Δικαίωμά μας κι εμάς να θεωρούμε την αναισθησία ακαλαίσθητη, ναι;

Αυτό κι αν δεν είναι θέαμα.
Που ανιχνευσες αναισθησια εσυ τωρα ;

. Εκτος αν την αληθεια και την ειλικρινεια την βαφτισες ετσι.
Εμένα όλα αυτά μου θυμίζουν μια παροιμία που λέει:
της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες
Κοινώς αν ο άντρας είναι άντρας και γουστάρει τη γυναίκα, και με ράσο να του εμφανιστεί και με κελεμπία και με βράκα, τη δουλειά του θα την κάνει.
Δλδ αν η γυναικα ειναι ξενερωτη και ασχημη...και "ριξει" τον ανδρα...φταιει ο ανδρας που δεν ειναι αρκετά ανδρας ; Ποσες φορες ειπα "ανδρας" σε αυτη την προταση ;
Ανδρας.
Η Λια εγραψε σχεδον ακριβως αυτα που θα εγραφα, (και τρομακτικά, σχεδον με τον ιδιο τροπο, τοσο που νομιζα οτι καποιος μου εβαλε το αβαταρ της).
Δεν εχετε καταλαβει να πραγμα. Θυληκοτητα. We like that. Μερος αυτης ειναι και το εσωρουχο,οπως ειναι και το ντυσιμο, το πως μιλατε,το βλεμμα,το στυλ,το περπατημα, πολλά. Οταν λοιπον υστερει κατι απ'αυτα, χανετε ποντους. Καποιοι τους μετρανε τους ποντους υποσυνειδητα. Οχι ολοι με τα ιδια κριτηρια παντα βεβαια.
Ετσι λοιπον, αν η γυναικα, φοραει εσωρουχα ξενερωτα (βρακα για καποιους, hello kitty για αλλους κ.ο.κ), εξαρχης θα μας απωθησει σε αυτον τον τομεα.
ΑΡΑ, εαν φτασουν 2 ατομα να ειναι μαζι και στο κρεβατι ή και συνεχισουν μαζι, σημαινει οτι ειτε συνολικα τον εχετε κερδισει (αρα τα ξενερωτα εσωρουχα σας, δεν τον απωθουν αρκετα, γιατι άλλα πραγματα πανω σας τον ελκυουν πιο πολυ), ειτε δε τα θεωρει ξενερωτα.
Απλά μαθηματικα και χημεια.