Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Υπαρχει ομως ενα σηριαλ,απο δραματικες σειρες,πολυ παλιο..παρα πολυ παλιο..(..καποιοι θα το θυμουνται,αν το εχουν δει),που εγραψε ιστορια.Βασισμενο σε βιβλιο,( του Ραγκαβη)με καταπληκτικους ηθοποιους(εκτος απο τη ντενιση-αλλα αξιοπρεπης πολυ σε αυτον τον ρολο)..με εναν φοβερο Γιαννη Φερτη(..ειναι θειος μου μακρινος..και του εχω μια αδυναμια..

Ιδου...οι τιτλοι..με την καταπληκτικη μουσικη του ζουγανελη..
https://www.youtube.com/watch?v=QzqwtWm0ne8
και εδω..ενα αποσπασμα.. https://www.youtube.com/watch?v=SAvT0KFTlPU
Ιδου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Αλλά αυτός ο Ζουγανέλης, όντως, είναι πολύπλευρος ρε παιδί μου,
έχει γράψει απίστευτα τραγούδια και πρέπει να είναι πολύ ωραίος άνθρωπος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δεν την ξέρω την σειρά....![]()
Αλλά αυτός ο Ζουγανέλης, όντως, είναι πολύπλευρος ρε παιδί μου,
έχει γράψει απίστευτα τραγούδια και πρέπει να είναι πολύ ωραίος άνθρωπος...
Λογικο να μην την ξερεις..γιατι ειναι του 78...καλα,μωρο ημουν βεβαια οταν την εβλεπα...μην φανταστητε..

marina289
Δραστήριο μέλος

Μην νομίζεις ότι κάναμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις περί ηλικίας....

underwater
Περιβόητο μέλος

Το συγκεκριμένο είναι όντως για να ντρέπεσαι!Επίσης ξέχασα να αναφέρω το προεφηβικό στάδιο όπου και με ντροπή μου παραδέχομαι πως άφηνα τα υπόλοιπα παιδάκια που παίζαμε στην πιλοτή για να ανέβω να δω κρυφά ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ![]()
![]()

Εγώ πάλι, πέρα των ωραίων που προαναφέρατε (Εγκλήματα, Της Ελλάδος τα παιδιά, Απαράδεκτοι), πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι μεγάλη fan του Ρώμα (παρακμή, I know)! Οι μεν και οι δεν,το θεϊκό Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλα και το ανεκδιήγητο Lifting, είναι σειρές που οποτε και να τις πετύχω κολλάω!
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

Ο Χ.Ρώμας με έχει προβληματίσει σαν περίπτωση...

Ενώ δεν τον θεωρώ ρηχό σαν άνθρωπο -αντιθέτως, κάθε άλλο- ,
δεν ξέρω γιατί επιλέγει να γράφει ρηχές σειρές...-προσωπική μου άποψη-
Μάλλον απευθύνεται στο ¨ευρύ¨ κοινό;
Εξαίρεση θεωρώ το καφέ της χαράς, που έχει καλά σημεία,
πέρα από το φολκλόρ-βουκολικό του πράγματος , το οποίο το χρεώνω στα συν, βγάζει και κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες σειρές του...
(Και αγαπώ Φατσέα!)
Αλλά για να χτυπάει τέτοιες τηλεθεάσεις ακόμα και στις επαναλήψεις του,
μάλλον η πλειοψηφία έχει διαφορετική άποψη...

υγ αστερίξ καλή η ατάκα της ράντου!

underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω ρε γαμώτο...
Ο Χ.Ρώμας με έχει προβληματίσει σαν περίπτωση...
Ενώ δεν τον θεωρώ ρηχό σαν άνθρωπο -αντιθέτως, κάθε άλλο- ,
δεν ξέρω γιατί επιλέγει να γράφει ρηχές σειρές...-προσωπική μου άποψη-
Μάλλον απευθύνεται στο ¨ευρύ¨ κοινό;
Εξαίρεση θεωρώ το καφέ της χαράς, που έχει καλά σημεία,
πέρα από το φολκλόρ-βουκολικό του πράγματος , το οποίο το χρεώνω στα συν, βγάζει και κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες σειρές του...
(Και αγαπώ Φατσέα!)
Αλλά για να χτυπάει τέτοιες τηλεθεάσεις ακόμα και στις επαναλήψεις του,
μάλλον η πλειοψηφία έχει διαφορετική άποψη...![]()
Εμενα πάλι το Καφέ της Χαράς είναι εκείνο που μου αρέσει λιγότερο! Και εν γένει αναγνωρίζω ότι οι σειρές του δεν είναι ότι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί, αλλα αισθάνομαι ότι βγάζουν αυθεντικότητα. Ομολογουμένως βεβαια δεν ξέρω αν θα μου άρεσαν τόσο αν είχα ξεκινήσει να τις βλέπω μεγάλη (οι μεν και οι δεν ας πούμε βγήκαν όταν ήμουν 11-12 και νομίζω ότι το χιούμορ μου εκείνη την περίοδο ήταν αντιστοιχου επιπεδου!). Και ναι μεν ακόμα γελάω με τα αστεία, αλλα αναγνωρίζω ότι αντικειμενικά επρόκειτο για κρυάδες.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

πολυ ποιοτικες σειρες,,ιδιως η πρωτη πολυ ψαγμενη και πρωτοτυπη κωμωδια,,με αρκετα μηνυματα...ημουν φανατικος της..Singles, Είσαι το ταίρι μου,
επισης αφησε εποχη ο ακαλυπτος των "Παντρεμενων που εχουν ψυχη"..εδειξε τη γενια του Πούλα πούλα" της εθνικης σπαταλης του '90..αυτα που πληρωνουμε σημερα,,τον αερα κοπανιστο.. 5 χρονια σειρα μιλαμε
αναλογη εποχη αφησε το Ρετιρε,,των αρχων του '90..
επισης μου αρεσε το κωνσταντινου και ελενης,Καφε της Χαρας και Παρθεναγωγειο" του ρωμα,,αλλα στα δυο πρωτα επαθα αναφυλαξια και σοκ απο τις πολλες επαναληψεις και δεν μπορω ουτε να ακουω τη μουσικη τους, πια..

επισης τωρα βλεπω σε ν -οστη επαναληψη τον "Εραστη δυτικων προαστιων",,η μονη ερωτικη-κομεντι που βλεπω..μου αρεσουν πολυ ολοι εκει περα..νεα πολυ ωραια εκδοχη του κλασσικης ιστοριας φτωχου με πλουσια....
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antoni Gaudi
Νεοφερμένο μέλος

Απαράδεκτοι
Τρεις Χάριτες
Εγκλήματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3ος Νόμος
Κόκκινος Κύκλος
Λατρεμένες Σειρές!!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Από τις ερμηνείες, η κορυφαία και συγκλονιστικότερη όλων πιστεύω είναι του Τάκη Χρυσικάκου και του Χρήστου Ζορμπά. Αυτοί οι δυο είναι οι καλύτεροι όλων.
Εξαιρετικοί και ο Σταύρος Ξενίδης, η Βιβέτα Τσιούνη, ο Γιάννης Ευαγγελίδης, ο Ντίνος Καρύδης και ο Τρύφων Καρατζάς.
Μετριότατος ο Βαλτινός.
Η Ντενίση βέβαια ήταν μια πολύ κακή επιλογή.
Υπάρχουν στο δίκτυο όλα τα επισόδεια της σειράς πλέον.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

τι ηλικια εχεις strange love?

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

καλα του πότε ειναι?
δυο χρόνια μετά τη γέννησή σου. Υπήρχε ακόμα κομμουνισμός στην Ανατολική Ευρώπη, υπήρχε η ενωμένη Σοβιετική 'Ενωση και δεν είχε ξεκινήσει ο πόλεμος στα Βαλκάνια. Καθόλου ίντερνετ και μόνο δυο κρατικά κανάλια. Αρχαιότητα.

τι ηλικια εχεις strange love?![]()
σχεδόν στα δεύτερα -αντα.
Εδώ πρόλαβα τη Λωξάντρα και το Ο Χριστός ξανασταυρώνεται που ήταν ασπρόμαυρα. Από τις πιο μεταγενέστερες φοβερή σειρά που άφησε εποχή ήταν "Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του". Αθώες και πολύ βαρετές εποχές για τα ΜΜΕ. Γενικά αθώες και πολύ συντηρητικές εποχές, προλάβαμε και τις ποδιές στα σχολεία

ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

μακραν η καλυτερη σειρα της ελληνικης τηλεορασης...!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

α και για να μη ξεχνιομαστε
κάθε πρωι σαββατοκυριακου 8-10 το πρωι στον αλφα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Mappet show, the best of all !!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Basilis0
- AggelikiGr
- arko
- jj!
- charmander
- Joji
- giannhs2001
- camil
- Hased Babis
- fourkaki
- Maria_Xagorari
- johnsala
- P.Dam.
- taketrance
- eukleidhs1821
- A350
- Scandal
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- iiTzArismaltor_
- GeorgePap2003
- Alex_t
- tslef8
- Viedo
- Nikoleta93
- Athens2002
- fmarulezkd
- Απροσάρμοστη
- hirasawayui
- Libertus
- Ξένια Γεωργίου
- louminis
- F1L1PAS
- makis999
- Memetchi
- Wonderkid
- American Economist
- Helen93
- Μαυρίκιος
- New member
- Freddys
- physicscrazy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.