Τζίντζερ ή ζιγγίβερι ή πιπερόριζα

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,799 μηνύματα.
Το χρησιμοποιώ κυρίως στα φαγητά (κρεατικά, σούπες βελουτέ, λαδερά) και στην ζαχαροπλαστική ( κυρίως το 4 épices, σε σκόνη δηλαδή) . Εδώ στη Γαλλία είναι πολύ διαδεδομένο, βλέπεις ολόκληρα τελάρα στα σούπερμαρκετ ενώ στην Ελλάδα το βρίσκεις σε λιγότερη ποσότητα στη μαναβική.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.
Εμένα, που μου αρέσουν τα πικάντικα, με ξετρελαίνει. Το βάζω παντού. Ακόμα και σε ποτά (που πίνω σπανιότατα)
Τελευταία το βάζω πολύ σε σαλάτες με λαδολεμονο. Ειδικά στο μαρούλι του πάει πολύ (συνθλιμένο πάντα)
 

rafaela11

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,842 μηνύματα.
Που προτείνετε να το δοκιμασει κάποιος που δεν έχει ξανά φάει;
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.

rafaela11

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,842 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,851 μηνύματα.
Εγώ μόνο ως συνοδευτικό σε sushi έχω φάει τζίντζερ.
Δεν είναι άσχημο, μου είχαν πει ότι στο sushi το έχουν για να "καθαρίζεις" το στόμα σου μεταξύ των γεύσεων.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,050 μηνύματα.
Εγώ μόνο ως συνοδευτικό σε sushi έχω φάει τζίντζερ.
Δεν είναι άσχημο, μου είχαν πει ότι στο sushi το έχουν για να "καθαρίζεις" το στόμα σου μεταξύ των γεύσεων.
Μια απο τα ίδια κι εδω. Κι όταν είναι μαύρο ή σκληρό δεν μου αρέσει.

Το τζίντζερ το θέλω τρυφερό.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,050 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.
μαυρίζει ρε φίλε. Μαυρίζει η σάρκα.

Πως αφήνεις ένα κομμένο μηλο στον αερα εκτεθειμένο και μελανιάζει, ε κατι παρομοιο εχω δει.
Θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός στο ψυγείο χωρίς σωστή συντήρηση για να αρχίσει να πρασινομαυρίζει. Εγώ το παίρνω σκληρό, το πλένω, το στεγνωνω και το βάζω στο ψυγείο αφού το τυλίξω σε χαρτί κουζίνας και το κλείσω σε σακούλα. Δεν παθαίνει τίποτα ένα μήνα.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,470 μηνύματα.
Εγώ σε σμουθι που παίρνω απέξω το έχω φάει μόνο νομίζω, και μου αρέσει πολύ.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,470 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Βέβαια παίζουν ρόλο και οι αναλογίες.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Υπάρχει και η τζιτζιμπυρα Βασίλη να δοκιμάσεις φοβερό ποτό.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Σε μπισκότα και στο σουσι το τρώω. Δεν τρελαίνομαι. Παλαιότερα το έβαζα όταν έφτιαχνα κινεζικό αλλά πλέον έχω σιχαθεί την ασιατική κουζίνα.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,873 μηνύματα.
Έκανα το νο2 χθες το βράδυ. Νιώθω την κοιλιά μου πιο επίπεδη...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top