Αντώνης+
Νεοφερμένο μέλος

Θα μπορούσε να μην ήταν? Ποιός πιστεύει στα αλήθεια ότι αυτοί που τα επινόησαν δεν έκαναν πρώτοι το test

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

INFP
The Idealist
Introvert(56%) iNtuitive(9%) Feeling(3%) Perceiving(25%)
Guest 749981
Επισκέπτης

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Τα τεστ δυστυχώς παραμένουν πολύ γενικευμένα αλλά τι να κάνουμε

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Extravert(44%)iNtuitive(3%)Feeling(50%)Judging(44%)
Guest 210267
Επισκέπτης

legit.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

(+)
Knowledgeable, quick thinkers, original, excellent brainstormers, charismatic, energetic.
(-)
Very argumentative, insensitive, intolerant, can find it difficult to focus, dislike practical matters.
Σε γενικές γραμμές έχει πέσει μέσα.
Guest 209912
Επισκέπτης

Very argumentative, insensitive, intolerant, can find it difficult to focus, dislike practical matters.
Και σπούδασες Χημικό?
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Και σπούδασες Χημικό?
Για το practical το λες; νομίζω το εννοεί με την έννοια των πεζών αντικειμένων, των "αγγαρειων", όχι θετικές επιστήμες.
Guest 209912
Επισκέπτης

Για το practical το λες; νομίζω το εννοεί με την έννοια των πεζών αντικειμένων, των "αγγαρειων", όχι θετικές επιστήμες.
Καθαρή δικηγορίνα, bussiness woman, απατεώνισσα είσαι με αυτά τα traits. Αδικήθηκες.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Καθαρή δικηγορίνα, bussiness woman, απατεώνισσα είσαι με αυτά τα traits. Αδικήθηκες.
Με επιχειρήσεις θ' ασχοληθώ απλά χρειάζομαι τη χημεία τροφίμων παράλληλα, οπότε περίμενε, εκκολάπτομαι ακόμη...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά δε μοιάζει καν για δικηγορίνα, αλλά για οικονομολόγα. Κι αν παρει χαμπάρι τι εννοώ, τότε είναι που δεν πρόκειται να μου μιλήσει ποτέ ξανά.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Βασικά δε μοιάζει καν για δικηγορίνα, αλλά για οικονομολόγα. Κι αν παρει χαμπάρι τι εννοώ, τότε είναι που δεν πρόκειται να μου μιλήσει ποτέ ξανά.![]()
Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς και θα σου πω. Ελεύθερα.
Guest 209912
Επισκέπτης

Βασικά δε μοιάζει καν για δικηγορίνα, αλλά για οικονομολόγα. Κι αν παρει χαμπάρι τι εννοώ, τότε είναι που δεν πρόκειται να μου μιλήσει ποτέ ξανά.![]()
Ούτε εγώ κατάλαβα Βαλδέριε.
Εγώ παλιά είχα βγει INTJ και πέντε χρόνια τώρα γράφω κώδικα στο Intellij. Τυχαίο? Δε νομίζω.
Με επιχειρήσεις θ' ασχοληθώ απλά χρειάζομαι τη χημεία τροφίμων παράλληλα, οπότε περίμενε, εκκολάπτομαι ακόμη...
Θα γίνεις πεταλούδα ή αράχνη?
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ παλιά είχα βγει INTJ και πέντε χρόνια τώρα γράφω κώδικα στο Intellij. Τυχαίο? Δε νομίζω.
https://easydamus.com/alignmenttest.html
D&D alignment έχεις τρέξει ποτέ ρε;
Αυτά είναι γαμάτα τεστ προσωπικότητας. Δείχνουν αν είσαι Lawful Good, Neutral Good, Chaotic Good, True Neutral, Lawful Evil, Chaotic Evil κλπ.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αμάν. Λες να είναι προφητικά; ENTP - ENTrePreneur

Χμμ.. Πεταλούδα μάλλον. Την αράχνη την έχω ταυτίσει με τη γυναίκα - αράχνη που λέμε και δεν είμαι καθόλου καλή manipulator.
Guest 209912
Επισκέπτης

https://easydamus.com/alignmenttest.html
D&D alignment έχεις τρέξει ποτέ ρε;
Αυτά είναι γαμάτα τεστ προσωπικότητας. Δείχνουν αν είσαι Lawful Good, Neutral Good, Chaotic Good, True Neutral, Lawful Evil, Chaotic Evil κλπ.
Χαχα τι μου θύμησες τώρα. Chaotic Neutral βγήκα.
Αμάν. Λες να είναι προφητικά; ENTP - ENTrePreneur
Χμμ.. Πεταλούδα μάλλον. Την αράχνη την έχω ταυτίσει με τη γυναίκα - αράχνη που λέμε και δεν είμαι καθόλου καλή manipulator.
Said every manipulator ever.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Said every manipulator ever.
"Εγώ δεν είμαι σαν όλες τις άλλες"

Επίσης βγήκα true neutral. Ορίστε, μια χαρά πεταλούδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- AggelikiGr
- synthnightingale
- p************.gr
- elenakara85
- ghоul
- katia1
- jj!
- Πύρος
- fretoe
- rafaela11
- johnsala
- Ariana2018
- fourkaki
- Δροσουλίτης
- medousa
- charmander
- camil
- Scandal
- Στεφανος56
- Wonderkid
- Pessimist
- Psychologist
- Εχέμυθη
- Joji
- Citylights
- giannhs2001
- Meow
- SlimShady
- Memetchi
- Εριφύλη
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Μεγάρα
- NatashaLP
- CiNeFiL
- Athens2002
- Theodora03
- louminis
- VasoGrimes
- Ria99
- Paragontas7000
- American Economist
- Unseen skygge
- tslef8
- harry akritas
- grtt
- Έμμα
- travelingirl
- aggelosst9
- ΘανάσοςG4
- το κοριτσι του μαη
- Mhtrogoal
- orchidea
- tsiobieman
- Nikos 7
- edouardos
- taketrance
- panamixagr97
- Ace of Spades
- Christinehvk
- Νηματολάγνος
- Viedo
- Ermina's
- Libertus
- Liza19
- Alexandros36k
- Αλκης Κ.
- Αγάπη_Πλατωνική
- mrbench
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.