστη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Out: Η ζέστη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

out: η αδεια πολη

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Out: Κάφροι που ρυπαίνουν την παραλία παρατώντας τα σκουπίδια τους, κακομαθημένα παιδάκια που τσιρίζουν διαρκώς,
μα πάνω απ'όλα, φωτορύπανση με εγκατεστημένους δυνατούς προβολείς εκεί που δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν και οδηγοί με αναμένα τα φώτα μονίμως στη μεγάλη σκάλα μέσα σε κατοικημένη περιοχή και με επιπλέον αναμένα τα φώτα ομίχλης(!).
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Out : τίποτα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

οut: ενδοσκόπηση
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Out: Η Κυριακή.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

out: το χρήμα
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Out: Η βιασύνη.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

Out: θελω λίγο χρόνο με τον άντρα μου αλλά δεν έχουμε βοήθεια σε αυτή τη φάση που ΕΓΩ ειμαι σε άδεια.
In: περνάμε τέλεια με τα παιδιά, σήμερα φτιάξαμε τσουρέκια και κουλουράκια, αυριο θα πάμε αττικό παρκο
Out: οι τσιριδες τους
In: εχω άδεια
Out: δε μπορω να φυγω ταξίδι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.