Kakerlak
Περιβόητο μέλος

αλλα κανονηκα δεν ειναι παρανομο αφου τρως προστυμο αν οδηγεις κ μιλας στο τηλεφωνο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επιτρέπετε μόνο αν επρόκειτο για ασύρματο bluetooth handsfree ή car kitπολυ καλο...
αλλα κανονηκα δεν ειναι παρανομο αφου τρως προστυμο αν οδηγεις κ μιλας στο τηλεφωνο....
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το handsfree εδώ τουλάχιστον απαγορεύεται, απ' όσο ξέρω. Θεωρούν ότι τα καλώδια εμποδίζουν την οδήγηση.Επιτρέπετε μόνο αν επρόκειτο για ασύρματο bluetooth, handsfree ή car kit

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Α...... άρα επίτηδες δεν έβαλες το κόμμα που νόμιζα ότι ξέφυγε. (Μα μίλησα για bluetooth handsfree όχι για σκέτο handsfree

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Αλλα ετοιμασαν και συστυμα (παλι οι Γερμανοι) οπου το αυτοκινητο αναλαμαβανει να διατηρει σταθερη αποσταση απο το προπορευομενο και απο το επομενο οχημα. Μονο το τιμονι μενει να κανουν αυτοματο και θα πλησιαζουμε τα εντελως αυτοματα αυτοκινητα οπως στο I,Robot.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από in.gr:Η Nokia προσφέρεται να αντικαταστήσει 46.000.000 μπαταρίες κινητών τηλεφώνων μετά από αναφορές για υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας. Τα προβλήματα παρατηρήθηκαν μόνο στις μπαταρίες BL-5C που κατασκευάστηκαν από τη Matsushita τη χρονική περίοδο ανάμεσα στον Δεκέμβριο του 2005 και τον Νοέμβριο του 2006.
Η Nokia έχει αναγνωρίσει ότι σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οι συγκεριμένες μπαταρίες Nokia BL- 5C θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να σημειώσουν υπερθέρμανση προκαλούμενη από ένα βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης.
Το ζήτημα δεν επηρεάζει οποιαδήποτε άλλη χρήση της κινητής συσκευής.
Η μπαταρία BL- 5C είναι ένα από τα 14 διαφορετικά είδη μπαταριών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Nokia. Επίσης, η συγκεκριμένη μπαταρία δεν χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα.
Για να δείτε κατάλογο προϊόντων της Nokia που περιλαμβάνουν τη μπαταρία BL- 5C κάντε κλικ εδώ.
Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπήρξαν 100 αναφορές για υπερθέρμανση. Κανένας σοβαρός τραυματισμός ή ζημία ιδιοκτησίας δεν έχει αναφερθεί.
Διαβάζω ότι και στην Ελλάδα υπήρχαν πολλές μπαταρίες τέτοιες, μάλιστα σε ένα κινητό μου η μπαταρία του είναι μέσα στον κατάλογο.
Η BL-5C χρησιμοποιείτε στα μοντέλα:
1100, 1100c, 1101, 1108, 1110, 1112, 1255, 1315, 1600, 2112, 2118, 2255, 2272, 2275, 2300, 2300c, 2310, 2355, 2600, 2610, 2610b, 2626, 3100, 3105, 3120, 3125, 6030, 6085, 6086, 6108, 6175i, 6178i, 6230, 6230i, 6270, 6600, 6620, 6630, 6631, 6670, 6680, 6681, 6682, 6820, 6822, 7610, N70, N71, N72, N91, E50 και E60
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

Είναι και το δικό μου μέσα στη λίστα.Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό .... Το θέμα είναι ότι αναγνωρίζει το λάθος της και δίνει άμεσα λύση

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

Λες να το ψάξω και εγώ;Αύριο θα επικοινωνήσω με την alpha copy ... εύχομαι η αντικατάσταση να είναι σχετικά απλή και όχι χρονοβόρα

ΥΓ:Με την alpha copy θα επικοινωνήσεις, μην είσαι και πολύ αισιόδοξος.

Guest 990498
Επισκέπτης

Eγώ βάζω το κωδικό μου στη πάνω σελίδα για να δω αν είναι στην επίμαχη παρτίδα και μόλις πατάω το submit απλά δε γίνεται τίποτε.

edit: δούλεψε, η μπαταρία λέει θέλει αντικατάσταση:
Product Advisory: Nokia BL-5C battery
Your battery may be replaced.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάντα είμαι αισιόδοξος ... όσο αισιόδοξος μπορεί κάποιος να είναι με την nokiaΛες να το ψάξω και εγώ;
ΥΓ:Με την alpha copy θα επικοινωνήσεις, μην είσαι και πολύ αισιόδοξος.![]()
Πολύ περίεργο, ξανά δοκίμασε σε λίγοhttps://www.nokia.com/batteryreplacement/en/
Eγώ βάζω το κωδικό μου στη πάνω σελίδα για να δω αν είναι στην επίμαχη παρτίδα και μόλις πατάω το submit απλά δε γίνεται τίποτε.![]()
Guest 990498
Επισκέπτης

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

Εμένα είναι BL-4C(Nokia 6270).Χρειάζεται αντικατάσταση?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.