Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟUT -> το αγχος που μου προκαλει αυτο το κεφαλαιο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα εκλεράκια
Ο Ryan Gosling
Ο ύπνοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Η μουσική
OUT
Οι ''φίλοι''
Οι γιατροί
Η ειρωνεία από δήθεν ''ανώτερους''+
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

γυμναστικη υπνος φοιτητικη ζωη OUT:αγχος
ψεματα
ειρωνια
υποκρισια
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλοι
OUT: Διαβασμα (πανελληνιες ,2η φορα)
αδειες τσεπες
αγχος
ρουτινα
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ότι έρχεται ο Οκτώβρης.

Το i-pod μου. [μεγάλη λατρεία,είναι πάντα εκεί για τις δύσκολες/βαρετές ώρες]
To cheesecake.
Οι άνθρωποι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Οut:
To διάβασμα.
Το πρωινό ξύπνημα.
Τα πράγματα που σε "χαλάνε",ενώ τελικά δεν έχουν καμία σημασία.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένας καλός ύπνος
Φοιτητικό ξύσιμο
Οut: Το χάσιμο του λεωφορείου τελευταία στιγμή
Τα προγράμματα
Οι εκθετικά αυξανόμενες υποχρεώσεις
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Ο καιρός.
Οι όμορφες κουβέντες όταν δεν το περιμένεις.

Η βόλτα στη παραλία, με ζακετούλες και μπύρα και οι συζητήσεις φιλοσοφικού, και καλά, περιεχομένου.

Η ανυπομονησία αν τελικά θα καταφέρουμε να κάνουμε όσα λέμε.
Out.
Το άγχος.
Η μοναξιά.
Η ανασφάλεια.
Που όταν θέλεις να κάνεις 5 πραγματάκια, όλη η Ελλάδα απεργεί.

enrose
Δραστήριο μέλος

out: αρνητικές σκέψεις
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

out: Έχουμε γίνει μουσκίδι...τόση βροχή....μα τόση βροχή...

Noisette
Περιβόητο μέλος

In: Οι αναμνήσεις που μας κρατάνε ζωντανούς.
Guest 986132
Επισκέπτης

-Η μουσική -καλά που υπάρχει κι αυτή
Out:
-Το άσχημο mood και οι σκέψεις που το συνοδεύουν
-Ο καιρός
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

O Craven.
H μουσική μου.
Όταν μιλάω μαζί του.
Το ότι περνάει ο χρόνος πολύ γρήγορα.
Ο καιρός.
Οut:
Όλα τα υπόλοιπα.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

1.Το πιάνο μου.
2.Η τετραήμερη εκδρομή που θα πάω σε λίγες μέρες.
3.Τα βιβλία μου.
Out:
1.Ο καιρός.
2.Οι τσακωμοί με φίλους και οικογένεια.
3.Και πολλά άλλα.

τα γελοια σεναρεια/διαλογοι και ηθοπιοι της ζωης της αλλης/κλεμενων ονειρων και ολα αυτα τα συναφη
in
οτι εχουν ωραια τραγουδια! (σε ακυρα σημεια μεν αλλα ας ειμαι αντικειμενικη!)
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Η διαθεση μου που αλλαζει
out: Η εξεταστικη που πλησιαζει
Η μιζερια των ανθρωπων
Noisette
Περιβόητο μέλος

Να ξυπνάς με την καλύτερη των διαθέσεων, να κάνεις τις δουλειές σου με χαρά και ευχαρίστηση.
OUT
Μια κουβέντα να σου χαλάει όλη την καλή διάθεση.
Η αχαριστία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Να γνωρίζεις κάποιον και να νιώθεις σαν να τον ήξερες από πάντα.
OUT
Να καταλήγεις δύο συνεχόμενα βράδια να έχεις κοιμηθεί σύνολο έξι ώρες γιατί τελικά δεν τον ξέρεις όντως από πάντα και έχετε πολλά να πείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

-να βρίσκεις(=κλέβεις από το γείτονα) ίντερνετ αφού ο ΟΤΕ εδώ και 4 μήνες κάνει απεργία
-να ξυπνάς μόνος σου το πρωί γιατί χόρτασες ύπνο
OUT:
-να πρέπει να το ανανεώνεις κάθε 2 λεπτά γιατί χάνεται η σύνδεση και να έχεις και πρότζεκτ να κάνεις
-να νυστάζεις όλη τη μέρα γιατί τελικά δε χόρτασες ύπνο
υγ. life sucks

-H μουσική
-Το καινούριο ρούχο που αγόρασα
-Η βόλτα με της φίλες μου
OUT
-To πρωινό ξύπνημα
-Η κακή διάθεση
-Το διάβασμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.