vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Θεέ μου ισχύειαντικαταστήστε τα types με random ζώδια και απολαύστε υπεύθυνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Πώς θα μπει κάποιος στο μαγαζί όταν στη βιτρίνα βλέπει μόνο άσχημα;Βγάζουμε τα άσχημα στην βιτρίνα έτσι ώστε όσες μπουν στο μαγαζί να εκπλαγούν μόνο θετικά.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Όλοι είναι μια ξεχωριστή snowflakeThere goes my chance to be a snowflake.

Guest 209912
Επισκέπτης

Πώς θα μπει κάποιος στο μαγαζί όταν στη βιτρίνα βλέπει μόνο άσχημα;
Όποια μπει. Εμένα με χαλάει η πολλή πολυκοσμία έτσι κι αλλιώς.
Guest 875331
Επισκέπτης

αντικαταστήστε τα types με random ζώδια και απολαύστε υπεύθυνα

Τα τυπικα:
66% INTJ
8% INTP
7% ENTJ
5% ENTP
5% INFJ
Guest 209912
Επισκέπτης

Ερις
Περιβόητο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω ένα προφίλ φεισμπουκ με 7 νομίζω φίλους και έως καμιά δημοσίευση, μπήκα να το κάνω για πλάκα, turns out ότι είμαι 26χρονος συντηρητικός άθεος.

Ερις
Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι 29, ανδρόγυνο (με 56% πιθανότητα να είμαι γυναίκα -δε θέλω σχόλια εδώ), liberal με 64%, 58% άθρησκη.
Αυτά τα δέχομαι.
Για τα υπόλοιπα δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Guest 209912
Επισκέπτης

Έχω ένα προφίλ φεισμπουκ με 7 νομίζω φίλους και έως καμιά δημοσίευση, μπήκα να το κάνω για πλάκα, turns out ότι είμαι 26χρονος συντηρητικός άθεος.![]()
Με 7 φίλους και γυναικείο avatar είσαι σίγουρα botaki.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Α και όποιος θέλει μπορεί να ρωτάει για τύπους από χαρακτήρες σειρών-ταινιών κλπ. Δεν τους ξέρω όλους αλλά θα κάνω μια προσπάθεια

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά όποιος θέλει μπορεί να με ρωτάει όσον αφορά αυτά τα θέματα... και για τις γνωστικές λειτουργίες..
Α και όποιος θέλει μπορεί να ρωτάει για τύπους από χαρακτήρες σειρών-ταινιών κλπ. Δεν τους ξέρω όλους αλλά θα κάνω μια προσπάθεια![]()
Ε παινεψε κι εσύ λίγο παραπάνω το σπίτι σου ρε παιδί μου, πες μας κι άλλα για το πόσο γαματοι είμαστε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι και αδέρφιαΑφού το θες κάνε μια ανάλυση για ISTP και ISTJ που βγαίνω εκεί ανάμεσα συνήθως. Είναι συγγενικά να φανταστώ αλλά τι διαφορές έχουν;

Οι Judgers (xxxJ) είναι άνθρωποι που θέλουν να παίρνουν αποφάσεις. Θέλουν να ελέγχουν και να τα κανονίζουν όλα. Και προσπαθούν να αποφασίζουν όσο πιο συχνά γίνεται. Επίσης, θέλουν κανόνες, βλέπουν τη χρησιμότητα στους νόμους (ISTJ) και για να λειτουργήσουν, χρειάζονται περιορισμούς. Π.χ. θεωρούν πως οι προθεσμίες, τα όρια, ο (συγκεκριμένος) προσανατολισμός και οι οδηγίες, είναι τα πιο σημαντικά. Είναι structured.
Οι Percievers (xxxP) είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να παίρνουν αποφάσεις. Δεν θέλουν να ελέγχουν και να διοικούν. Ούτε θέλουν να κανονίζουν τα πράγματα. Προτιμούν να έχουν ανοιχτές επιλογές. Θεωρούν πως οι πολλοί κανόνες, προκαλούν μόνο κακό (ISTP) και για να λειτουργήσουν, δεν πρέπει να έχουν καθόλου περιορισμούς. Πιστεύουν ότι τα όρια, οι οδηγίες, οι προθεσμίες κλπ, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, γιατί οι άνθρωποι δεν εκφράζονται όπως θέλουν. Δεν είναι structured.
ISTJ
Δεν έχουν ιδέα από ρομαντισμό και συναισθήματα. Δεν το λέω για πλάκα. Απλώς δεν τα πάνε καλά με τη διαχείριση συναισθημάτων. Επίσης, είναι εξαιρετικοί στην οργάνωση, τη διοίκηση, αν και γενικά δεν τους βλέπουμε σε διοικητικές θέσεις επειδή είναι εσωστρεφείς = συγκρατούνται, και είναι αγχώδεις και κλειστοί. Έχουν απίστευτη μνήμη και θυμούνται μικροσκοπικές λεπτομέρειες. Είναι έμπιστοι, σίγουροι, ανεξάρτητοι και γενικά θέλουν κανόνες, οδηγίες, συλλογή πληροφοριών για να εργαστούν κλπ. Έχω κάνει και περισσότερη ανάλυση μου φαίνεται πιο πίσω. Να προσθέσω ότι ο χαρακτήρας τους, ταιριάζει με αυτών που βρίσκονται σε θέσεις γραφείων, γραμματειακή υποστήριξη, λογιστές , δημόσιοι υπάλληλοι ή υγειονομικό, επιθεωρητές, επόπτες, κριτικοί κλπ.
ISTP
Ο ISTP μοιράζεται κάποια κοινά με τον ISTJ. Είναι και οι δύο πολύ λογικοί, σκληροί, δυσκολεύονται να δείξουν συναισθήματα ή να νιώσουν κατανόηση. Ωστόσο, οι ISTP είναι πολύ πιο χαλαροί και ήρεμοι. Είναι εσωστρεφείς, αλλά καθόλου αγχώδεις. Δεν αναλύουν πολύ όπως οι ISTJ. Επίσης, δεν τους νοιάζει το χρονικό όριο. Μπορεί να πρέπει να παραδώσουν κάτι μέχρι την άλλη βδομάδα, και να το δώσουν μετά από 10 μέρες. Ακόμα, χρειάζονται ελευθερία, ανεξάρτητο επάγγελμα, θέλουν κίνηση και δράση. Οι ISTJ θέλουν σταθερότητα και βάση. Οι ISTP δεν θέλουν κανόνες, γιατί παρότι είναι λογικοί (xxTx με υψηλό Ti) χρησιμοποιούν τη δεύτερη λειτουργία τους, Se, η οποία είναι η λειτουργία του παρόντος. Θέλει να ζει το τώρα στο έπακρο. Οι ISTJ, δε χρησιμοποιούν Se, αλλά Si. To Si είναι μια παρελθοντική λειτουργία. Έχει να κάνει με τις αναμνήσεις, την αποθήκευση πληροφοριών, αριθμών, ονομάτων, δοκιμασμένη μέθοδος κλπ. Οι ISTP (Se), είναι έτοιμοι για όλα. Οι ISTJ (Si), είναι αγχώδης και κάτι διαφορετικό τους τρομάζει. Οι ITSP συχνά βρίσκονται σε επαγγέλματα όπως αστυνόμοι, πυροσβέστες, άμεση ανάγκη, τραυματιοφορείς, τεχνίτες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, σιδεράδες κλπ.
Ελπίζω να βοήθησα...

Guest 209912
Επισκέπτης

Ερις
Περιβόητο μέλος

Αυτό που το είδες;Οι INFJ είναι στο 1%.
Φαντάζομαι επίσης ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το τι βγήκαμε αλλά και το ποσοστό για το κάθε ένα (?)
Guest 209912
Επισκέπτης

Ερις
Περιβόητο μέλος

Μάλιστα. Πολύ ωραία. Και ναι, πρέπει να γίνεις ψυχολόγος και είναι πραγματικά απίστευτο το ότι είσαι μόνο 15-16 χρ. Φαίνεται ότι έχεις πάθος γι'αυτό το πράγμα κι αυτό μόνο μπροστά θα σε πάει. Μπράβο.
Τέλος, τα ποσοστά νομίζω παίζουν ρόλο γιατί πχ εγώ λέει ότι είμαι Introvert(38%) iNtuitive(28%) Feeling(9%) Judging(34%), και αυτό το 9% εμένα μου εξηγεί γιατί σε άλλα πράγματα φέρομαι έτσι και σε άλλα αλλιώς.
Εγώ επειδή δε ξέρω, όμως, παρακαλώ τον ψυχολόγο της συζήτησης να τα πει καλύτερα. Μετράει το ποσοστό; Κι αν ναι τι λέει για εμένα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- AggelikiGr
- synthnightingale
- p************.gr
- elenakara85
- ghоul
- katia1
- jj!
- Πύρος
- fretoe
- rafaela11
- johnsala
- Ariana2018
- fourkaki
- Δροσουλίτης
- medousa
- charmander
- camil
- Scandal
- Στεφανος56
- Wonderkid
- Pessimist
- Psychologist
- Εχέμυθη
- Joji
- Citylights
- giannhs2001
- Meow
- SlimShady
- Memetchi
- Εριφύλη
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Μεγάρα
- NatashaLP
- CiNeFiL
- Athens2002
- Theodora03
- louminis
- VasoGrimes
- Ria99
- Paragontas7000
- American Economist
- Unseen skygge
- tslef8
- harry akritas
- grtt
- Έμμα
- travelingirl
- aggelosst9
- ΘανάσοςG4
- το κοριτσι του μαη
- Mhtrogoal
- orchidea
- tsiobieman
- Nikos 7
- edouardos
- taketrance
- panamixagr97
- Ace of Spades
- Christinehvk
- Νηματολάγνος
- Viedo
- Ermina's
- Libertus
- Liza19
- Alexandros36k
- Αλκης Κ.
- Αγάπη_Πλατωνική
- mrbench
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.