juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

18:14
Το χρησιμοποιείτε καθόλου σε σαλάτες ή χυμούς; Αντέχετε την καυστικότητά του; Σας αρέσει η γεύση του;
Ακούω γνώμες.
diatrofi.gr
Ακούω γνώμες.

Πιπερόριζα : 10 λόγοι για να την εντάξετε στη διατροφή σας
Ginger, ένα μπαχαρικό που προέρχεται από τις κουζίνες της ανατολής.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

02-07-23

18:29
Το χρησιμοποιώ κυρίως στα φαγητά (κρεατικά, σούπες βελουτέ, λαδερά) και στην ζαχαροπλαστική ( κυρίως το 4 épices, σε σκόνη δηλαδή) . Εδώ στη Γαλλία είναι πολύ διαδεδομένο, βλέπεις ολόκληρα τελάρα στα σούπερμαρκετ ενώ στην Ελλάδα το βρίσκεις σε λιγότερη ποσότητα στη μαναβική.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

18:51
Εμένα, που μου αρέσουν τα πικάντικα, με ξετρελαίνει. Το βάζω παντού. Ακόμα και σε ποτά (που πίνω σπανιότατα)
Τελευταία το βάζω πολύ σε σαλάτες με λαδολεμονο. Ειδικά στο μαρούλι του πάει πολύ (συνθλιμένο πάντα)
Τελευταία το βάζω πολύ σε σαλάτες με λαδολεμονο. Ειδικά στο μαρούλι του πάει πολύ (συνθλιμένο πάντα)
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

02-07-23

19:24
Που προτείνετε να το δοκιμασει κάποιος που δεν έχει ξανά φάει;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

19:26
Αντέχεις τα καυτερά; Την καυτερή πιπεριά;Που προτείνετε να το δοκιμασει κάποιος που δεν έχει ξανά φάει;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

02-07-23

19:27
Εεμ, τα πικάντικα θα έλεγα. Στα ασιατικά πάντα διάλεγα τα απαλά έως μέτρια.Αντέχεις τα καυτερά; Την καυτερή πιπεριά;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

02-07-23

19:29
Εγώ μόνο ως συνοδευτικό σε sushi έχω φάει τζίντζερ.
Δεν είναι άσχημο, μου είχαν πει ότι στο sushi το έχουν για να "καθαρίζεις" το στόμα σου μεταξύ των γεύσεων.
Δεν είναι άσχημο, μου είχαν πει ότι στο sushi το έχουν για να "καθαρίζεις" το στόμα σου μεταξύ των γεύσεων.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

02-07-23

19:31
Μια απο τα ίδια κι εδω. Κι όταν είναι μαύρο ή σκληρό δεν μου αρέσει.Εγώ μόνο ως συνοδευτικό σε sushi έχω φάει τζίντζερ.
Δεν είναι άσχημο, μου είχαν πει ότι στο sushi το έχουν για να "καθαρίζεις" το στόμα σου μεταξύ των γεύσεων.
Το τζίντζερ το θέλω τρυφερό.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

19:37
Μαύρο; Δεν έχω δει μαύρο...Μια απο τα ίδια κι εδω. Κι όταν είναι μαύρο ή σκληρό δεν μου αρέσει.
Το τζίντζερ το θέλω τρυφερό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

02-07-23

19:40
μαυρίζει ρε φίλε. Μαυρίζει η σάρκα.Μαύρο; Δεν έχω δει μαύρο...
Πως αφήνεις ένα κομμένο μηλο στον αερα εκτεθειμένο και μελανιάζει, ε κατι παρομοιο εχω δει.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

19:42
Θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός στο ψυγείο χωρίς σωστή συντήρηση για να αρχίσει να πρασινομαυρίζει. Εγώ το παίρνω σκληρό, το πλένω, το στεγνωνω και το βάζω στο ψυγείο αφού το τυλίξω σε χαρτί κουζίνας και το κλείσω σε σακούλα. Δεν παθαίνει τίποτα ένα μήνα.μαυρίζει ρε φίλε. Μαυρίζει η σάρκα.
Πως αφήνεις ένα κομμένο μηλο στον αερα εκτεθειμένο και μελανιάζει, ε κατι παρομοιο εχω δει.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

02-07-23

20:07
Εγώ σε σμουθι που παίρνω απέξω το έχω φάει μόνο νομίζω, και μου αρέσει πολύ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

20:11
Τι έχει μέσα το σμουθι; Τρέχουν τα σάλια μου...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

02-07-23

20:15
Ανάλογα, ένα αν θυμάμαι καλά έχει μπανάνα, πορτοκάλι, τζίντζερ, γιαούρτι και μέλι (νομίζω).Τι έχει μέσα το σμουθι; Τρέχουν τα σάλια μου...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

20:33
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Βέβαια παίζουν ρόλο και οι αναλογίες.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

02-07-23

21:15
Υπάρχει και η τζιτζιμπυρα Βασίλη να δοκιμάσεις φοβερό ποτό.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-07-23

21:20
Φοβάμαι την μπυροκοιλιά. Θα τη δοκιμάσω ομωςΥπάρχει και η τζιτζιμπυρα Βασίλη να δοκιμάσεις φοβερό ποτό.

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

02-07-23

21:37
Σε μπισκότα και στο σουσι το τρώω. Δεν τρελαίνομαι. Παλαιότερα το έβαζα όταν έφτιαχνα κινεζικό αλλά πλέον έχω σιχαθεί την ασιατική κουζίνα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

05-07-23

08:13
Έκανα το νο2 χθες το βράδυ. Νιώθω την κοιλιά μου πιο επίπεδη...
www.newsitamea.gr

8 συνδυασμοί τροφίμων για να χάσετε γρήγορα βάρος και 6 που πρέπει να αποφύγετε
Τώρα το καλοκαίρι σίγουρα θα θέλετε να χάσετε γρήγορα βάρος και να βγείτε στις παραλίες αδυνατισμένοι από τα περιττά κιλά. Για να χάσετε άμεσα βάρος λοιπόν πρέπει να δοκιμάσετε κάποιους συνδυασμούς…

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.